Elcsattant az első pofon!

Nagyon várta már a „demokratikus” ellenzék, hogy kezdetét vegye a „Forró Ősz Fesztivál”, hogy bemutathassa országnak-világnak a „viszkető tenyerű” Orbán Viktor arrogáns rendszerét, amely nem tűri az ellenmondást, az ellenvéleményeket. S mint előszeretettel sugallják, ha kell, akkor az erőszak eszközéhez sem átall nyúlni, hogy elfojtsa a neki nem tetsző véleményeket.

Csakhogy ezt a pofont – milyen érdekes – nem az arrogáns kormánypárti szimpatizánsok adták politikai ellenfeleiknek. Ezt a pofont az ellenmondást valóban nem tűrő liberális „demokraták” egyik prominens képviselője kente le egy véleményt nyilvánító fiatalembernek. A pofozkodó nyilván fontos helyi ember lehetett, mert az elő sorba osztottak neki helyet Niedermüller Péternek, a Demokratikus Koalíció képviselőjének pénteki pécsi fórumán. Erről maga a Niedermüller számolt be vasárnap Facebook oldalán. Így: „…látom, hogy a két fiatal ott ül az utolsó sorban. Nevetgélnek, beszélgetnek egymással, de nem különösebben zavaróan. Aztán, talán egy félóra elteltével hirtelen felállnak, s kihúznak egy molinót, rajta a felirattal "Hazaáruló, szégyelld magad". A hallgatóság felzúdul, kiabálni kezdenek, hogy menjetek innen, majd egyszer csak felpattan egy férfi az első sorból, hátra szalad, kitépi a kezükből a molinót, s váratlanul pofon üti az egyik fiatalembert. Akik erre kimennek a teremből.”

El tudják képzelni, mi történik fordított esetben, mondjuk Németh Szilárd valamelyik előadásán? Péntek óta már biztosan leszakadt volna az ég, s csak úgy süvítettek volna a náciból, fasisztából, önkényből és diktatúrából gyúrt lövedék tömegei a kormányzat irányába.

Pedig a két fiatalember nem tett mást, csak az igazat mondta. Azt is kulturált formában.

Pedig régóta tudjuk, Niedermüller Péter tőről metszett hazaáruló. Hiszen a Soros-terv egyik emblematikus végrehajtója. Együtt szerepel a Soros György által fizetett európai parlamenti képviselők listáján Meszerics Tamással (LMP). Ezek azok a képviselők, akiket a magyarok választottak meg ugyan, de Brüsszelben nem a választóik, hanem elsősorban Soros György érdekében dolgoznak, saját hazájuk ellenében.  

Példaként talán elég, ha legutóbbi „hőstettét” említjük: a közös uniós menekültügyi rendszer dublini szabályozási kereteinek reformja során kifejtett áldásos előkészítő ténykedését, illetve e javaslat megszavazását az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottságában, a LIBE bizottságban. Ez a döntés ugyanis nem más, mint meghívó az illegális bevándorlóknak. Lehetővé tenné, hogy az európai uniós tagállamok erejét felmérve alapkvótát, majd pedig, ha ezt túllépnék a számok, akkor szétosztási mechanizmust hozzanak létre. Terveik szerint olyan testület jönne létre, amely gyakorlatilag kötelező és állandó kvótamechanizmust hozna létre a menedékkérők és a migránsok elosztására. Álcázott módon szuverén hatásköröket vonva el az EU-tagországoktól. Ezzel kapcsolatban Niedermüller fenyegetőleg szól azon országokról, így Magyarországról is, amelyek nem akarnak eleget tenni e javaslatnak. „… azok a tagállamok, amelyek nem vesznek át menedékkérőket, vagy nem teljes körűen tartják be a szabályokat, azok csak korlátozottan férhetnének hozzá az uniós forrásokhoz.” Véleménye szerint, aki az Európai Unió tagjának tartja magát, annak az unió politikájának minden területéből részt kell vállalnia. "Nincs olyan, hogy bizonyos dolgokban részt veszünk, bizonyos dolgokban nem" ­– fogalmazott a képviselő.

Kovács Zoltán kormányszóvivő ezzel kapcsolatban a következőket mondta: „Ez az a kvótarendszer, amelyről két éve beszélünk, ez az a kvótarendszer, amelyet egyértelműen visszautasítunk, mivel szerintünk a kvótarendszer rossz ötlet, ellentétes a tagállamok érdekeivel, és veszélyes vállalkozás.” Ez az a kvótarendszer, tehetjük hozzá, amelyet a magyar társadalom nemzeti konzultáción és népszavazáson már eddig többször elutasított. S a jelenlegi nemzeti konzultáción is erre készül.  

S erre utalt a pécsi fórumon a két fiatalember által kifeszített molinó felirata is. „Hazaáruló, szégyelld magad!”. És következett a „demokratikus” liberálfasiszta válasz, elcsattant a pofon.

„Tettlegességre, fizikai erőszakra nincs magyarázat, ha valaki megüti politikai ellenfelét, az elfogadhatatlan.” – mondta a történtek után szemforgató módon Niedermüller. Ezzel egyetértünk, bár, ha szervezőként pártja vagy ő maga gondoskodott volna a megelőzéséről, annak még jobban örültünk volna.

De tessék mondani, a hazaárulásról, saját hazája rendszeres felpofozásáról mi a véleménye?

Az Ön szerint elfogadható?

Annak fényében különösen izgalmas a kérdés, hogy az alapvád – hazaáruló – ellen hosszas Facebook bejegyzésében egyáltalán nem tiltakozott, „csak” a tettlegesség ellen.

Jól mondták a fiatalok: Niedermüller Péter, szégyellje magát!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44175/pics/lead_800x600.jpg
hazaáruló,Niedermüllet Péter,Pofon,Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?