Utálja-e magát Mellár Herkules?

Mellár Tamás közgazdász már régen kifordította a köpönyegét.

Bojár Gábor megbolondult

Durva dolgokat állított kedd esti megszólalásában – naná, hogy a HírTv-ben, naná, hogy Kálmán Olgának – Bojár Gábor milliárdos nagyvállalkozó.

Ki tesz seprűnyelet a küllők közé?

A kampány a fővárosi kerületekben is zajlik. Ennek kapcsán két hírt is lehetett olvasni a közelmúltban.

Liberálfasizmust oktatnak a Kúrián

Elképesztő történet! Hétfőn egy bizonyos Rév István történelem- és politológiaprofesszor, a Tűzfalcsoport blogunk szerint egykori III/III-as ügynök (amely múltját Rév határozottan tagadja – a szerk.), a CEU professzora, az Open Society Archivum igazgatója tartott előadást

Az ÁSZ egy g..i, Szilágyi Úr?

Rázza az öklét a Jobbik nehezményezve, hogy az Állami Számvevőszék a törvénynek megfelelően próbálja ellenőrizni a párt gazdálkodását, ami a Botka bukása után már a baloldali szavazókat nyíltan magához édesgetni akaró Vonának és tettestársainak nagyon nem tetszik.

Molnár csak szívott és szívott

Néztem az ATV-ben csütörtök este Németh Szilárdnak (Fidesz), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága alelnökének és Molnár Zsoltnak (MSZP), az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága elnökének vitáját és egy amerikai író, Charles Bukowski gondolata jutott eszembe.

A pacal és a pocak

A Demokratikus Koalícióhoz közeli Nyugati Fény blog egyszerűen lerezsibunkózta Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét.

Szél Bernadett Sztálin nyomában?

Egyszer talán feljelentést kezdeményez Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje Németh Szilárd ellen, mert mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának alelnöke mai Facebook bejegyzésében olvasható: megnevezett három „potenciális zavargót”.

A Jobbik piti plakáttrükkjei

Különös plakátkampány zúdult ismét az ország nyakába.

Süt-e a nap a börtön ablakában, Fletó?

Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNB Zrt.) egykori értékesítési igazgatója egy hete már a tököli börtönben tölti büntetését.

Ezeket a cikkeket olvastad már?