Őrjöngve gyurcsányozott volna az "orbánista talpnyaló" Gajdics?

Gajdics Ottó

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, jutott eszembe az – ebben a helyzetben nagyon is enyhe, a főszereplőkre nézve kifejezetten hízelgő – magyar mondás annak kapcsán, hogy a DK-s Nyugati Fény portál aljasságban és hazudozásban mennyire megszólalásig hasonlít a gazdához, Gyurcsány Ferenchez.

„Őrjöngve gyurcsányozott az orbánista talpnyaló az Echo TV-ben” című tudósításában ordította a Nyugati Fény. A csatorna legutóbbi, Angard című műsorának egy részét kiragadva igyekezett bemutatni, mi történt. Hazugság nélkül ez persze most sem sikerült nekik.

Arról a részről van szó, amelyben Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője elmondta, hogyan fogadták a határon túli magyarok Gyurcsány Ferencnek azt a javaslatát, hogy ne élhessenek az állampolgársággal megszerzett szavazati jogukkal azok, akik soha nem éltek Magyarországon, s nem viselik a szavazatuk következményeit például az adórendszerben, az egészségügyben. S ezért aláírásgyűjtésbe is kezdett a párt.

Gajdics pusztán a Gyurcsányétól eltérő véleményét fogalmazta meg – alkalomhoz illő, de nagyon is helyénvaló indulattal, hiszen természetes emberi adottság, hogy orbitális disznóságról nehéz nyugodtan beszélni. A javaslatot a kormánypártok, a határon túli magyarok legkülönbözőbb képviseletei is egyöntetűen visszautasították, és elzárkózott annak támogatásától az MSZP, az LMP és a Momentum is. Az MSZP jelezte: „Nem hisz a jogfosztásban. Ma nem az a baj Magyarországon, hogy az embereknek túl sok joga volna, hanem az, hogy esetenként túl kevés.” Az LMP szerint javaslatával a DK a magyarok megosztásán dolgozik, éket ver a határon túl és határon belül élők közé. A Momentum szerint nem kevesebb, hanem több választójogot kell adni a határon túli magyaroknak.

Mindösszesen ezt foglalta össze néhány mondatban Gajdics Ottó, amivel a műsorban az ellenzéki gondolatiságot képviselő Tóth Csaba és Böcskei Balázs sem tudott vitatkozni. Legfeljebb jót nevetni Gajdics fejlett, de egyáltalán nem sértő Fletó-parodizálási talentumán.

Ehhez képest a Nyugati Fény azért igyekszik minősíthetetlen módon ledorongolni Gajdicsot, mert egyenesen elmondta a véleményét. Ezért nevezi „őrjöngő orbánista talpnyalónak”, a demokratikus ellenzék Demokratikus Koalíciójának még demokratikusabb Nyugati Fénye. Akiknek szintén csak az a valóság, amit ők igaznak tartanak. Ez a tőlük megszokott nettó liberálfasizmus.

De akkor nézzük pontosan, mit is mondott Gajdics Ottó a műsorban.

Első idézet: „Szeretnék elnézést kérni, de az szerintetek, ahogy most a Gyurcsány ezzel az ócska módszerrel próbál szavazatokat szerezni, én rekesztem őt ki a magyarság köréből vagy ő rekeszti ki saját magát. Tessék elmenni Erdélybe, Felvidékre, Délvidékre meghallgatni azokat az embereket, akikről Gyurcsány úgy beszél, hogy nem vállaltok felelősséget, akkor ne is szavazzatok, hogy azok mit gondolnak. Mekkora szerszámot vesznek elő és hogy mondják azt, hogy na, gyere, Feri!”(1. video)

Második idézet: „Nem vagyok jogász, de azért annyit hadd mondjak el, hogy nem jogi értelemben értem a hazaárulót. Én ezzel tisztában vagyok, hogy ezeket az embereket tűrni kell, el kell viselni, mint a kiszáradt kutyagumit az árokparton. De azért annyit szeretnék elmondani, hogy az az ember vagy az a párt, aki a haza, a nemzet, a szülőföld, az anyanyelv dolgában idegen érdekeket szolgál, az hazaáruló. Függetlenül attól, hogy a jogászok hogy csűrik, csavarják.” (2. video)

Tehát csak azt jelezhetem, hogy nagyon nincs igazatok. Nyugodtan mondhatom, gazemberek vagytok! De nem Antal József-i értelemben, aki szerint a politikában a gazember azt jelenti, hogy valakinek más a véleménye.

