Vona Juncker csókjára vágyhat

Vona Gábor aljassága tényleg nem ismer határokat.

A Jobbik elnöke úgy gondolta, hogy néhány nappal az után, hogy Orbán Viktor levelet írt Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének a határvédelmi költségek ügyében, ő is ír egyet. Úgy gondolta, hogy ő is van olyan nagy ember, mint Orbán Viktor, így neki is dukál a levélírás Junckernek. Függetlenül attól, hogy a hivatali hierarchiában ő legfeljebb úgy tarthat kapcsolatot vele, informálisan, mint Soros György. Még az is lehetséges, hogy mai kormánygyalázó levele után Juncker Vonát is meghívná egy csókra.

Vona ugyanis aljas módon arról biztosítja a Bizottság elnökét, hogy bár „a mostani miniszterelnöki kérés mind a Jobbik, mind a társadalom többségének megítélése szerint jogos...”, ám a támogatás a népet illeti. Mint mondja: „Nem az Orbán-kormány teljesítményét kell honorálnia az Európai Bizottságnak: a magyar nép, a rendőrök, katonák, és az őket támogató adófizetők erőfeszítéseivel kell szolidárisnak lenni, hogy továbbra is el tudják látni azt a történelmi feladatot, amit Európa védelme jelent.” Majd vérlázító módon gondnokot igényel az Orbán-kormányra, mondván: „biztosítsák, hogy a kért összeget a jelenlegi korrupt kormány kizárólag a határvédelemben részt vevő rendőrök és katonák bérére, munkakörülményeik javítására fordíthassa.” Mert különben ellopják, gondolta hozzá Vona. Ezt leírni már neki sem volt bátorsága, jól tudván, hogy egy szó sem igaz az egészből.

Vona tehát, miközben lényegében mocskos módon feljelentette Orbán Viktort, igyekezett felkapaszkodni a magyar miniszterelnök levele keltette közérdeklődési hullámra. Ezúttal is gusztustalan Jobbik-propagandával sózva a hazai választók agyát a bérunióról szóló kivitelezhetetlen, ezért hazug javaslatukkal és a Jobbik társadalmi fontosságának hangsúlyozásával.

Az egész feljelentésnek lényegében ez volt az értelme. PR. akció a választási kampányban. Népszerűségnövelést, bármi áron. Avagy a cél szentesíti az eszközt!

Köztudomású, hogy a brüsszeli feljelentők között úgyis a magyarok vezetnek. Saját országukat csak a sorosista MSZP-sek, DK-sok, párbeszédesek szokták a legmagasabb számban szégyenpadra ültetni. Feljelentésben Európa bajnokok az „urak”. Most ehhez az illusztris társasághoz személyesen Vona Gábor is csatlakozott. Nehogy lemaradjon már tőlük.

Erre szokták mondani, hogy hasonló mocsok a hasonló mocsoknak örül.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/42023/pics/lead_800x600.jpg
hasonló mocsok a hasonló mocsoknak örül,Juncker csókjára,levelet írt,Vona
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2017-09-05 12:47:29
Mi lehet a jobbik társadalmi fontosságának hangsúlya?
Vissza a csókosak közé?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?