Blogolj!

Mentsük meg magunkat a rossz Széltől…!

„Az a rossz szél, amely senki felé nem hoz jó időt” – jutott eszembe Steven Pressfield angolszáz író okossága, midőn Szél Bernadett legújabb vergődését néztem az ATV-n. A már önmagát is röhögés nélkül miniszterelnök-jelöltnek nevezni képes asszonyka most Németh Szilárddal, a nemzetbiztonsági bizottság alelnökével akasztott tengelyt. A Fidesz alelnöke ugyanis a testület hétfői ülése után kijelentette, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért Szél Bernadett nem vehet részt olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a „Soros-tervvel” foglalkozna.

Egy normális ember ilyenkor két dolgot szokott tenni. 1. Behúzza fülét farkát és azt mondja, hogy rendben van, igazad van, bocs. 2. Nem tudván arról, milyen alapon mondja Németh Szilárd, amit mond, odamegy hozzá és rákérdez az információ forrására. Elvégre mégiscsak Magyarország érdekeinek elárulása van terítéken.

Nos, Szél Bernadett nem ezt tette. Ebből is látszik, hogy nem normális, akarom mondani, hogy elmentek nála otthonról.

Bettike ugyanis teljesen tisztában van vele, hogy Németh Szilárd igazat beszél. Archívumnyi szöveggyűjteménye van annak, hogy mit művelt Soros érdekében a távolabbi és közelebbi múltban. Tudja, hogy a 2002-ben a Soros György által is pénzelt Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület nevet viselő emberi jogi szervezet programvezetőjeként dolgozott. Tehát Németh Szilárd helyesen mondta, hogy Soros fizette Szél Bernadettet is. Mint ahogy arra is pontosan mutatott rá a fideszes alelnök, hogy ezt a munkáját a parlamenti önéletrajza szerint le is tagadta.

 Arról nem szólva, hogy a migránshelyzettel kapcsolatos nyilatkozataiból is mindig a Soros-érdekek képviselete csendült ki. Íme, néhány gyöngyszem. „Ha elkezdünk riogatni, ha elkezdünk arról beszélni, hogy lezárjuk a határokat, azzal semmire nem fogunk menni.” (2015, M1, Ma Reggel). „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám.” (2015 M1 Híradó). „Napi szinten egy olyan témát hangosít fel [Orbán Viktor] a médiában, amivel Magyarországnak jelenleg nincsen problémája. (…) Pillanatnyilag a kvótarendszer, amit ugye elővezettek, uniós szinten lenne egy olyan megoldás, ami Magyarország számára könnyebbséget hozna.” (RTL Klub Híradó, Esti kiadás).

De az idézetek mellett megemlíthetők Szél Bernadett beszédes találkozói is. Például Brüsszelben Vera Jourova Uniós biztossal, aki, ha teheti, sosem mulasztja el Soros szervezeteit méltatni. Sőt, Jourova azt is elismerte, hogy az EU lépéseinek szívében a Soros-hálózat értékei állnak. Találkozott továbbá Philippe Lambertssel is, aki Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot. Szél Bettike pedig ezt egyszer sem kérte ki magának. Mint ahogy ahhoz is hang nélkül asszisztál, hogy a Soros megbízható EP-képviselő szövetségeseit számon tartó 226-fős listán az LMP-s Meszerics Tamás neve is szerepel. Meszerics pedig „véletlenségből” szükségesnek tartja a migránskvótát, meg azt is, hogy ennek szétterítéséből minden uniós tagállam vegye ki a részét.

Volna még mit sorolni, de talán ennyi is elég, hogy Bettike miért nem ment oda Németh Szilárdhoz, hogy tisztázza a helyzetet. Szél Bernadett nagyon is tudja, hogy temérdek bűne van Magyarországgal szemben, ám ahelyett, hogy ezeket beismerné és levonná a tanulságokat, letagadja őket és az LMP miniszterelnök-jelöltjeként arra vállalkozna, hogy országvezetői minőségben nyilvánvalóan a szakadék felé tolja az ország szekerét. Éppen, mint Gyurcsány tette anno s az összes többi ellenzéki párt tenné egy számukra sikeres április után, hiszen valamennyien Soros szolgálói.

Még szép, hogy azt mondja erre Németh Szilárd, hogy aki a „Soros-tervet” támogatja, aki a „Soros-birodalom” érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a „Soros-terv” megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen. Még szép, hogy ilyenkor nem kívánatos személynek nyilvánítják.

Tessék mondani, vajon mit mondhatna mást Németh Szilárd? Azt, hogy jöjjön csak hölgyem, szívja föl az összes bizalmas információt és vigye el igazi gazdájának, Soros úrnak, hogy pontosan tudja mire készül a kormány? Hogy precíz információi legyenek áhított célja, az Orbán-kormány megbuktatása eléréséhez? Merthogy másra nem használhatja az ott hallottakat, lévén minden információ a bizottsági munka természeténél fogva titkos. De ő ezzel sincs látszólag tisztában, hiszen nem kívánatos személyiségét azzal magyarázza, hogy „Nincs szükségük egy olyan emberre, hogy a bizottsági ülések után valaki kijön és azt mondja, kérem, meztelen a király.” Ezt, ugye, egyszerűen nem tehetné meg.

Nem mondom azt, hogy szánalmas, amit csinál, mert akkor felmenteném. Ezt nem lehet butaságból, tájékozatlanságból megtenni. Itt elvetemültségről van szól, szándékos rosszakarásról, éppen annak az országnak az elárulásáról, amelynek a miniszterelnöke akar lenni. Látszólag a magyar emberek, valójában Soros György akaratának megfelelően.

S amikor ezzel szembesítik, akkor Szél Bernadett nem süllyed el szégyenében, mint a jóérzésű ember általában, hanem hadakozni, fenyegetőzni kezd. „Én ott leszek a nemzetbiztonsági bizottság üléseken, s ha Németh Szilárd megpróbál engem kitiltani, akkor – Magyarországról kiindulva – a világ létező összes fórumán megpróbálok jogorvoslatot találni saját magam és az igazam számára.” (Nyilván Soros világszervezete segítségével.) „Hacsak Németh Szilárd nem áll elém teljes szélességében és nem mondja azt, hogy nem mehetek be, de az egy másik történet lesz” – replikázik ízléstelenül. Erre a műsorvezető, Rónai Egon nem küldi el finoman a francba, inkább készségesen a segítségére siet: „de azt látják majd a kamerák is, mert az az ajtó még látható.” „ – Így van!” – mondja jelentőségteljesen a nyilvánvalóan botrányra, háborúskodásra alkalmat kereső Szél Bernadett.

Az írónak nagyon igaza volt. Ez a rossz Szél bizony az a rossz szél… Ez tényleg senki felé nem hoz jó időt. Az ellenkezőjét viszont folyamatosan és arcátlanul a képünkbe vágja, mint a szél!

Mentsük meg magunkat tőle április 8-án!

Szél Bernadett és Vera Jourova. Kis képen: Vera Jourova és Soros György

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47289/pics/lead_800x600.jpg
LMP,nem kívánatos személy,Németh Szilárd,nemzetbiztonsági bizottság,Soros György,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?