A Stop Soros és a lottófőnyeremény

Tiltakozó civilek. Mindig ugyanazok.

Bárcsak a lottó ötös lenne olyan biztos, mint az ország „álciviljeinek” menetrendszerű tiltakozása akkor, ha a kormány szigorítani akar a bevándorláspolitikáján.

Miközben Svédországban már azon gondolkoznak, hogy a hadsereget is bevetik a no-go zónákon belüli rendteremtéshez, s nincs olyan nyugat-európai ország az osztrákoktól a franciákon át a németekig, amelyik ne szigorítana a migránspolitikáján a belbiztonsági stabilitás érdekében, addig Magyarországon nemhogy mindenki örülne annak, hogy világszerte irigylik a közbiztonságunkat, hanem tiltakoznak az ellen, ha a kormány további lépéseket tesz a bevándorlás megakadályozására.

Pedig jobb félni, mint megijedni. Igazából nincs is ezzel baj, hiszen a népszavazás, a nemzeti konzultációk egyaránt azt jelzik, hogy az állampolgárok milliói, köztük az ellenzékkel rokonszenvezők is támogatják a magyar belbiztonság erősítését. Ők sem akarnak olyan helyzetbe kerülni, hogy meg kelljen ijedniük.

Az „álcivilek” azonban azonnal tiltakoznak. De nem azt mondják, ami az igazság, hogy igen, ők Soros György akaratának megfelelően közreműködnek a bevándorlás elősegítésében, ezért leginkább tőle kapják a pénzt, s éppen ezért tiltakoznak a törvényi szigorítások ellen. Inkább azt mondják – szempilláikat rebegtetve – képmutatóan, hogy jaj, mi lesz most a fogyatékkal élő emberek ellátásával, a szegények megsegítésével? Ki fog fát ültetni, kultúrát, sportot szervezni a településeken? A legérdekesebb az, hogy a ténylegesen a civilek érdekében dolgozó mintegy hatvanezer magyarországi egyesület közül egynek a vezetője sem szaladt a kamera elé, hogy tiltakozzon. Se a korábbi civiltörvény, se a CEU-t érintő jogszabálymódosítás kapcsán, se a most társadalmi vitára bocsátott tervezetek esetében. Hiszen tudják, hogy rájuk nem vonatkozik a Stop Soros egyetlen pontja sem!

Érdekesség az is, hogy mindig ugyanazon, a Soros által is finanszírozott szervezetek vezetői hallatják hangjukat. Azok, akik a klasszikusan civil szervezetek által végzett feladatokat legfőképpen azért tartják a „kínálatukban”, hogy ezzel elleplezzék működésük valódi célját, a magyar kormány megbuktatására irányuló politikai tevékenységet. Lehet persze ezt is képviselni, demokráciában élünk, de nem burkoltan, hanem nyíltan, pártként működve. Nekik azonban nem fűlik a foguk ahhoz, hogy egyenesen megmondják az embereknek, mi az igazi céljuk, küldetésük, megbízatásuk. Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvezetője, Iván Júlia, az Amnesty International magyarországi ideiglenes igazgatója, Pardavi Márta, a Helsinki Bizottság társelnöke és Móra Veronika, az Ökotárs Alapítvány igazgatója soha nem az igazi céljaik veszélybe kerülése miatt tiltakozik, hanem a társadalmat félti attól, hogy nem lesznek ellátva általuk.

Kérem őket, ne féltsék a társadalom tagjait! Az állam, karöltve a hatvanezer valódi civil szervezettel, jó minőségben elvégzi ezeket a feladatokat.

És ugye emlékezhetünk rá, hogy ezek azok a szervezetek, amelyek kezdettől fogva kritizálják a kormány bevándorláspolitikáját, akik sietnek Brüsszelben feljelenteni Magyarországot a kerítés, a tranzitzóna, a jogi határzár miatt. Ők azok, akik támadták a kvótaügyben szervezett népszavazást, a Soros-tervről rendezett nemzeti konzultációt s ők követelik annak az Ahmed H-nak a szabadon engedését is, akit a röszkei terrorista akció miatt elítéltek.  

Orbán Viktor a törvénytervezettel lehetőséget ajánlott Soros Györgynek, hogy eldöntse: abbahagyja vagy folytatja az illegális migráció szervezését, támogatását. Ha folytatja, az új törvény rá is vonatkozik majd. Mint a kormányfő aláhúzta, az illegális bevándorlást szervező „álcivilek szervezeteinek” külön kell majd regisztrálniuk, külön bevallásokat kell készíteni, s ahogy a miniszterelnök fogalmazott, a pénzügyeiket nagyítóval fogják nézni. A migráció támogatására fordított összegre pedig – a szervezet költségvetése alapján – 25 százalékos illetéket vetnek ki. Az érintett szervezetekhez tartozó emberek emellett nem mehetnek a határkörzethez – a reptér is a schengeni határnak minősül –, ha pedig nem magyar állampolgárok, az országtól is távol tartják őket.

Ezeket a gondolatokat olvasva magyar emberként egyáltalán nem tiltakozni támad kedvünk. Ellenkezőleg: örülünk neki, hiszen tudjuk, hogy az előrejelzések szerint Afrikában és a Közel-Keleten millió számra állnak készenlétben olyan emberek, akik a jobb élet reményében akarnak bevándorolni Európába, így hazánkba is. Örüljünk annak, hogy a kormány ilyen előrelátó, biztonsági játékos. Már közhely azokat az ellenzéki véleményeket idézni, amelyek 2015-ben hangzottak el és a migrációt álproblémának nevezték. Vagy az Európai Unió botrányos kvótapárti politikájára hivatkozni, ami ellen Orbán Viktor a végsőkig kitartva küzd. S aminek olyan nemzetközi sikerei vannak, mint amire a bevezetőben utaltam.

Láthatjuk, hogy Magyarországnak nem Soros György és hazug „álciviljei” jelentik a lottó ötöst, hanem Orbán Viktor kormányzása. Hiszen a miniszterelnök nem tesz mást, mint teljesíti az emberek nemzeti konzultáción is kifejezett határozott akaratát. Bennünket szolgál, körömszakadtáig védi a magyarok érdekeit.

A tiltakozók meg szégyellhetik magukat s számolhatnak a várhatóan februárban megalkotásra kerülő Stop Soros törvények következményeivel.

Mi lennénk a legboldogabbak, ha nem kellene alkalmazni azokat.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47480/pics/lead_800x600.png
bevándorláspolitika,Iván Júlia, az Amnesty International,Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokér,lottóötös,Magyar Helsinki Bizottság,Orbán Viktor,Stop Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2018-01-21 08:59:45
Igen,nem lehet csodalkozni,GEORG SOROS kemenyen dolgozik a fizetett civiljein keresztul.Tehat a STOP SOROS torvenycsomagot mielott ervenyesiteni kell es ezzel is felderiteni a migranspartolok bandatevekenyseget.E torveny szigoru ervenyesitesevel a meg hezitalo emberek is latjak majd kik azok akik kartekony tevekenyseget fejtenek ki kicsiny hazank es nemzetunk ellen.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?