Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent

Olyan képviselő képviselje az LMP-t a nemzetbiztonsági bizottság következő, egy hét múlva esedékes ülésén, amelyen a Soros tervről tárgyal a testület, aki nem Soros György érdekeit szolgálja – hangsúlyozta Németh Szilárd, a bizottság alelnöke az M1-nek adott nyilatkozatában Szél Bernadettel kapcsolatban.

Mint ismert, Németh Szilárd korábban kijelentette, a fideszesek kivonulnak az ülésről, ha azon megjelenik Szél Bernadett. Az LMP-s képviselő esetében nemzetbiztonsági kockázatról van szó, és Szél Bernadett személye, illetve pártja is kockázatot jelent, amikor Soros Györgyről és a Soros-tervről hallgatják meg a szolgálatokat, akik minősített adatokat és biztonsági információkat szolgáltatnak.

Németh Szilárd aláhúzta, Soros Györgynek az a célja, hogy a kormányt elmozdítsa és egy bábkormányt akar létrehozni, melynek többek között olyan tagjait vizionálják, mint Szél Bernadett; úgy akarják lenyomni a kvótaügyet, a schengeni határok szétzilálását, a bevándorlást a magyarok torkán, hogy ebből a magyar parlamentet ki akarják hagyni.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47403/pics/lead_800x600.jpg
Németh Szilárd,nemzetbiztonsági bizottság,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr 2018-01-19 08:47:22
Széllt én figyelem /: meg a kretén pártját is :/ már évek óta !! Egyértelműen megállapítható , hogy Ő / Ők a Parlament legbutább, legképzetlenebb, legtájékozatlanabb képviselője / képviselői !! Minden egyes parlamenti felszólalásuk csupa valótlanságot tartalmazott !! A válaszadók szinte csak azzal foglalkoztak, hogy a hazugságaikat kijavítsák a valóságra !! És ezt a mérhetetlen sok hazugságot üvöltözéssel, ordibálással, performanszokkal igyekeztek pótolni.Ráadásul - bármi legyen a téma !- mindenhez belevakvakoltak, azzal nem törődve, hogy mi a valóság !!Na már most ez az Alinsky stílus jellemezte / jellemzi ezt lenin-fiúk-lányok gyülevész , cinikus, arrogáns, pofátlan bandát : Hablatyházit , Sallai B.-t és a többieket is !!! Ők a Parlament fő parasztvakítói !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?