Na és? – Horn Gábor

Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke észbontó hazugsággal „ünnepelte” a HírTv-ben a kerítés megépítésének második évfordulóját. A Csörte című műsorban szerdán azzal hülyítette a nézőket, hogy az Európai Unió hosszú kelet-európai határán a magyar kerítés csak egy rövidke szakasz, ami képtelen megállítani a migránsokat. Indulatosan, ellentmondást nem tűrően érvelt, akárcsak annak idején SZDSZ-es politikusként, amikor szintén csak neki, nekik lehetett igaza, igazuk. Még akkor is, ha nem. Szerencsére a magyarok – remélhetőleg egyszer s mindenkorra – lemosták őket a politika térképéről. Bicskanyitogató szellemiségüket azonban egy-egy tévés fellépés alkalmával rendre ma is megtapasztalhatjuk, legyen szó Horn Gábor vagy éppen Magyar Bálint undorító kinyilatkoztatásairól.

Horn például így érvelt a Csörtében: „Szemenszedett hazugság, hogy az a kerítés bármilyen módon is Európa megvédését szolgálná. (…) Magyarország nem állított meg senkit, Magyarországra a menekültek nem jönnek.” Majd hozzátette, hogy a migránsokat az EU-török megállapodás fogta vissza, nem a kerítés. Az a megállapodás, amelyet hónapokkal később kötöttek meg, mint ahogy 2015 szeptember 15-én a kerítés elkészült…

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója ma adatokat sorolt arról Röszkén Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közös sajtótájékoztatójukon, hogy mikor hány migráns érkezett Magyarországra. 2015-ben 391 384 fő lépett át a schengeni külső határszakaszon, 2016-ban ez a szám 18 236-ra csökkent, míg idén eddig 1184 tiltott határátlépést regisztráltak. E kedvező tendencia kialakulásában mindenek előtt a magyar határőrizet eredményes munkája játszotta a vezető szerepet, szögezte le. Ehhez járult hozzá a balkáni útvonal lezárása és az uniós-török megállapodás is. Ám a kerítés nélkül nem csökkentek volna le a számok olyan radikálisan, mint fentebb láttuk.

Ahogy az említett műsorban sem lehetett egyetértésre jutni migránsügyben, úgy Európában is folyamatosan vita van továbbra is e témáról. Sajnálatos, hogy az SZDSZ volt korifeusának az sem számít, hogy Magyarországot a világ tíz legbiztonságosabb országa között tartják számon, s most is azért forr a vére, mert a magyar kormány mindent megtesz azért, hogy ez a jövőben is így legyen, s hogy ide semmiféle illegális bevándorló ne tehesse be a lábát. Természetesen nem akar hinni abban sem, hogy a kvótadöntést követően felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a kötelező kvótával állandó betelepítési mechanizmus jöhet létre az Európai Unióban. Ez maga a „Soros-terv”.

S Horn Gábor hiába dicsekszik azzal, hogy személyesen ismeri Soros Györgyöt, ettől azonban még nem változik meg Európával, így a magyarokkal szembeni ellenséges akarata, s rosszirányú, mérhetetlen európai befolyása. Horn Gábor tisztelheti Soros Györgyöt, mint magánembert, de ha volna benne egy csöppnyi jó érzés saját nemzetével kapcsolatban, akkor ő is ugyanúgy utasítaná el Európa-ellenes politikáját, ahogy a józan magyarok döntő többsége, vagy ahogy a magyar kormány. S ugyanúgy segítené a „Soros-terv” elleni harcot, ahogy a magyarok többsége segíteni fogja a hamarosan induló újabb nemzeti konzultáción.

Horn Gábor és elvtársai azonban nem változnak. Nekik soha nem lesz jó az, ha nem ők mondhatják meg, kik élhetnek ebben az országban.

Erre azonban már nyugodtan válaszolhatunk Horn Gyula szavaival: „Na és?”

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/42490/pics/lead_800x600.jpg
Bakondi György,Horn Gábor,Horn Gyula,Kovács Zoltán,Na és?,Soros-terv
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2017-09-16 09:30:10
Szabó Dezső szavaival, az emberi nemzés szégyene, de nem bántom őseit, szerintem egyszerűen kotonszökevény. És a Hír Tv - szökevények gyűjtőhelye.
Nyugodhatnának már békében!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?