Horn Gábor: „Szeretem a migránsokat!”

Voltaképpen akár rendes ember is lehetne ez a Horn Gábor, a volt SZDSZ-es politikus, akitől a magyar nép pártjával együtt intézményesen elundorodott a rendszerváltoztatás óta 2010-ig eltel húsz évben viselt magyarellenes dolgaiért. Mégis azért írok most megengedő módon róla, mert minap volt szíves emlékeztetni bennünket a Hír Tv-ben arra, hogy ne tévedjünk: ő változatlanul olyan gusztustalan, sz@r ember, mint amilyen volt s a jelek szerint nem is fog megváltozni. Leginkább azért, mert egyáltalán nem akar megváltozni. Képtelen úgy gondolkodni, ahogy a magyarok túlnyomó többsége, ezért vélhetően haláláig gyűlölni fog bennünket. S mindenkit, akit elér idióta frazeológiája, erre próbál rábeszélni. Mint kedden a HírTv-ben.

Minapi kijelentése azért esik különös súllyal a latba, mert frissen látott nyilvánosságot a nemzeti konzultáció végeredménye. Ennek alapján dokumentálható, hogy a korábbi népszavazás 3,3 millió migrációt elutasító szavazata után most több, mint 2,2 millió magyar ember szavazott a Soros-terv ellen.

Az akaratnyilvánító állampolgárok közül tehát az elsöprő többség mindig és egyértelműen kifejezésre juttatja, hogy nem kér a migránsokból, örül annak, hogy Orbán Viktor kormánya megvédi az országot a kevert népesség kialakulásától. Nem kér abból, hogy nekünk személyüket igazolni sem tudó, a jobb lét reményében hazájukból kivándorolt, a terrorveszélyt potenciálisan magukban hordozó embereket az Unió (mögötte Soros György) akaratának megfelelően be kelljen fogadnunk. Nos, ebben a közhangulatban szólalt meg Horn Gábor, az összeférhetetlen ember és a következőket mondta: „Orbán Viktor hatalmi mániában szenved s ezért elhatározta, hogy megtanítja nekünk, hogy mi nem szeretjük [a migránsokat]. Én is a magyar nép része vagyok. Szeretném itt jelezni, hogy én szeretem a migránsokat.” Magyarán – előrenyújtott nyakkal, kekeckedően tolakodó fejtartással és arckifejezéssel, mint aki azt mondja büszkén, hogy ő ezt is megengedheti magának – virtuálisan szembe köpte Orbán Viktort s azokat a magyarokat, akik szerencsétlenségükre nézték a HírTv ominózus Egyenesen című műsorát. Horn tüntető kinyilatkoztatása, hogy „Szeretem a migránsokat”, nem más, mint annak harsány kifejezése, hogy magasról és tüntetően tesz arra, mi a magyar emberek álláspontja ebben a kérdésben.

Horn Gábor fejében – talán – meg sem fordul, hogy a magyarok nem azért nem akarnak migránsokat látni az országban, mert kiveszett belőlük a szolidaritás, a más népek iránti rokonszenv, a befogadás nemes képessége. Nem, mint ahogy Hornban sem filantróp érzései miatt lobog a „szeretet” lángja irántuk, hanem mert potenciális szavazót, hatalmi lehetőséget lát bennük, ahogy Nyugaton is a migránsok a szoclib világ meghatározó szavazóbázisa. (Bár nem olyan ostoba, hogy ne lenne ezzel tisztában, de jobban esik a lelkének nyilvánosan szembenni a magyarok akaratával). Honfitásaink egyszerűen nyugalmukat, biztonságukat, családjukat, gyerekük, unokáik jövőjét féltik a migránsoktól. De ezt következetesen.

Ők nem születtek burokban, mint Horn Gábor, aki bármit megtehet, neki a haja szála sohasem fog meggörbülni, hiszen Soros világa mindig vigyáz rá.

Emlékezhetünk, ő még a regnáló miniszterelnököt (Gyurcsányt) is elküldhette a televízió nyilvánossága előtt a p...csába, amikor a 2008-as magyarországi népszavazás után Fletó a vereséget úgy akartra magyarázni, hogy az emberek csupán a 300 forintos vizitdíj fizetésére mondtak nemet. Pedig nem így volt, hiszen a választók a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlését együttesen igenelték, leváltva ezzel Gyurcsány Ferencet. Ekkor mondta Horn Gábor: „Nem azt mondták, Feri. Azt mondták, hogy menj a p…csába!”

