Napi Csintalan 2.

A HírTv Szabadfogás című szilveszteri műsorában Csintalan Sándornak volt néhány meglepő megállapítása. A tegnap elkezdett – néhány részes – Napi Csintalan sorozatunkat ezekből állítottuk össze.

Második rész.

Csintalan: „Az akar politikus lenni, akinek van valamilyen küldetéstudata. Akár, ha hiteles is. Az az Orbán Viktor, akit én 1990-ben megismertem, ez nem az az Orbán Viktor. Tudod, ki rontja el? Mi, ez a nép! Ez a nép erre vágyik.

Ha azt mondom, hogy Orbán Viktort senki nem rontotta el, akkor nem járok messze az igazságtól. Épp olyan egyszerű, magyar ember, mint az két és fél millió, aki örömmel és szívből szavaz rá.

Csintalan meg megbolondul attól, hogy Orbán nem olyan ember, amilyennek az ő kommunista lelke látni szeretné. Csintalant megöli a sárga irigység, hogy nincs Magyarországon annyi köpönyegforgató, aljas gazember, mint ő, akik együttesen többen lennének Orbán táboránál. Hiába dolgoznak rajta, hogy legyen. Nincs.

Ez van, Sándor! Ez Magyarország!

Ezért is kell óvatosan bánni az általad is úgy szeretett migránsokkal!

 

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/46685/pics/lead_800x600.jpeg
Csintalan,Orbán Viktor,sárga irígység
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2018-01-04 11:08:14
Cs.Bertalan:
Ebből is látszik, a megtért kommunista is kommunista marad! Valahogy beléjük ívódott a gerinctelen, senkiházi köpönyegforgató magatartás! Még csak nem is szégyelli magát! Pedig kellene!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?