Soros davosi sutkája

Soros György Davosban kifejtett Orbánnal szembeni, minden határt átlépő vádaskodását joggal lehet régi bolsevik trükknek minősíteni, de lehet úgyis tekinteni rá, mintha viccet mesélt volna az idős úr. Mert ugye a mottó szerint nincsenek régi viccek, csak öreg emberek vannak. S egy újszülöttnek minden vicc új. A magyarok azonban nem újszülöttek, nem most jöttek le a falvédőről. Ismerik, sőt, nagyon is jól ismerik a régi vicceket, ezért egyáltalán nem tudnak röhögni rajtuk. Akár bal- akár jobboldali szavazókról beszélünk.

Mert ugye azt a szöveget, hogy a Fidesz megvásárolta az MSZP vezetőit, valóban lehet bolsevik trükknek vagy egyszerűen viccnek minősíteni, hiszen ebből egy szó sem igaz. Sőt, ennek épp az ellenkezője felel meg a valóságnak: az, hogy Soros vásárolta meg a szocialisták vezetőit és hálózta be a teljes magyar ellenzéket, szőröstől bőröstől. Az álcivil szervezeteket nem kellett, hiszen azok eleve az ő irányításával működtek s egy titkos kottából közösen szolgálták urukat, Soros Györgyöt a magyar kormány mielőbbi megbuktatására, a migráns-Magyarország lehető leggyorsabb létrehozatalára. Sokkal egyszerűbb ugye vesztegetéssel a Fideszt megvádolni, mint az igazságot bevallani. Utóbbihoz természetesen Sorosnak semmi érdeke nem fűződik, a Fidesz lejáratásához viszont annál több.

De mi van akkor, ha se nem viccnek, se nem trükknek fogjuk fel a Soros által állítottakat, hanem valóságnak. Hogy tényleg a Fidesz vette meg az MSZP vezetőit és nem Soros.

Mi lenne ebben az esetben a Fidesz érdeke? Saját akaratának széles körű kikényszerítése. Ennek nyomán a magyar pártok – értelemszerűen – teljes nézetazonosságban álltak volna mögé a kerítés megépítésének. Nem nevezték volna álproblémának a migrációt, nem fúrták volna a nemzeti konzultációkat, hanem a kormánnyal közösen lettek volna kíváncsiak az emberek bevándorlással kapcsolatos álláspontjára. Nem agitáltak volna a népszavazás ellen, hiszen a Fidesz joggal követelte volna meg, ha már fizet, akkor az ő álláspontját képviseljék a szocik, együtt a DK-val, meg a többi ellenzéki párttal. Brüsszelben nem Orbán Viktor ellen kampányoltak volna, hanem vele együtt utasították volna el a hazánkat sújtó óriási politikai nyomást. Közösen tiltakoztak volna, hogy ránk oktrojálják az 1294 migráns befogadásának kötelezettségét. A LIBE bizottságban nem Magyarország ellen, hanem a magyar kormány mellett érveltek volna. (Ez egyébként magyarként akkor is kötelességük lett volna, ha nem „fizeti le” őket a Fidesz, de ezt most hagyjuk.) Szanyi Tibor és Ujhelyi István Jean-Claude Junckert, Frans Timmermanst, Guy Verhofstadtot vonja felelősségre nemzetellenes, Soros-barát politikája miatt, nem pedig Orbán Viktort gyalázza szégyen szemre ott, ahol éri.

Napestig sorolhatnánk még azokat az eseteket, körülményeket, amelyeknek egytől-egyig meg kellett volna történnie akkor, ha igaz az, amit Soros György állít.

De nem igaz!

Hiszen ki meri azt megtenni, hogy a megbízója pénzét elfogadja ugyan, de a parancsainak nem tesz eleget? Az ilyen esetek egy magára valami adó krimiben a legegyszerűbb megoldással szoktak lezárulni… Joggal mondta Orbán Viktor, hogy Soros olyan, mint egy igazi migráns: átlépett minden határon.

Soros György szavain valójában csak röhögni lehet. Közben azt kérdezni, hogy ez az ember ennyire hülyének néz minket? Másképpen fogalmazva: Soros ennyire lenézi a magyarokat, hogy ezt az aljas hazugságot igazságként be meri mondani a kamerába? Vagy mindez arra jó csupán, hogy Magyarországon működő médiumainak muníciót adjon a kampány idejére. Hadd sózzák ezzel a marhasággal a magyarok agyát, hadd ismételgessék ezt a hülyeséget a sorosista politológusok, hogy a pártok képviselőiről ne is beszéljünk. Úgyse hiszi el senki, de legalább mondani tudjanak valamit. A választásokon való győzelemről lélekben már úgyis lemondtak, de azért figyelem, titkon az erőszakos kormánybuktatásban az utolsó pillanatig reménykednek.

Ezzel együtt hálásak is lehetünk az amerikai milliárdosnak, hiszen ezen abszurd állítás képtelenségével bebizonyította, hogy mindaz, amit a Soros terv és a Stop Soros tartalmaz, az az elejétől a végéig igaz. Ostoba állítását talán még a szoci-DK szavazók sem hiszik el neki. Viszont számukra is egyértelművé válhat, hogy a Soros parancsainak eleget tevő „demokratikus” baloldal a legalávalóbb nemzetellenes politikát akarja megvalósítani, ha netán nyer a választásokon. Ők is láthatják, hogy nem az emberek érdekeit akarja szem előtt tartani, mint egy valóban baloldali értékkör, hanem Soros György szándékainak, vagyis a szélsőségesen globális és liberális nagytőke akaratának megfelelően akar kormányozni Karácsonyostól, Gyurcsányostól, a nemzetbiztonsági kockázatnak számító Szél Bernadettestől együtt.

Ezért aztán úgy is gondolhatjuk, hogy Soros még időben sütötte el az ő davosi sutkáját. Ezzel ugyanis nemcsak a balliberális pártokat késztette magyarázkodásra, hanem a potenciális szavazóikat is elgondolkoztathatta.

Hiszen ők sem hülyék!

Ők is joggal kérdezhetik meg Sorostól ezek után, miért tetszik bennünket ilyen képtelenségekkel etetni?

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/47787/pics/lead_800x600.jpg
Davos,Soros György,sutka
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
mike 2018-01-30 21:04:21
Hogy lehet le úrazni ezt az öreg maló faszt ? Eleget rontotta a levegöt ideje elpatkolia.
Válaszolok
Éva 2018-01-28 15:20:45
Soros itt, és ott, mindenhol. Kérdés, ki kérte fel, hogy Davosban megjelenjen, felszólaljon a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen ripők módon. Ezt csakis megbízásból tehette, kik állnak a háttérben? Ez felér egy összehangolt összeesküvéssel. Letagadhatatlan.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-01-28 09:08:55
No de valami nem világos ?? Davosban a fejlett Államok tanácskoztak !! Hogyan került oda ez az egyszemélyes , veterán - vén turista ?? Ki szervezte ezt az egész összeröffenést és ki adoott számára lehetőséget a hablatyolásra ?? No ezeket a szeánszokat, ezek után lényegtelennek, parasztvakításnak tudjuk be !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?