Blogolj!

Dömsödi Orbán-gyalázása

Kedden este Dömsödi Gábor, Pásztó polgármestere, korábban újságíró lefutballistázta Orbán Viktor Miniszterelnököt a HírTv Egyenesen című műsorában. Ezt olyan utálkozó, gyűlölködő hangsúllyal mondta, mintha legszívesebben a futballista minősítés helyett sokkal drasztikusabb, obszcénabb jelzőkkel illette volna a kormányfőt. A nagy nyilvánosság azonban ebben meggátolta, még ha nehezen is tudott megálljt parancsolni érthetetlen forrásból táplálkozó indulatainak. A műsorvezető Kálmán Olga pedig biztosan komoly prémiumot kapott gazdájától, Simicska Lajostól, amiért nem reagált erre a visszataszító megnyilvánulásra. Pedig még a műsor másik vendégének, Magyar Györgynek, a kormánypárti rokonszenvvel még ellenségei által sem vádolható liberális ügyvédnek is sok volt Dömsödi minősíthetetlen felindultsága, aminek hangot is adott.

Persze nem volt nehéz fölvenni azt a fordulatot, amelyet Kálmán Olga korábbi riportalanyai nyilatkozatának egy-egy részletét fölemlegetve igyekezett rájuk erőltetni. Idézte például a közvéleményt migránssimogató gondolataival jó ideje megosztó Beer Miklós váci püspökkel kapcsolatos vádat, miszerint az egyházfő az éj leple alatt, titokban migránsokat keresztel a Dráva vízében. Ezt ugyan Kálmán Olga tudta, hogy nem igaz, de jobban esett neki a nyilvánosság előtt úgy tálalni a rágalmat, mintha a kormány által gerjesztett suttogó propaganda része lett volna, amit így cáfolhat Beer Miklós. A kiagyalt történethez Kálmán olyan képet vágott, mintha a műsorvezető egy életfogytiglanra ítélt anyagyilkossal ült volna szemben.

Aztán jött Weszeli Ernőnek, a vak muzsikusnak egyébként hétköznapi története, ami csak attól kapott gellert, hogy LMP-s aktivista lánya hozta nyilvánosságra néhány nappal korábban. E szerint két idős hölgy kopogott be a zenész harmadik kerületi kis lakása ajtaján, akik az ajtót nyitó férfitól azt kérdezték, kitöltötte-e már a nemzeti konzultációs ívet. Weszeli ezt a kérdést zokon vette, s az ajtóban kialakult szóváltásban szerinte sorosbérencezés, migránssimogatózás, a gesztikulációk miatt hajának és fülének megérintése is – ő fogalmazott így – bekövetkezett. E gesztusokat aztán a műsorban – Kálmán hathatós közreműködésével – hajtépésnek, fülrángatásnak sikerült minősíteni. Az esettel kapcsolatban kiadott Fidesz-közleményt - amelyben az állt, hogy békés beszélgetés zajlott Weszeli Ernő ajtaja előtt, és az önkéntesek határozottan cáfolják, hogy erőszakoskodtak volna a vak művésszel - a műsorvezető dehonesztáló mondatokkal igyekezett nevetségessé tenni a vendégei előtt.

Hát ilyen előzmények után érkezett a műsorba Magyar György és Dömsödi Gábor, akik magukkal hozott olajukkal locsolgatták tovább Kálmán Olga tüzét. Magyar György például így: „A társadalom frusztrál. Az a rossz hírem, hogy ezt még szítják is. Ahogy közeledünk a választásokhoz, annál nagyobbak lesznek ezek a feszültségforrások. Vannak olyanok, akik vakon hisznek abban, amit látnak vagy hallanak. S azt hiszik, hogy a lojalitásnak így kell megfelelni. […] Ez az agresszió már átüt, az emberek már ott tartanak, hogy erőhatalommal próbálnak igazságot tenni.” Erre kontrázott Dömsödi, imígyen: „Amit ezek a nagyon alávaló politikusok művelnek ezzel az országgal, az kezd egyre mélyebbre lejutni. A vakhoz, a gyerekekhez. Mindenkihez eljut ez a méreg.” Majd lefordította szövegét a bevezetőben említett nyelvezetre. „Borzasztó, nem gondolta végig ez az Orbán Viktor nevezetű futballista, hogy mit tesz ezzel az országgal? S az a baj, hogy a rajongói se gondolták végig, hogy ez a futballista mit tesz ezzel az országgal. Olyan károkat okoz, amiket nem tudom, hogy hogy lehet majd felszámolni.”

