Blogolj!

Simicskát most sem tette bölccsé a személyes közleménye

Igaznak szánt személyes közleményt tett közzé Simicska Lajos kedd délután a tulajdonában lévő Magyar Nemzet internetes felületén. Arcát nem rögzítette fénykép a közlemény elkészítésének pillanatában, nem lehet tehát azt mondani rá, hogy kissé libegős a járása, mint amikor saját hirdetőoszlopait koszolta össze szennyes feliratokkal. Durvaságaitól azonban ezúttal sem kímélte meg az olvasót.

Íme, a közlemény:

„Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól és egyértelművé teszem:

Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.

Veszprém, 2018. 01. 23.

Dr. Simicska Lajos”

Szóval tolvajokkal és hazaárulókkal volt dolga. Ő már csak tudja, hiszen valahogy szert kellett tennie irdatlan – esetleg összelopott? – vagyonára, amiből – bármennyire is tagadja – előbb a Jobbikot vette szárnyai alá –, s az idő majd megmutatja, hogy napjainkban az LMP-t sikerült-e neki „domesztikálnia.”

A közlemény arra talán jó volt, hogy a háza körül várakozó, számára kényelmetlenséget jelentő újságírókat elpárologtassa onnan, bár nem vesz rá mérget, hogy sikerült.

Egyébként meg az a magyar közmondás illik ide leginkább, amelyik így szól: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47632/pics/lead_800x600.jpg
irdatlan vagyon,Simicska Lajos,személyes közleményt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-01-23 18:26:05
Hát ez egy mocskos gazember,többet nem is érdemes írni róla !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?