Nektek azonban nem úgy más, mint a normális embereknek. Ti ugyanis nem a valósághoz, a tényekhez, hanem a saját érdekeitekhez méritek az igazságot. S ami nektek tetszik, az igaz, még akkor is, ha az köszönőviszonyban sincs a valósággal és fordítva.

Tényleg úgy van, ahogy Gajdics mondta: e kirekesztő magatartás ellenére el kell tűrni benneteket, mint a kutyagumit az árokparton. Disznó ferdítéseitekre, rágalmaitokra azonban minden esetben reagálni kell. Mert az embereknek minden körülmények között joguk van az igazság megismeréséhez.

Elvégre a választás, a döntés az ő kezükben van.

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44710/pics/lead_800x600.jpg
Böcskei Balázs,Echo Tv,Gajdics Ottó,Gyurcsány Ferenc,Nyugati fény,Tóth Csaba
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Katalin válasza: Laszlo bejegyzésére 2017-11-15 19:00:20
Minden meghívott vendég a saját stílusát, temperamentumát hozza. mint ahogy mi, nézők is különbözünk ebben egymástól Miért lenne szimpatikus mindenkinek pl Tóth Csaba függőleges irányú állandó fejmozgása, amellyel saját csúsztatós mondandójának próbál nyomatékot adni így a Trabant hátsó ablakában bólogató műkutya stílusában. Én pl jobban becsülöm a PC mentes szókimondó, a tényeket pontosan nevén nevező Gajdics stílusát.
Válaszolok
Zoltán 2017-11-14 14:37:29
Miért is vendég még Tóth Csaba ebben a műsorban? Néhány hónapja, amikor a CEUnuch tanítási rendszer kritika alá esett, jogosan a kormány részéről, erősen kijelentette, hogy ő az ELTE-n tanít, de jobb az a rendszer. Szerintem másnap már nem kellett volna belépnie az egyetemi oktatók táborába! Azóta az Angard műsort csak a bemutatkozásig nézem és ha ott van, átkapcsolok a tornából felmentettek csatornájára!
Válaszolok
Tóni 2017-11-13 10:06:13
Ha majd a migránsok kapnak szavazati jogot, a külhoni magyaroktól meg elveszik azt az a "nyugati fény". Aki ezt meg szóvá teszi az pedig őrjöngő, indulatos, sötét, középkori stb.
Válaszolok
Tamás válasza: Laszlo bejegyzésére 2017-11-13 09:22:13
Rosszul haragszik kedves László, a magunkfajtának nem ellenszenves a csendesen, érzékletesen előadott gondolatok manifesztálódása a kellemetlenül vihorászó, látszólag idegbeteg ellenzéki "elemző " kettős mércéjének az ilyetén elutasítása. A magukfajtának ez sérelmesnek tűnik, lehet megtekinteni a HÍR tv, vagy a ATV felettébb liberális műsorait....
Válaszolok
pepe792 válasza: Laszlo bejegyzésére 2017-11-13 08:12:41
Higgadtan érvelő? :D Néha úgy mellbevágja őket az igazság, hogy köpni nyelni nem tud a két balliberális talpnyaló, csak kínjukban nevetni.
Ki figyelmeztette Gajdicsot, mikor és hol? Mesélj!
Válaszolok
Laszlo 2017-11-12 21:00:16
Sajnos Gajdicsot már sokszor figyelmeztették, hogy az indulatos, gesztikuláló, ordítozó stílusa többet árt az általa képviselni kívánt ügynek, mint amennyit használ. De mindhiába. Ráadásul ez a stílus különösen ellenszenves a másik három vitapartner csendesen, higgadtan érvelő hangneme mellett. Ahogy mondani szokták, érted haragszom, nem ellened.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?