Blogolj!

Az Orbán-kormányt el kell takarítani!

Minden áron el kell takarítani azt a kormányt, amely útjában áll az európai bevándorláspolitika megvalósításának, mondja a Soros-terv hetedik pontja. Azt már mi tesszük hozzá, hogy ennek érdekében az ördöggel is össze kell fogni. Magyarország esetében ez arról szól, hogy mindenáron össze kell boronálni egy Gyurcsány-Vona megállapodást, mert matematikailag csak így képzelhető el az esetleges balos siker a választáson jövő tavasszal. Az, hogy a szélsőjobbal való összefogás sehol Európában nem volt elképzelhető se, emlékezzünk csak az osztrák Szabadságpárt vezére, Jörg Haider tragikus halálos balesetére, az a jelenlegi hazai állapotok közepette mellékes körülmény.

A készülődés mindenesetre szemmel látható. Az úri szalonokban vállalhatatlan Vonát például Heller Ágnestől Rangos Katalinig, Havas Henriktől a MAZSIHISZ-ig nagy erőkkel próbálja tisztára mosni a baloldal. Nem belső meggyőződésből természetesen, hanem mert megkapták rá az utasítást Brüsszelből és a Soros által fizetett szervezetektől azzal a feladattal, hogy így vagy úgy, de álljanak össze és takarítsák el az Orbán-kormányt, hogy le lehessen bontani a kerítést, s megindulhasson a migránsok beáramoltatása Magyarországon át Európába.

Döbbenetes, hogy ilyen célok közepette ma annyit ér a balliberális sajtónak egy holokauszt áldozatokon való poénkodás, mintha egy kutya farkát húzta volna meg egy kisgyerek. Egy jobbikos rendezvényen például Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és budapesti sajtófőnöke a következőképpen végezte el a mikrofonpróbát. „​Nem, most kezdtük, tehát volt ilyen mikrofonpróba, hogy egy, kettő, hatmillió, tehát nem unatkoztunk.” Balasi így viccelődött a holokauszt áldozatain. Neki és most ezt is szabad, Vonának a haja szála sem görbül miatta.

Heller Ágnes, aki már másfél évvel ezelőtt letette a garast a Jobbikkal való összefogás szükségessége mellett, most a néppártosodó Jobbik nyilvánvalóan antiszemita előéletével kapcsolatban a következőket mondta. „A Jobbik korábbi álláspontját én szégyenletes álláspontnak tartom és utálattal elutasítom, de pillanatnyilag a Jobbik nem ilyen álláspontot képvisel. Én pedig mindig abból indulok ki, ami ma van, és nem abból, ami tegnap volt. […] Én Amerikában éltem 23 évig, és megtanultam, hogy mindig arról kell beszélni, amit egy párt most mond. Nem kell megkérdezni, hogy ennek mi a motívuma. Azt fogadjuk el, amit ők ebben a pillanatban mondanak. Az, hogy mit hisznek vagy mi a tervük, mi a hátsó gondolatuk, az engem pillanatnyilag nem érdekel.”

A pillanatnyi érdekeket tehát még akkor is ki kell szolgálnia a kormányváltásról áhítozó baloldalnak, ha arra a Jobbik nélkül semmi esélye nincs.

A normális viszonyok között vállalhatatlan Jobbik helyzetét eközben az is erősíti, hogy maga mögött tudhatja az Orbán Viktorral csillapíthatatlan bosszúvágytól fűtve leszámolni akaró Simicska Lajos pénzét és médiafelületeit.

Az más kérdés, hogy a választók elhiszik-e mindazt, amit látnak. Hiszen az mégiscsak furcsa, hogy a Jobbik nemzeti radikális választói Vona Gábor kérésére most baloldali jelöltekre, köztük Gyurcsány Ferencre szavazzanak. Ahogy a dolog fordítva is kérdéses. Egyetlen közös pont van a két oldal között, az Orbán-kormány leváltása iránti olthatatlan vágy. Ennek pedig az az egyetlen esélye, ha összefog a két vezér.

A Gyurcsány-Vona tengely tehát készülődik. Előzetesen az összeborulást nem fogják kidobolni, csak a választás előtti utolsó pillanatokban várható a nyilvánosságra hozatala. Már csak azért is, hogy a választóknak meglepetésükben ne legyen idejük gondolkodni, hogy ez micsoda disznóság, csak szavazni. Soros György és Brüsszel érdekében és akaratának megfelelően.

Azért, hogy aztán egy esetleges kormányváltás után újból az egekbe szökjön a munkanélküliség, a gáz, a villany ára, hogy a közműveket újból eladják a nagytőkének, Magyarországot pedig kiszolgáltassák az Európai Uniónak.

Ezt kell megakadályozni! Az Orbán-kormány elért eredményeit mindenképpen meg kell védeni, ha azt akarjuk, hogy Magyarország ne kerüljön ismét a szakadék szélére.

Hogy tudna-e egyáltalán ez a két oldal – a tűz és a víz – együtt kormányozni? Biztosan nem! De a megoldást Heller Ágnes szintén előhúzta a zsebéből. „Nem is arról van szó, hogy együtt kormányozzanak, hanem arról van szó, hogy együtt buktassák meg a Fideszt, aztán majd, aki a legtöbb szavazatot kapja, az fog kormányozni.” Soroséknak teljesen mindegy, ki bontja le a kerítést, csak bontsa már végre!

Tetszik látni? Egyszerű ez kérem, mint a pofon.

Ahogy azt Móricka elképzeli, mondják erre a magyarok.

Azért van szükség a Soros-terv nyilvánosságára, hogy minden józan magyar ember tudja, milyen szörnyű dolgot forralnak a háttérben országunk ellen. S hogy a marionettfigurákat, a két főszereplőt, Gyurcsányt és Vonát, Soros és Brüsszel rángatja.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/44945/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Gyurcsány Ferenc,Heller Ágnes,Soros-terv,Vona
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-19 14:13:23
Heller asszonynak vajon miért áll érdekében a Fidesz bukása, hogy az " antiszemitának" kikiáltott párttal is szövetséget ösztönöz és magyaráz. Azt sejtem, hogy Heller a legveszedelmesebb antiszemita. A kommunizmus idején számos példa volt arra, hogy egymást nyírták ki, elfeledkezve arról, hogy mindannyian ugyanazon "ázsiai törzs" leszármazottjai. "Pénz és hatalom küzdelme a romlásért"/Hamvas Béla/
Válaszolok
Emilia válasza: tibor bejegyzésére 2017-11-18 18:03:50
Kedves Tibor !

Köszi a válaszát ! Csak a Fidesz !
Ha a feje tetejére áll a DK , Jobbik , MSZP , Soros akkor sem fog sikerülni eltakarítani az ORBÁN KORMÁNYT !!!

A magyar nép nagy többsége újra megfogja választani a Miniszterelnökének !
ÉS A NÉP SZAVA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN !!!

EGYSZER VOLT BUDÁN KUTYAVÁSÁR !!!
Válaszolok
tibor 2017-11-18 17:15:19
Csak a Fidesz!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?