Horn Gábor egy évvel később is bebizonyította, hogy neki mindent szabad. Azon a tavaszon a politikus kamerák kereszttüzében távozott kocsijával egy esemény helyszínéről. Kézben tartotta telefonját, emellett a pirosra váltó lámpán is áthajtott. Ezt több televíziótársaság is felvette. Mint mondta, nem emlékszik a történtekre, azonban megdöbbentette a média tolakodó magatartása. Az ügyben nem indult ellene eljárás, nyilván Draskovics Tibor akkori rendészeti miniszter ezt így látta jónak, pedig a többszörös szabálysértés miatt akár 150 ezer forintos bírságot is kiszabhattak volna rá.          

Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy miközben a magyarok a hátuk közepébe kívánják a migránsokat, sőt még a vele egy műsorban nyilatkozó Dömsödi Gábor, a szintén tőről metszett liberális, Pásztó polgármestere – szegény pásztóiak, hová tették a szemüket – is azt mondja, hogy az ő falujában 10-ből 9 ember a migránsok ellen van, addig Horn Gábor dafke szembe megy a magyarokkal önző hatalmi érdekből vezérelve. Pontosan idézve: „Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb. migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon.”

– Anyád – mondaná erre Pista bácsi, a szomszéd!

Arról persze már nem szól a fáma, hogy például Németországban a migránsok mindössze két százalékát képes csak a gazdaság alkalmazni a nyelvtudás és a szakképzettség hiánya miatt. Horn azért terjeszti a büdöset, mert reméli, hogy a magyarok benyelik a hülyeségét s olyan politikai helyzetet állítanak elő, ami kedvez a hatalomból már egyszer – s remélhetőleg mindenkorra – elutált szadeszeseknek s mai utódaiknak. Hogy a migránsokkal együtt rabszolgává tegyék őket.

Pedig tudhatná, hogy a magyarok nem hülyék. Gyurcsányhoz intézett szavainak parafrázisával szólva: Gábor, „azt mondták, hogy menj a p…csába!”

6
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47098/pics/lead_800x600.jpg
Horn Gábor,menjen a francba,SZDSZ,szeretem a migránsokat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Földi 2018-02-16 15:39:48
Ha ennyire szereti a bevándorlókat, akkor fogjon csokorba 600 retkes távol keleti nigger migráncsot, vigye haza és ültesse le a gyerekei mellé az ebédlő asztalhoz. De előtte húzzon el a francba innen.
Válaszolok
István 2018-01-12 15:36:16
Horn Gábor rühös paraszt!
Válaszolok
befano 2018-01-12 09:23:30
Persze, hogy szereti! Hiszen az ő felmenői is migránsok voltak csak mi pár száz éve fogadtuk be őket. Ettől függetlenül most azt üvöltik tele torokkal, hogy mi nácik, és antiszemiták vagyunk, mert nem akarjuk beengedni az ellenőrizetlen tömegeket. Aki Magyarnak rossz, az hitvány zsidónak is. Amúgy meg, mi van azzal a 2.mrd forinttal, amit a ,, megszűnésekor" hátrahagyott a pártjuk??? Mert ne tévedjünk, nem szűntek meg, csak hadállást váltottak. És még egy : Mária és József nem volt migráns, csak összeírásra mentek haza!!! Ezért kikérem minden ,,írástudó" azon véleményét, hogy Nekik menedéket kellett adni. Nem . Ők szállást kerestek !
Válaszolok
Judit 2018-01-11 21:14:54
Az cikk utolsó mondatát szeretném erősen nyomatékosítani....! Ennyi!
Válaszolok
Jair jr 2018-01-11 18:30:32
Én is így vagyok, rettenetesen undorodom tőlük, mert lázítanak, uszitanak, anarchiát keltenek és legfőbbképpen, mert mióta ismerjük őket hazudnak, csalnak / 4.-es metró..../ lopnak...Parazita módon élnek, munkát nem végeznek, az országnak hasznot nem hajtanak, semmihez nem értenek, mindenre alkalmatlanok !!! Csak....követelőzni, zsarolni,élősködni !!!
Válaszolok
jános 2018-01-11 16:35:00
Valóban Horn Gábor ugyan úgy magyar ember mint bárki más, mert annak is tartja magát és ezzel nincs is gond mert van belőlünk ilyen is meg olyan is a viselkedését illetően.Az hogy milyen karriert futott be rövid idő az legyen az ő dolga és azoké akik kiemelték maguk közül ,de az hogy kiváltságos és többet megengedhet magának az viszont már érdekes jelenség, megállapítás egy liberális politikusról.S az hogy mígránspárti azon nem csodálkozom az ő dolga, de legalább egy ember indokolná meg közülük hogy milyen előnyökkel járna ez reánk nézve, de a konkrét vitáktól indokolásoktól ,
eltérnek kerülik a témát Hogy ő miért megy szembe a nemzet többségi akaratával az számomra rejtély nem értem így volt ez a vizitdíjjal kapcsolatosan is mikor véleményt alkotott a magyar társadalomról
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?