Molnár csak szívott és szívott

Molnár Zsolt szívott, mint a paraszt Bervája

Néztem az ATV-ben csütörtök este Németh Szilárdnak (Fidesz), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága alelnökének és Molnár Zsoltnak (MSZP), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága elnökének vitáját és egy amerikai író, Charles Bukowski gondolata jutott eszembe. „Az emberek olyan veszteseket akarnak látni, akik végül győztesek lesznek. Vagy egy győztest, akiből vesztes lesz. De egy vesztest, aki vesztes marad? Az túlságosan önmagukra emlékezteti őket. Önmaguk pedig nem érdekli őket.” Hát ezért nem érdekelhette igazából Molnár Zsolt érvelése a nézőt, ha ezt egyáltalán annak lehetett nevezni. A miniszterelnök-jelöltjétől frissen megszabadult szocialista párt képviselője ugyanis minden gondolatáról rövid időn belül kiderült, hogy semmi valóságalapja nincs. A harminc perces vita alatt Molnár Zsolt mást sem csinált, mint Németh Szilárd malmára hajtotta a vizet. Csak szívott és szívott, mint a paraszt Bervája.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen akiről lépten nyomon kiderül, hogy neki nem a magyarok, nem a nemzet és nem Európa biztonsága a fontos, hanem az általa körömszakadtáig létezésében is tagadott Soros-terv végrehajtása, az eleve csak vesztes lehet. Aki konokul a Soros-terv végrehajtása, milliók európai betelepítése mellett száll síkra – lemondva a nemzet jövőjéről –, az hiába beszél az egészségügy, az oktatás helyzetéről, mert azoknak egy jövő nélküli nemzetben semmiféle relevanciája nincs. Úgy járt a mi jó Molnár Zsoltunk, mint a korabeli szovjet vitapartner, aki kifogyott az érvekből, de utolsó erejével azért odavágta amerikai partnerének, hogy maguknál meg verik a négereket.

Csak néhány gyöngyszem a vitából.

Molnár előjött a szoros moszkvai kapcsolatokkal, az azeri kenőpénz históriájával, Paks II. korrupciós ügyeivel. Kiderült, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsági ülésén mindenre megkapták a választ. Molnár erre nyelt egyet.

Molnár Zsolt szerint nincs kötelező kvóta.

Akkor miről döntött a napokban az Európai Bíróság? Az mit jelent, hogy a kötelezően szétosztandó 120 ezer illegális bevándorlóhoz tegyünk még hozzá ötvenezret? – kérdezett vissza Németh Szilárd.

Nem bontjuk le a kerítést, alelnök úr! – így Molnár Zsolt.

Dehogynem! – jött a válasz. 2015-ben a bevándorlási krízisre is azt mondták, hogy álprobléma. Hiába mondják, hogy meg akarják tartani a kerítést, az nem igaz. Botka első útja Brüsszelbe vezetett, ahol letette a nagyesküt, ha hatalomra kerül, lebontja a kerítést.

Molnár Zsolt: Mindenki cáfolta a nemzetbiztonsági bizottság ülésén a három névnek, mint nemzetbiztonsági kockázatnak elhangzását. (Gulyás Márton, Schilling Árpád, Vágó Gábor – a szerk.)

Németh Szilárd: Nem cáfolta senki. Ez a három ember nyilvános fórumokon nevezte meg magát, hogy zavargásokat akarnak kelteni. Azt mondják, hogy Nyugat-Európától kell tanulni, mert ott sokkal keményebbek ezek a fellépések, mint Magyarországon.

Molnár: Önök csak a terrorizmusról meg a migrációról tudnak beszélni ahelyett, hogy az érdemi kérdésekről beszélnének.

Németh: Azokat a problémákat, amelyeket az ország nyakába akasztottak, sorban megoldottuk. Most a Soros-terv, az illegális migráció a legnagyobb probléma. Semmi nem lesz, ha az országnak nem lesz jövője. A magyar jövő megy tönkre, ha befekszünk a Soros-tervnek. A zavarkeltők azt akarják, hogy ne legyen rend. Ha nincs erős központi kormányzat, amely a nemzet és Európa érdekeit, biztonságát egyszerre védi, akkor bármi megtehető. Arra kérjük az embereket, hogy erről mondjanak véleményt a nemzeti konzultáción.

Nos, a kínban, kétségbeesésben fogant szovjet ellenérvet tudjuk.

Csoda-e, hogy már a vita elején vesztesnek kiálthatták ki Molnár Zsoltot a nézők?

Igaza van Bukowskinak. Egy vesztes, aki vesztes marad, kit érdekel?

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/43263/pics/lead_800x600.png
Molnár csak szívott és szívott,neki nem a magyarok, nem a nemzet és nem Európa bi,Németh Szilárd,Soros-terv
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Istvan válasza: Éva bejegyzésére 2017-10-09 01:19:57
Egyetértek Éva! Rövid és velős!
Válaszolok
Éva 2017-10-07 19:47:47
Az ATV nálam indexen van. Amit itt Ön közreadott azt elolvastam, mert kedvelem a stílusát. Amúgy pedig átéltem 2002-2010-ig tartó rémuralmat, többé nem szeretném.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?