Blogolj!

Szelényivel kampányol a Gyulán lakó „csepeli”

Szabó Szabolcs

Íme a választási lap, Szelényi Zsuzsával

Hiába lépett ki júniusban Szelényi Zsuzsanna az Együttből, még most, szeptemberben is vele kampányol egykori pártja. A csepeli levelesládákat Szabó Szabolcs szórta tele a választási lapjával – írta a Csepel.info.

Ismeretes, hogy nagy titokban Szabó Szabolcs lett a balliberális összefogás csepeli jelöltje. Botka László még februárban egyeztetett először a közös jelölésről, azóta pedig már sikerült is megegyezniük az Együttel és a Párbeszéddel a jelöltek személyéről.

Most Szabó annak ellenére kampányol Szelényi Zsuzsannával, hogy a képviselő asszonynak éppen a Juhász Péter és Szabó Szabolcs-féle botránypolitizálásból lett elege.

Kampánya természetesen nem épül másra, mint hazugságokra, arcátlanságokra. Az ugyanis politikushoz ab ovo méltatlan, hogy kampányában idegen tollakkal ékeskedik. Szelényi már rég hátat fordított nekik, de azért ő még szemrebbenés nélkül használja a politikus asszony arcmását és gondolatait. De hát Szabó Szabolcs már csak ilyen. Miért lenne jobb egy fokkal is Juhász Péternél, akinek az élete nem más, mint a botránykeltés. Aki azért kapja a fizetését (Sorostól), hogy minél gyakrabban csinálja a cirkuszt, függetlenül attól, van-e alapja vagy nincs.

Ahhoz meg külön vastag bőr kell Szabó Szabolcs képére, hogy Csepelen és Soroksáron indul a szavazatokért, hiszen a mai napig Gyulán lakik.

A propaganda újságban Szelényi Zsuzsa a nőkért és a családon belüli erőszak ellen küzd a párttal a Parlamentben, Szabó Szabolcs pedig állítólag az iskolákért harcol.

Ennek némileg ellent mond, hogy Szabó legutóbbi közleményében éppen a hallgatói önkormányzatok felszámolását hirdette meg. Mindezt pusztán azért, mert az önkormányzatok közül egy, a Debreceni Egyetem Hallgatói és Doktorandusz Képviselete nem osztotta pártja Putyinról kialakított véleményét. Ilyen kemény fellépés – még ha ez most szóbeli is – Rákosi idején volt utoljára az egyetemi autonómia ellen.

Szabó máskor sem fogja vissza magát, ha szájkaratéról van szó. Megfenyegette ő már az ügyészséget is, legutóbb pedig a soroksári svábok vezetőjének ment neki azért, mert a svábok nem őt, hanem a valóban Csepelen élő, és a svábokkal kiváló kapcsolatot fenntartó Németh Szilárdot merészelték támogatni a 2014-es választások előtt.

Annak csak örülni lehet, hogy Szabó Szabolcs ilyen nagy lendülettel mutogatja magát bő fél évvel a 2018-as választások előtt. Így legalább lesz idő arra, hogy mindenki megtudja, akinek eddig elkerülte a figyelmét, hogy Szabó jellemtelensége, arcátlansága révén teljesen alkalmatlan arra, hogy a választók bizalmat helyezzenek belé.

Egyben mindenki megtudhatja azt is, akinek eddig elkerülte a figyelmét, hogy a csepeli munkáscsaládba született Németh Szilárd, aki előzőleg a városrész sikeres polgármestere volt, mennyi mindent tett már és tesz a kerületért most és a jövőben is. Legutóbb éppen a Galvani-híd megépítéséről szólt a jó híre, amire már a pénz és az építési akarat is megvan.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/42314/pics/lead_800x600.jpg
Németh Szilárd,Szabó Szabolcs,Szelényi Zsuzsa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?