Az MSZP csepeli kutyakomédiája

Bangóné Borbély Ildikó

Az MSZP egyelőre keményen kitart Bangóné Borbély Ildikó csepeli-soroksári indítása ellen Budapest 17. választókerületében, amit az Együtt nehezen visel. Mint a Csepel.info beszámolt róla, a színfalak mögött az MSZP már készül arra az esetre, ha nem sikerülne megállapodniuk. Úgy tudni, hogy Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke tölti be Bangóné Borbély Ildikó kampányfőnöki pozícióját.

A helyzet pikantériája, hogy amint kiállt az MSZP Szabó Szabolcs mögül, azonnal megjelentek az Együtt részéről a Szenteczkyt és társait bűnözőző, kommunistázó, sőt “fideszbérencként” illető beszólások. Ez azért érdekes, mert az Együtt eddig egyáltalán nem találta kivetendőnek az MSZP-s politikus korrupciós ügyeit és azt sem, hogy nagy nyilvánosság előtt, aljas indokból elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt jogerősen is elítélték Szenteczkyt.

A pártok közötti konfliktust az okozza, hogy Szabó Szabolcs, akit tulajdonképpen elfogadna az MSZP közös jelöltként, egyelőre nem hajlandó belemenni néhány feltételbe. A tét az, hogy kihez milyen logó kerül majd a szavazólapon, illetve milyen pozíciót kik foglalhatnak el.

Bár Szabó Szabolcs próbál nem belefolyni az egyre durvább kocsmai gyalázkodásba, az egyik legviccesebb jelenetet mégis ő produkálta. A mai napig Gyulán lakó Szabó a Magyar Narancsban ugyanis azt kifogásolta, hogy az MSZP egy Kabán lakó politikust akar Csepelen és Soroksáron indítani.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47414/pics/lead_800x600.jpeg
Csepel,Együtt,Kutyakomédia,MSZP
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?