Havast elbocsátotta az ATV

Nem hosszabbította meg Havas Henrik szerződését az ATV, közölte a csatorna hétfői, rendkívüli közleményében. A tájékoztatás tömörségében is rendkívüli. Így szól: "Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését".

Az okokat nem idézzük föl, korábban lépésről-lépésre, részletesen beszámoltunk róla. Csak reményünket fejezzük ki, hogy a jóízlés más csatornák esetében sem engedi Havast a képernyőre.

Őszintén szólva a Hír Tv-től kicsit félek. Korábban már felröppent a hír, hogy Kálmán Olgát Havas is követni fogja az egykori nemzeti, konzervatív értékeket két éve balliberálisra cserélő médiumnál. Akkor cáfolták a Havassal kapcsolatos hírt.

Simicska eddig csak Orbánnal összefüggésben pingálta hirdetőoszlopaira, óriásplakátjaira véleményét, jóllehet a társadalom nagyobbik fel egyáltalán nem értett vele egyet.

Ám ha megpróbálkozna Havast ily módom „népszerűsíteni” országnak-világnak, biztos nagyobb lenne a sikere. Bár ezt nem kívánjuk neki.

Azt ugyanis titokban még a ballibek is elismerik, hogy Havas egy g..ci! Simicska véleménye azonban mindig kétesélyes.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/46130/pics/lead_800x600.jpg
ATV,elbocsátás,Havas Henrik,Simicska Lajos
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?