Blogolj!

Az ATV nem engedi Havast a nézők színe elé

Havas Henrik nem győz szerecsenmosdató posztokat kitenni Facebook oldalára Liptai Claudiától és más, korábbi tanítványaitól s perrel fenyegetni mindenkit, aki szexuális zaklatással merészelte vádolni.

Havas elhagyja az ATV épületét (Fotó: Origo)

Ám nyilvánosságra került egy videó, benne Görög Zitával, az ismert modellel, akit Havas szintén molesztált.

Egy 2014-es Hal a tortán című TV2-ős műsor videója ugyanis megörökítette, amint a „Tanár úr” bizalmaskodott Görög Zitával, aki a felvételen fel is szólította, hogy „Többé ne érjen a kezemhez és a combomhoz!” A szóban forgó Hal a tortán műsorban együtt falatozott Görög Zita, Dévényi Tibor, Bye Alex, Sütő Enikő és Havas Henrik. A jelenet az asztal mellett zajlott, a kamera előtt. Havas visszakozott és megkérdezte, mikor ért ő Görög Zita combjához? Pechére egyenes választ kapott! „Az autóban végig!” – jött az indulatos felelet. „Komolyan, ez sértő!” – egészítette ki reakcióját a modell.

Bár a vizsgálat még tart, ezzel talán a nézők számára mégis végleg pont kerülhet a Havas-ügy végére. Az ATV ugyanis a vizsgálat lezárultáig nem engedi többet képernyőre Havast. Reméljük, utána sem. A csatorna példás gyorsasággal döntött arról, hogy már nem mehet le a Havas a pályán szombati adásának ismétlése szerdán, tehát ma. A Havas a pályán helyett Fiala János vezetésével a Civil a pályán című produkció kerül a képernyőre az év hátralévő részében, két alkalommal.

Mint arról beszámoltunk, korábban Baukó Éva és Molnár Anikó vádolta szexuális zaklatással Havast. Baukó Évát – elmondása szerint – análszexre akarta rávenni s megfenyegette, ha nem engedelmeskedik, tönkreteszi a karrierjét. Molnár Anikó arról beszélt, hogy Havas megfogta a kezét és rátette a péniszére, egyszer meg váratlanul szájon csókolta. Ismét reflektorfénybe került a Vágó István feleségét ért, több évvel korábbi Havas-közeledés története is, amit a dologról nejétől akkor már azonnal értesülő Vágó István most nem akart részletesen kommentálni. Baráti viszonyukra hivatkozva - politikai okokból.

A sorsnak már a jelenlegi állapot is nagy adománya, megszabadította a nyilvánosságot Havas Henrik rendszeresen visszatérő kommunikációs környezetszennyezésétől. Az ATV azonban még nem mondta ki a végső szót.

Az interneten fut egy valószínűleg ’fakenews’-nak minősíthető információ arról, hogy Havas összecsomagol és elhagyja az országot. Mi ezt nem tartjuk valószínűnek, de majd az élet eldönti.

Abban viszont egyetértünk a téves hír esetleges szerzőjével, hogy látni, hallani nem akarjuk többet a képernyőn. Nem árt, ha végig nézi, nélküle mennyivel jobb minőségben, tárgyszerűbben működik a magyar sajtó.

Bízzunk benne, hogy az ATV vezetése is hasonlóképpen gondolkodik.  

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/45930/pics/lead_800x600.jpg
Az ATV nem engedi Havast a nézők színe elé
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Attila 2017-12-13 19:14:55
A feminista diktatúra "férfiholokausztja". Szomorú, hogy a szavazati jog után képesek voltunk ilyen mélyre süllyedni :(
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?