Nincs bocsánat!

Soros György katonája, az LMP miniszterelnök-jelöltje és pártja társelnöke, Hadházi Ákos ’Hazudik’ feliratú táblát tartott föl hétfőn a parlamentben Németh Szilárd napirend előtti felszólalása idején a fideszes képviselő háta mögött. Ezzel is jelezve, hogy rosszabb a helyzet a háború végénél, amikor „az oroszok már a spájzban” voltak, hiszen a sorosisták nem a spájzban, hanem már a parlamentben igyekeznek botrányt kavarni, megakadályozni a normális munkát.

Hiába figyelmeztette őket az ülést vezető Jakab István, hogy megsértették a házszabályt, mert nem kértek engedélyt a szemléltetésre, ez őket cseppet sem zavarta. Tartották szánalmas papírlapjukat tovább. Legutóbb májusban ragadtatták magukat ilyen szabálysértő akcióra Paks 2 bővítésével kapcsolatban, akkor 100-100 ezer forintra büntette őket a Házbizottság.

Németh Szilárd egyébiránt napirend előtti felszólalásában arra a hétfő reggel megjelent Soros-nyilatkozatra reagált, amelyben a pénzügyi spekuláns éppen a Soros-terv létét igyekezett cáfolni és „véletlenül” Magyar Bálint, egykori SZDSZ-es korifeus kifejezését használva maffiaállamnak volt szíves nevezni Magyarországot. Magyarországot gyalázta, amit Németh Szilárd joggal utasított vissza. Szél Bernadett és tettestársa ennek a hitelét igyekezett aláásni.  

Szél Bernadett, a korábban Soros-féle migránspárti szervezetnél dolgozó politikus hétfői akciójával is bizonyította, hogy még véletlenül sem hajlandó saját országa, az itt élő magyarok érdekeit szolgálni és védeni. Nem segít Németh Szilárdnak és párttársainak ebben a küzdelemben, hanem nagyon is akadályozni próbálja erőfeszítéseiket.

A közvéleménykutatások persze jól mutatják, fényévnyi különbséget mérve a Fidesz és az LMP között, hogy miként reagálnak az emberek arra, ha egy politikai erő a magyarok érdekeit képviseli vagy ellenkezőleg: a sorosista globalizmus, a nemzetállamokat önállóságuktól megfosztani akaró nagytőke érdekeit szolgálja.    

Szél Bernadették egyszerűen képtelenek arra, hogy a nemzet érdekeit tartsák szem előtt. Az a legnagyobb hazugság, hogy ennek az ellenkezőjét állítják azért, hogy becsapják a választókat és megpróbálják szándékosan rossz útra téríteni az országot. Ráadásul az ország házában, ahol oda nem illő módon viselkedtek, méltatlanul képviselői esküjükhöz.

Az a legkevesebb, ha hétfői disznóságukért ismét megbünteti őket a házbizottság. Az ige úgy szól: „Amit nem tudsz megtenni, azt megbocsátja Isten, de amit nem akarsz megtenni, arra nincs bocsánat.”

A magyarok sem bocsátják meg Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak, hogy csak élősködni akarnak rajtuk, de szolgálni még véletlenül sem akarják őket.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/45071/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos,Hazudik tábla a parlamentben,Németh Szilárd,Soros,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2017-11-21 13:54:27
Mindenki hazudik, csak a széltolók nem!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?