El kell szomorítsam az urakat. A hiba egyáltalán nem a kormány készülékében van, a választókéban pedig még annyira sem. Sokkal inkább a tisztelt demokratikus ellenzék s annak dömsödis, magyaros szószólói masinájában. Akik leginkább tehetetlenségükben gerjednek, mert látják, hogy Orbán Viktor szereti ugyan a focit, s ment is neki a játék fiatalabb korában, de egy valamihez sokkal jobban ért ebben az országban bárkinél. A kormányzáshoz. Főnek a saját levükben, látják, hogy az ellenzék talán még megszorítani sem tudja a Fideszt az áprilisi választásokon, ezért kínjukban minden hétköznap, hétköznapi eseteket, fantáziálásokat igyekeznek a kormány rossz szándékú gonoszkodásaként beállítani csak azért, hogy gyalázzák, hogy rontsák az újraválasztási esélyeit.

Az nyilván eszükbe sem jut, hogy a választást leadott szavazatokkal lehet megnyerni, s nem azokkal a mendemondákkal, kiről mit suttognak a Dráva menti éjszakában történtekről, vagy arról, hogy két idős hölgy milyen inzultusnak tette ki az idős vak embert. Ilyeneket naponta százával lehet hallani, amelyek mellett kézlegyintve megyünk el akkor, ha nem közelednének a választások. Ilyenkor azonban a Soros-Simicska-féle médiabirodalom boszorkánykonyhájában alig várják, hogy minél több képtelen történet híre jusson el hozzájuk, amivel aztán mérgezni lehet azt az információs kutat, amiből nap mint nap mindannyian iszunk.

Merthogy nem a kormány mérgez, hanem a kétségbeesett ellenzék, természetesen. Ezúttal is azt cselekszi, amivel a kormányt vádolja. Régi trükk.

A Soros-terv ugyanis nem gyűlöletbeszéd, hanem tisztán nemzetvédelmi, közbiztonság-megőrző tájékoztatás. Az olaszok most végre már feljelentették Soros Györgyöt, mert a migrációval veszélybe sodorja Olaszországot.

Ez a bajuk. Kedvesnek egyáltalán nem nevezhető honfitársaink minden ballib fórumon vergődnek, próbálnak a legkülönbözőbb alpári szófordulatokat kieszelve átkozódni, abban a reményben, hogy ezekből valami megül az emberek agyában, s valami csoda folytán leváltják Orbán Viktort.

Pedig már a futballisták is tudják, a szatócsboltban is ki van írva: „A lehetetlent azonnal teljesítjük, de a csodára egy kicsit várni kell!”

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44568/pics/lead_800x600.jpg
Dömsödi Gábor,futballista,HírTV,Kálmán Olga,Magyar György,Orbán-gyalázás,Simicska Lajos,Weszeli Ernő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2017-11-12 11:57:19
Pásztón azt beszélik, hogy Gábor nem komoly ember. Sőt. Csak sajnálatot érdemel.
Válaszolok
tibor 2017-11-09 21:01:15
Vissza taszító az egész!
Válaszolok
julianna 2017-11-09 16:08:58
majd azt mondják, Ők megmondták előre, hogy meg kell védeni az Unio határait!
Válaszolok
jozsef 2017-11-09 08:10:56
Kiváncsi lennék,mit mondanak ezek az urak majd pár év múlva,mikor Európa nyugati fele tele lesz arabokkal,iszlám afrikaiakkal.Mert ez már nyilvánvaló.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?