Blogolj!

A kutya sem volt kíváncsi Vonára

Ők ketten, s más senki...

Hétvégi kampánytáncra készült Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy a Pest megyei Vecsésen, Gyömrőn és Gyálon személyén keresztül híveket toborozzon Sas Zoltán négy éve ugyanebben a körzetben vesztes képviselőjelöltnek és a Jobbiknak. Vona Facebook oldalán meg is osztotta azokat a képeket, amelyet hivatottak lettek volna ábrázolni a diadalmenetnek nehezen nevezhető férfikettős települési megjelenéseit. Nyilván tömeges érdeklődésére számított, a jelek szerint azonban tévedett. Nem először, s valószínűleg nem is utoljára. Elég csak arra gondolni, hogy a választások előtt rendre úgy beszél magáról, mint aki a jövőben miniszterelnöke lesz az országnak. Most a Lajos is nagyon szeretné. A szavazások után aztán ez a téma valahogy nem kerül szóba…  

„Soha nincs későn elismerni a hibáinkat, akár még tömeg előtt sem” – mondja az amerikai író, Scott Westerfeld. Vona nem valószínű, hogy azzal a szándékkal érkezett a Pest megyei választók elé, hogy hibáit beismerje. Már csak azért sem történhetett ez így, mert neki olyanok már nincsenek. S ha netán voltak, akkor azok már nem számítanak. Nem azért, mert régen voltak, még véletlenül sem azért, mert elévültek, hanem mert Heller Ágnes lukácsista filozófus, megkerülhetetlen liberális iránymutató szerint nem azzal kell foglalkozni, hogy mi volt, hanem azzal, mi van. Ezzel rá is ütötte a pecsétet a Vona-Gyurcsány paktum megszületésére, engedélyezve a kerítésutáló Fletónak is, hogy egymásba omoljanak a Vona nevű ma született báránnyal.

Hogy erre mennyire kíváncsiak a választók, azt a hétvégi kampánytánc jól példázza. Vona Gábor legnagyobb szerencséjére tömeg előtt még véletlenül sem nyílt volna alkalma elismerni „nem létező hibáit”, mert lényegében a kutya sem volt rájuk kíváncsi se Vecsésen, se Gyálon, Se Gyömrőn.

Se rá. Se Sas Zoltánra.

Azért pedig külön köszönet az elnök úrnak, hogy volt szíves az eseményt saját felvételekkel illusztrálni. Így nem lehet a mieinket tendenciózus, rosszindulatú fotóknak minősíteni. (Hiszen el sem készültek.)  

Fikusz, negéd

Kampánymosoly a büfében

Megváltóra várva

Egy szem érdeklődő

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/45254/pics/lead_800x600.jpg
A kutya sem volt kíváncsi Vonára,Gyál,Gyömrő,Sas Zoltán,Vecsés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Jánosné 2017-11-27 17:35:05
Lassan már valóban a kutya sem kíváncsi erre a majomra, mert már sokaknak tele van a hócipója a hazugságaival.
Válaszolok
Kinga 2017-11-27 08:16:48
Érdekes, most nincs itt senki a sok elme roggyant kommentelő közül!
Ez valahogy fáj nekik? Vagy már ők sem merik védeni Vonát?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?