Zorro-függetlenek – fekete álarcában

Csontos Csaba, Zorro-álarc nélkül

„Én inkább nem adnék Magyarország ellenfeleinek tanácsokat” – fogalmazott a miniszterelnök mai rádióinterjújában arra a kérdésre, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány különféle, de leginkább nagyon „civil” szervezetei olyan független országgyűlési képviselőjelölteket menedzselhetnek a választáson, akik a kormánnyal szemben állnak, s mögöttük sorakozhatnak fel a különféle, kormánybuktatásra vágyakozó ellenzéki pártok.

Így van, Orbán Viktor nem adhat tanácsot Magyarország ellenfeleinek. Az nem pusztán öngól lenne, de elárulása annak a többmillió magyar választópolgárnak, aki abban reménykedik, azért tesz meg mindent - például azért vett részt a ma záródó nemzeti konzultáción s azért megy el szavazni jövő áprilisban - hogy még véletlenül se győzedelmeskedhessenek az efféle Zorro-függetlenek, akik fekete álarcban próbálják leplezni valódi lényüket.

Ezek az álarcos haramiák ugyanis – Zorróval ellentétben – nem a kisember mellett s a jó ügyért szállnak ringbe, hanem azért, hogy külső támogatással a háttérben, a helyi ellenzéki pártokkal sunyin összejátszva próbálják megdönteni a magyar kormányt, Orbán Viktort. Nem másért, mint azért, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány óhajának megfelelően végre hazánk is megnyissa a kapuit a muszlim bevándorlók előtt. És persze még véletlenül sem a háború elől menekültek számára, mert azok az összes migráns néhány százalékát teszik ki csupán, hanem azon tízmilliók előtt, akik a gazdasági érdekkörök eszközeként le akarják igázni egész Európát, benne az egyik legkeményebb ellenállót, Magyarországot.

A veszély óriási! Közvetlen és itt dörömböl az ajtónkon.

Olyan hatalmas hálózat áll velünk szemben, amely képes az európai döntéseket is befolyásolni és egy gigantikus összeget, 18 milliárd dollárt alapítványaiba tenni a gonosz célok elérése érdekében. Csak az összeg nagyságát érzékeltetendő írom, hogy Magyarország önkormányzatainak összes adóssága 2014-ben 1300 milliárd forint volt. Ennek több, mint háromszorosa az a pénz, amit az amerikai spekuláns alapítványaiba helyezve a migrációnak ellenálló kormányok megbuktatására koncentrál.

A céljuk érdekében az első lépést már megtették. A közelmúltban az Európai Parlament elfogadta a migránsok felső korlát nélküli kötelező betelepítéséről szóló határozatot. Az Európai Tanács elvben ezt megvétózhatná, de egy korábban kreált, alacsonyabb szintű eljárás révén már precedens van arra, hogy hiába vétózza meg Orbán Viktor és néhány másik, vele egyetértő kormányfő az Európai Tanácsban ugyanezt a határozatot, már kikövezett az út arra, hogy az Európai Bizottság egyik szervében minősített többséggel, tehát nem konszenzussal, csak a többség akaratával átmehessen az előterjesztés. S akkor talán vége a dalnak.

Orbán Viktor 2018-as választási sikere tehát a magyar szuverenitás, a magyarok biztonsága szempontjából a szó szoros értelmében életbevágó. Ha sikerül megakadályozni a fenti szörnyű döntés megszületését, akkor azért - ha nem sikerül, s minden áron ránk akarják erőltetni a migránsokat, akkor azért. Azért írom, hogy talán, mert a magyarok a végsőkig reménykednek a biztonságukban. Hisz a remény hal meg utoljára. Bárki legyen is esetleg Orbán helyében a választások után, az biztos, hogy töredékét sem tudja elérni a magyar érdekek védelmében, mint a jelenlegi kormányfő. Ha egyáltalán akar-e az aspiránsok közül valaki is harcolni az érdekeinkért ezen a téren.

Nézzük a ’bárkiket’, az ismert kormányfőjelölteket! Gyurcsány? Még betegen sem tenne semmit a magyarokért! Vona? Na, ne! Nagy átváltozásai közepette nem kéne őt újabb hazugságon kapni, mert akkor már nemcsak a fülünket árasztaná el a szájából kiömlő szutykos szennyvíz, hanem a közvetlen érdekeinket is sértené! Szél Berni? Aki a minap mutatkozott be Brüsszelben a sorosista képviselőknek, s akinek még mindig a pártjában van Meszerics Tamás, a spekuláns egyik fizetett európai parlamenti ügynöke, akit még mindig nem vágtak ki onnan ezért a disznó magatartásáért? Netán Karácsony Gergely, akinek még a zuglóiaknak is be kell mutatkoznia, annyira nem tudják, mit csinált az elmúlt 3,5 évben a városrész lakosaiért? Vagy valamelyik fekete-álarcos haramia, aki függetlenként bújtatná be az üzletember globalista érdekeit a magyar nagypolitikába?

Nincs választás! A saját, jól felfogott érdekünkben csak két emberre lehet szavazni 2018-ban: Orbán Viktorra vagy Orbán Viktorra.

S hogy miről lehet felismerni, hogy valakik gyengíteni akarják a kormányt vagy azt, hogy Orbán Viktor elmozdításában mesterkednek? Például arról, hogy korábban ismeretlen vagy kevéssé ismert nyilvános kiadványokat fognak támogatni, érdemes tehát a szponzort, a támogatót keresve az impresszumokat nézegetni. Emberek ezreit fogják fizetni, mozgósítani, s civil központokat hoznak majd létre országszerte, amelyek pontosan úgy működnek, mint a pártok helyi centrumai.

Ezek a lépések megfelelnek annak, amit 2016-ban olvasni lehetett a Soros által jegyzett dokumentumban. Megtörtént a migrációs területek befolyásos szereplőinek, az ott működő agytrösztöknek, politikai elemző központoknak a támogatása, ahogy ösztönözték a migrációs politikát helyben, regionálisan és globálisan alakító civil társadalom szereplőit is.

Orbán Viktor ezért mondta a rádióinterjúban a következőt ma a személyesen is a nyilvánosság elé álló és magát a világ legjobb, legjámborabb emberének lefestő, ma született bárány főtámogatóról: „sosem a száját kell nézni, hanem mindig a kezét, mert a spekuláns az olyan ember, aki tehetségesen lyukat beszél az ember hasába”.

Emberei ugyanis Csontos Csabának, a Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivőjének vezetésével hazudnak reggel, délben és este. Azaz éppen az ellenkezőjét teszik, mint amiről beszélnek.

A magyaroknak azonban ezt tudni kell s képesnek kell lenni arra, hogy átlássanak a szitán és megvédjék saját érdekeiket. Nem mellesleg a magyar nemzetet.

József Attilával szólva „rendezni végre közös dolgainkat, ez a mi munkánk; és nem is kevés.”

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/45475/pics/lead_800x600.jpeg
Csontos Csaba,Nyílt Társadalom Alapítvány,Orbán Viktor,Zorro
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?