Bangóné elkapta szarva közt a tőgyét

Az olvasók számára hej, de hiteles lehet Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, amint a rászoruló gyerekek őszi szünetbéli ellátása miatt aggódik. Már csak azért is, mert néhány éve a „Munkát, kenyeret!” tábla alatt, a százmilliókkal megbukott Simon Gábor MSZP alelnök nevével fémjelzett Éhségmenetben is napokon át menetelt. Vasárnapi fellépése is éppoly hiteles volt, mint a négy évvel ezelőtti.   

Pihenőnapi sajtótájékoztatóján ugyanis azt panaszolta el országnak-világnak, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) nem adja ki neki a nyári szünidőről kért adatokat. Arra hivatkoznak, mondta, hogy azokat a tárca csak jövő tavasszal, a zárszámadáskor tudja rendelkezésre bocsátani. Miután még a 2017-es esztendő valóban nem ért véget, a minisztérium álláspontjában lehet valami…

Kiderült, hogy Bangóné igazából nem is volt kíváncsi ezekre az adatokra, csak éppen a vasárnapi ebéd mellé durváskodni támadt kedve egy cseppet.

Szerinte ugyanis a Fidesz-KDNP hazudik. Ezt azzal támasztotta alá, hogy Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára „elfelejtette elmondani", hogy az elmúlt másfél évben 80-100 ezer gyermek folyamatosan kimaradt a kötelező ellátásból. Hogy ezt Bangóné honnan vette, az nem derült ki. Amikor a sajtótájékoztatón megkérdezték tőle, hogy honnan vette az adatokat, ha az EMMI nem felelt a kérdésére, akkor annak titkát nem fedte föl.

Pedig tisztában lehetett azzal, hogy Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakának kezdetén pontos tájékoztatást adott. Már csak azért is, mert ő is ott ült a pulpitustól nem messze. A miniszterelnök elmondta: „A bölcsődében, óvodában, iskolában ingyenesen étkező diákok száma 467 ezer fő. Az ingyenes tankönyvellátásban pedig szeptembertől az általános iskola valamennyi tanulója és a középiskola első évfolyama részesül. Azaz Magyarországon az összes diák körülbelül 85 százaléka, több, mint egymillió tanuló térítésmentesen kap tankönyveket.” Ez világos beszéd.

Bangónénak azonban most is fontosabb volt az öncélú feszültségkeltés, provokáció, mint az általa is jól ismert valóság tisztelete. Tudjuk persze jól, az MSZP-nél nem a nóta szól a jó ebédhez vasárnap, hanem Bangóné recseg.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke nem is hagyta szó nélkül Bangóné vasárnapi delirálását. Közösségi oldalán a következőket írta. „Bangóné Borbély Ildikó minden nap más-más elit ruhaszalonból felöltözve, más-más drága fodrászműhelyből kilépve követeli a szegények étkeztetését. Így volt ez tegnap is, bár pontosan tudja, hogy minden rászoruló gyermek kap meleg ételt az őszi szünetben is, nem úgy, mint a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt. Sőt, amikor a főnöke és családi barátjuk, Gyurcsány – többek közt 2007-ben – arról értekezett, hogy "nincsen ingyen ebéd", Bangóné hallgatott is, mint a sír.”

A Fidesz alelnök kommentárja bizonyítja, hogy Bangóné megint elkapta szarva közt a tőgyét. Ott kereste az ellátatlan, rászoruló gyerekeket, ahol nincsenek, azokkal menetelt az éhezők érdekeinek védelmében, akik vele együtt csak röhögtek rajtuk, de nem tettek értük semmit soha. Ez az MSZP és ez Bangóné bizonyítványa. Ettől persze még járhat Bangóné ruhaszalonokba, drága fodrászműhelyekbe. Sőt, járjon is!

Az igazság pillanata azonban eljön. Talán éppen egy áprilisi vasárnapon, amikor – könnyen lehet – hogy vissza-visszatérő hazudozása, képmutatása miatt a választók húzzák el az MSZP nótáját.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44215/pics/lead_800x600.jpeg
Bangóné Borbély Ildikó,Éhségmenet,Németh Szilárd,rászorult gyerekek,Szarva közt a tőgyét
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Bela
Bela 2017-10-31 19:41:33
Ez a nő annyira szánalmas, hogy szót sem érdemel! De a jelenség,hogy a semmiből felkapaszkodó, tehetségtelen, a könnyű,munkanélküli jólét elérését áhítozó - a kádári időszakot folytatva - mi mindenre képesek!!
Válaszolok
Gombos 2017-10-31 14:33:34
Ez a szánalmas liba, nagyon megdolgozik a listás helyéért, mert ha nem jut be, akkor ténylegesen és komolyan kell majd dolgoznia a következő években . . .
Szerencsétlen, aljas, hazug, rosszindulatú és főleg buta, akármekkora is a sörénye :( :( :(
Válaszolok
Gyula 2017-10-31 13:46:11
Mást se tudnak, csak jó nagyokat mondani!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?