A kormány nem viccel

Végre! – sóhajthatott föl a rádióhallgató a Vasárnapi Újságban Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter interjúját hallgatva. A gondolat, amire a megkönnyebbült érzelemnyilvánítás kiszökhetett az emberből így szólt: – A magyar kormánynak, hatóságoknak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul jogi segítséget nyújtanak hozzá.

Az embernek ugyanis már a civiltörvény elfogadása után az volt az érzése, hogy most majd megszorongatják azokat az álcivil szervezeteket, amelyek szépségflastromként címkézik fel magukat hagyományos közhasznúsági tevékenységekkel. Például idősgondozás, kultúra, környezetvédelem, de alapvetően a magyar kormány elleni aknamunkát folytatnak a legkülönbözőbb területeken. A legnagyobb energiát most a bevándorlás elősegítésére koncentrálják, hogy a különböző aktivitások – sajtójukon keresztül a kormányellenes, minden alapot nélkülöző fake news-ok, rémhírek terjesztése vagy Gulyás Márton közintézményt mázoló polgári engedetlenségi bemutatója vagy diáktüntetők szánalmas sorosista „fesztiválja” révén, hogy csak a legutóbbi akcióikat említsem – minél hatékonyabban készíthessék elő a kormánybuktatást.

Az álcivil szervezetek megszorongatása azonban úgy elmaradt, mint a pinty. Mintha nem is született volna törvény arról, hogy honlapjukon közzé kell tenniük, ha hétmillió forintnál többet utal nekik külföldről valaki vagy valamilyen szervezet. A Transparencyk, a Helsinkik, az Amnestyk magasról tesznek most is a törvényre s továbbra is végzik felforgató tevékenységüket. Elég csak a röszkei kődobáló terrorista Ahmed H. perére gondolni, akinél elérték, hogy a tízéves fegyházbüntetését kiszabó elsőfokú bírósági eljárás után másodfokon új eljárást rendeljenek el. Ráadásul az egykori igazságügyminiszter, a most ügyvédként tevékenykedő Bárándy Péter védelmével. Más Soros-aktivisták pedig tüntetnek Ahmed H. szabadon bocsátásáért.

Támadnak tehát előröl, hátulról, mintha mi sem történt volna. Úgy fest, a civiltörvénynek semmiféle hatása nincs. Se a szervezetek nyilvánosságán nem látszik a hatása, se a munkájukon nem venni észre, hogy hátrább húzták volna az agarakat.

Ezért volt különös jelentősége annak, amit Rogán Antal a Vasárnapi újságban mondott. Hogy a kormánynak listája van arról, mely szervezetek jelentenek veszélyt a közbiztonságunkra, mely szervezetek segítik a bevándorlás ügyét, jó dologként állítva be annak hatását. S örültek a hallgatók annak a miniszterelnöki megnyilvánulásnak is, hogy nagyítóval nézik a számláikat, s ha szükséges, megteszik a törvény szerinti intézkedéseket. Feltéve persze, ha lesz törvény. A Fidesz mindenesetre kéri a kormányt, hogy februárban terjessze a parlament elé a Stop Soros három törvénytervezetét. Csak a törvények megalkotásával lenne mód arra is, hogy – amennyiben nem hagyja abba Magyarország ellenes tevékenységét, a bevándorlást segítő szervezetek finanszírozását – akkor Soros György lenne egyike az elsőknek, akivel szemben alkalmazhatnák a távoltartás intézményét. Hétköznapi nyelven szólva végre valahára kitilthatnák az országból.

Ha ez megtörténne, még akkor is jócskán maradna több olyan – szintén Soros befolyása alatt lévő külföldi szervezet, mint például az Európai Bizottság vagy az Európai Parlament a jól tartott EP képviselőkkel dúsítva ­– amellyel a választásokig meg kellene küzdenie a magyar kormánynak.

Nagyon rossz ugyanis nézni a szinte egyetlen ellenzéki tévéadásból sem hiányzó civil szervezetek képviselőit, amint rezzenéstelen arccal hazudnak a nézők szemébe, hogy ők jót akarnak az országnak, de amit a kormány művel, az maga az arrogáns önkény.  

Úgy fest azonban, hogy a kormány a nemzeti konzultáció eredményeinek ismeretében tényleg elszánt és nem viccel, s a parlament nagy valószínűséggel megalkotja februárban a nagyon időszerű Stop Sorost. Erre vár a magyarok többsége, meg arra, hogy ezek az álcivil aktivisták eltűnjenek a közéletből egyszer s mindenkorra.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47533/pics/lead_800x600.jpg
Ahmed H.,álcivilek,Bárándy Péter,Orbán Viktor,Rogán Antal,Stop Soros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?