Telitalálat volt a hatos lottón
Nyerőszámok: 2, 16, 22, 33, 43, 44 Nyeremények: 6 találatos szelvény egy volt, nyereménye 328 371 365 forint. az 5 találatos szelvényekre 375 270; a 4 találatos szelvényekre 7555; a 3 találatos szelvényekre 2070 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ördögök milliói furakodnak…

Murányi András

A vörösingesek és a Jobbik vegyes csapatát csütörtökön Murányi András, az ex-Népszabadság ex-főszerkesztője és Pörzse Sándor, az ex-Barikád ex-főszerkesztője alkotta a HírTv-ben Kálmán Olgánál, hogy közösen, nagy hangerővel, újfent szidalmazzák Orbán Viktort és a Fideszt.

A kis Murinak azzal sikerült kirukkolnia Pörzse „pöti” segítségével, hogy „a Fidesz megtalálta azt a réteget, az 1,6 -2,4 milliós stábot”, amely számára a leegyszerűsített üzeneteket célba juttathatja. Elkezdte hát sinfelni a magyarok ezen hatalmas táborát, mondván: ezek olyan hülyék, hogy elég leegyszerűsített üzenetekkel irányítani őket. Ilyenekkel: „Minden oké! Veszélyben vagyunk, megvédelek! Csúnya emberek vannak!” – sorolta a fejletlen elméjéből nagy nehezen előrángatott címszavakat. Azt akarta mondani, hogy ezeknek a fideszes szavazóknak ennyi is elég, mennek Orbán után, mint a birkák, fölösleges nekik programot csinálni, részletesen elmagyarázni a célokat. Majd, hogy a kis vörösinges nyomatékot adjon szavának, gyorsan Rákosiéhoz kezdte hasonlítani ezt a retorikát. Roskatag hidat ácsolva az „elegáns liberális demokraták” táborához, valójában az igazi komcsi-libsi társasághoz s midőn igyekezett átsétálni rajta, a fideszes tömegre próbálta ráhúzni a rákosista komcsi mázt. Éppen ő, a vörösinges Muri, aki, ha nem lett volna komcsi, akkor még talán újságíró se nagyon lett volna belőle. (Mondják, hogy a képesítések körül is volt valami zümi...) Bagoly mondja verébnek…

Tudod, kedves András, ahogy mondani szokták – Szilágyi György után szabadon –, mi félszavakból is megértjük egymást. Tudom, hogy sokallod és még inkább istentelenül irigyled az 1,6-2,4 milliós „stábot”, mindenesetre ez van. A magyarok magyarok s nem hülyék. Ezek a tőmondatok azt jelentik, hogy az emberek tudják, biztonságban vannak, mind inkább boldogulnak, s az ország jó irányba halad. Benne – szerencsére – Te is biztonságban vagy és mindazok, akik mindent megtesznek ennek az ellenkezőjéért. A haverjaid, a liberális vörösingesek, az álnemzeti jobbikosok, akik lubickolnak ugyan a közbiztonság jacuzzijában, de semmit nem tesznek azért, hogy ez így maradjon. A ti szátokból a ’minden oké’ azt jelenti, hogy bontják a kerítést, jönnek a migránsok, elmeszelik Magyarországot az Európai Unióban és hatalomba kerül az Európai Egyesült Államokat feltétlenül támogató MSZP-DK kormány. A ’veszélyben vagyunk, megvédelek!’ kijelentés a ti szátokból azt jelenti, hogy emelkedik a rezsi, csökkennek a bérek, nő a munkanélküliség. A ’csúnya embereket’ pedig azokban látjátok, akik segítenek demokratikus úton megtartania a hatalmat Orbán Viktornak, hogy ne Soros láthatatlan légiója masírozzon be a Hősök terére, eltaposva Magyarország jövőjét. A láthatatlan légióról is mondhatta Joanne Harris angol írónő: „Milyen gyáva is az ördög! Nem akarja megmutatni az igazi arcát. Nincs egyetlen, tömör lényege – millió darabkára esik szét s így furakodik be a vérbe, a lélekbe.”

Lám-lám, gyávák vagytok, András! Tudjátok ugyanis, hogy amit ti képviseltek, az rossz az országnak, rossz az embereknek, mégis azt fikázzátok, aki bizonyítottan a javukat akarja. Ti nem a közért, szimplán a saját pozíciótokért, hatalmatokért szívóskodtok, az emberek pedig le vannak ejtve. Miközben azt hazudjátok, hogy nekik ti, a liberális vörösingesek, a demokratikus és nem demokratikus ellenzékiek lennétek a legmegfelelőbbek s ezért kéritek a bizalmukat.

Darabkákra szétesve furakodtok a vérbe, a lélekbe. Tényleg sokféle arca van az ördögnek. Nehéz volt megtalálni az ellene való védekezés eszközeit. De most már – hál’ Istennek – megvan, s a magyarok vigyáznak rá. Mert tudják, hogy kincs van a kezükben!

Ezért van az, hogy a félszavakból is megértik egymást…         

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47150/pics/lead_800x600.jpeg
láthatatlan légió,Murányi András,Pörzse Sándor,Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-01-13 14:48:58
Az úgynevezett ellenzék szószólóinak annyi eszük sincs, mint egy tyúknak. Nem kis pénzért szövegelnek, de nem jut eszükbe, hogy ennek a pénznek csak a felét kapnák ha nem 15%-os lenne a jövedelemadó. Ők feledékenyebbek, mint a szavazópolgár.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?