Milyen párt az, ahol még egy ilyen simonjózsef is elnökségi tag lehet??

„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem” – jutottak eszembe Szolzsenyicin szavai, amikor megláttam a fenti képet a fejlövés áldozatának mutatott Orbán Viktorról az Indexen. Posztolta Simon József, a pécsi MSZP elnökségi tagja a Facebookon. A képfelirat úgy hangzott: „Keresd a hibát!!! Én nem találtam”. „Nincs ebben semmi hiba” – kommentálta a posztoló. Tehát Simon szerint hibátlan dolog az, ha a miniszterelnök vérző fejjel ül a parlamenti patkóban. Sőt, annyira az, hogy még közzé is kellett tenni a közösségi médium oldalán.

Döbbenetes, hogy egy szocialista politikus, ráadásul a pécsi vezetésnek a tagja odáig jut, hogy ilyen szörnyűséggel képes „szórakoztatni” szélsőséges párttársait és az MSZP szimpatizánsait. Mert biztos vagyok benne, hogy a józan szocialisták is éppúgy felháborodtak a kép láttán, mint a párttal vagy a balliberális világgal nem szimpatizáló olvasók.

Lehet itt arról beszélni, hogy a kép súlyosan becsületsértő, meg arról is, hogy a sértett kormányfő jogi lépéseket tehet. De nem ez lenne a legfontosabb. Sokkal inkább az, hogy az a párt, amelynek Simon József a tagjai közé tartozik, azonnali hatállyal szüntesse meg párttagságát, fossza meg minden, a pártban betöltött vagy a párt jóvoltából kapott tisztségétől és küldje el a közéletből olyan messzire, amilyen messzire csak lehet. Egy ilyen ember ugyanis nem lehet tagja a közéletnek. Ez egyszerűen megengedhetetlen.

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője joggal szólította fel Simon Józsefet, Karácsony Gergelyt és Molnár Gyulát, hogy kérjenek bocsánatot Orbán Viktortól és „a közéleti szerepvállalásra nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan" pécsi politikust azonnali hatállyal zárják ki a pártból.

Az MSZP rá jellemző sunyi válasszal reagált. „Az MSZP a gyűlöletkeltés minden formáját elutasítja, ezért arra kéri szimpatizánsait, hogy a Fidesszel szembeni elégedetlenségét április 8-án, a szavazófülkében mutassa meg, és csak ott.”

Simon József tehát maradhat a pártban. A haja szála sem görbül meg aljas tettétől. A legkártékonyabb, legveszélyesebb embertípus – mondta a Nobel-díjas író.

A történelem megmutatta, hogy ezek az emberek nem tudnak s – mint látjuk – nem is akarnak megváltozni!

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/48027/pics/lead_800x600.jpg
fejlövés,Orbán Viktor,Pécsi MSZP,SImon József
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Marika 2018-02-03 12:20:30
Ilyen ízléstelen óóóóborzalmat e szép hazàmban még nem làttam.Lehet valakit gyűlölni,na,de ne így.Szomorú vagyok,hogy ily primitív ember lehet képviselő.Engem,aki szereti a Miniszterelnök Urat, nagyon megsértett,és félelemmel tölt el,hogy mindenkire ez vàr,aki a másik oldalon àll?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?