A gonosz bácsi a Fidesznek kampányol

A gonosz bácsi végre megmutatta az arcát. Soros György ugyanis – mint megírtuk – a napokban videóinterjúban tette láthatóvá hús-vér személyiségét. Most azért tartotta szükségesnek a személyes megszólalást, mert félti azokat az embereit, akik „civil” szervezeteiben dolgoznak. Tudja ugyanis, hogy a magyar kormány nem veszi jó néven, ha Magyarországot itthon és külföldön ezen szervezetek segítségével szervezetten próbálják lejáratni.

Érdekes körülmény, hogy az ez ügyben megkezdett nemzetbiztonsági és titkosszolgálati vizsgálatok ellen a Magyarországon működő közel hatvanezer civil szervezet közül egyiknek a vezetője, támogatója, fenntartója sem szólalt föl a kormány által megszellőztetett intézkedésekkel szemben. Kizárólag Soros György érezte úgy, hogy meg kell védenie embereit, akik – nyilván Soros álláspontja szerint is – sárosak, csak ezt éppen nem szabad bevallani. Sőt! Inkább azt kell velük kapcsolatban elhitetni a közvéleménnyel, hogy a Helsinki Bizottság, a Transparency International, a Migrant Solidarty Group of Hungary (MIGSZOL), a 444.hu és a többiek éppen hogy a magyarság érdekében képviselik azt a migránspárti politikát, ami ellentétes a magyarság választott vezetőinek akaratával. Függetlenül attól, hogy azt polgárok milliói nemzeti konzultációk keretében, népszavazáson támogatták.

Soros György nemcsak úgy érezte, hogy meg kell védenie embereit, hanem előbújt rejtekhelyéről és személyesen, saját arcát és hangját adva a konfliktus kezeléséhez igyekezett meggyőzni a magyarokat az igazáról. Így is igyekezve nyomatékot adni bejelentésének.

Ezzel nagy pillanathoz érkezett el a magyar közélet, a honi társadalom. Szembesülhetett vele, hogy amit a kormány eddig állított Soros alapítványairól, civil szervezeteiről, médiumairól, általa zsebben tartott uniós képviselőkről, tehát a spekuláns egész reguláris, liberális csapatairól, az bizony nagyon is valóságos haderő, amely hús-vér parancsnokkal rendelkezik, aki a magyarok képernyőjén megjelent. Ő Soros György személyesen. Köszönet érte, kedves Soros György!

Maholnap diplomázó lányomnak óvodás korában egyik leginkább kedvelt időtöltése volt a gonosz bácsikhoz való elzarándoklás. Ez annyit jelentett, hogy amikor munkából hazajöttem, beültünk a kocsiba és elautóztunk a közeli Kozma utca környéki börtönökhöz, hogy a kislányunk megnézhesse, hol laknak a gonosz bácsik. Mindig meg akarta nézni a rácsos ablakú épületeket, meg akarta magát nyugtatni, hogy a gonosz bácsik be vannak zárva, s azok nem háborgathatják az ő nyugalmát, nem áshatják alá a család békéjét, biztonságát.

Ezen időkre visszanyúló deja vu érzésem volt, amikor G. Fodor Gábor, az Echo Tv Angard című műsorában kifejezte örömét afelett, hogy Soros György – napjaink vérbeli gonosz bácsija – ostobán viselkedett akkor, amikor megszólalt.  Megmutatta arcát, mert nem tudott türelmet gyakorolni. Olyan frontokat nyitott, amelyek produktív konfliktusok Magyarország számára. Hiszen puszta megjelenésével jelezte, hogy háború lesz, hiszen védi az övéit. Természetesen a tőle megszokott hazug módon.  

Tény, ami tény, Soros a nemzeti konzultáción való részvételével valóban segíti a Fidesz céljait, segíti az éppen ellene és aljas manipulációi ellen folyó nemzetvédő kampányt. Hiszen az emberek láthatják, beazonosíthatják azt a gonoszt, aki nyakunkra akarja hozni a migránsokat, s addig nem hagyja békén az Európai Uniót, amíg ránk nem kényszeríti akaratát a felülről nyitott, mennyiségi korlát nélküli kvótarendszerrel kapcsolatban. Soros ezzel segít a magyaroknak, hogy ne csak a plakátokról szembesüljenek vele. Megkönnyíti a bizonytalanok dolgát is maga ellen fordítani, illetve a nemzetállami szuverenitásért a végsőkig harcoló kormány mellé állítani.

Ritka pillanat volt az Echo TV adásában, amikor a szemben álló politikai ellenfelek közül a liberális oldalt képviselők egyike, Bölcskei Balázs kénytelen volt egyetérteni G. Fodor Gáborral. „Soros György láthatósági mellényt vett fel, igazolta a kormányzati politikát, hogy van ellenfél és ellenség. Szerintem ezzel hibázott” – fogalmazott a balliberális elemző.      

Csak azért, hogy Soros György mindig is nyilvánvaló kétszínűségét egy friss nyilatkozatrészlettel illusztráljuk, álljon itt egy idézet a minapi nyilatkozatából. „Én nagyon aggódok Magyarországgal kapcsolatban és nagyon sokat gondolok Magyarországra. Azt akarom, hogy a magyar nép tudja, hogy én továbbra is meg fogok tenni mindent, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam.”

Köszönjük, kedves Soros György, de ha lehet, inkább ne! E néhány mondat is érzékelteti, hogy egy szavát sem lehet elhinni!

Az Ön tervének nagyon is folyamatban lévő végrehajtási kísérlete – ahogy ön fogalmaz – „támogatása” ugyanis egyértelműen Magyarország vesztét jelentené.

Ezt pedig egyetlen magyar sem támogathatja.

Akár tetszik ez Önnek, akár nem.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/45197/pics/lead_800x600.jpg
előbújt rejtekhelyéről,Gonosz bácsi,Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-28 20:42:53
Gonosz bácsi gyalog a sakktáblán, senkit nem érdekel mit mond, az érdekelne kik vannak a háttérben. Ha tudnám sem tehetnék semmit, sőt nem nevezhetném meg. Olyan törvények kötelezők rám is- ezt jól megcsinálták- , amely törvények lelakatolták a számat. Pedig hazudni a legnehezebb, azt ki kell találni, az igazság meg kézenfekvő. Bár valaha ilyen világban élhetnénk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?