Blogolj!

Németh Szilárd: üresek a róla vágyott akták

A Fidesz kongresszusa 94 százalékos arányban választotta ismételten alelnöknek Németh Szilárdot. 1281 küldött szavazott rá az 1358-ból. Senki sem kívánhatna magának nagyobb bizalmat, mint amennyit kapott.

Pedig mi mindent vágtak a fejéhez. „Vége van, Sziszi, mindent tudunk rólad.” – kürtölték világgá azok a sötét alakok, akik meghekkelték az egyik sportkör honlapját. Hogy mi az a minden, azóta se derült ki. A liberálisok közreadták 50 hazugságát, ami szerintük hazugság volt. Liberális hazugság, mert ők annak minősítették. El akarja lopni a 2 milliárd forintot, amit a csepeli birkózócsarnokra szánt a kormány. Nem lopta el.

Ő volt az első, aki a közelmúltban vállalta a politikai vitát Molnár Zsolttal, az MSZP egyik korifeusával az ATV nyilvánossága előtt. Fel is mosta vele a padlót. Ő is komcsi óvodába járt és az úttörőtáborokba szeretett is járni. Ettől még nem lett kommunista, ahogy az ország döntő többsége sem. Demeter Márta azt mondta rá, hogy szexista, holott csak figyelmeztette a nemzetbiztonsági bizottság ülésén a tagok jóindulata miatt kérdezhető képviselőt, hogy nem a testület hatáskörébe tartozó kérdéseket teszi fel, ezeket a „fodrászszalonok pletykaközpontjában” lehet. Nem szexista volt, hanem udvarias.

Hosszan sorolhatnánk azokat az eseteket, amelyben Németh Szilárd állta a sarat. Közben gúnyolták, birkózó alkata, határozott stílusa miatt a párt „öklének” csúfolják.

Németh Szilárd helyén tudja kezelni a sárdobálást és erről is tud elegánsan beszélni. Íme. „Számomra ez inkább megtisztelő. Azoknak meg köszönöm, akik támogatnak. A birkózás tartást ad: ne lépj félre a megpróbáltatások elől, készülj fel, küzdj meg becsületesen magadért és a társaidért egyaránt!  

Híve vagyok a tiszta, egyenes beszédnek, a szemtől szembeni cselekvésnek. Tisztelem azokat az ellenfeleket, akik nem hablatyolnak, jó, ha a diszkusszió a valóságról és az igazságról szól. A cinizmust, az irigységet, a hazudozást és rosszindulatot nehezen viselem. Nyilván nem mindenki ért velem egyet, ezért gyakran kifiguráznak, kigúnyolnak, beskatulyáznak. Alapjaiban nem zavar, nem is zavarhat, mert közszereplő vagyok. Vállaltam s vállalom ezután is.”

Ezt mondta a kongresszus után is.

Tudják, miért képes Németh Szilárd ilyen elegánsan viselni a leghevesebb sárdobálást is?

Mert nincs mitől félnie. Mert csak fenyegetik avval, hogy mindent tudnak róla. Valójában üresek a róla vágyott akták. Németh Szilárd alapvetően tiszta, becsületes ember, aki meggyőződéssel szolgálja azt az ügyet, amiért a közössége küzd.

Ellenfelei közül sokan csak azért nem irigylik tőle ezeket a nemes tulajdonságokat, mert fogalmuk nincs róla, hogy azok mi fán teremnek.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44747/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?