Blogolj!

Soros emberei már a spájzban vannak

Szél Bernadett a Magyarországra nézve nagyon is kockázatos lépésre ragadtatta magát. Kiderült, nemzetbiztonsági bizottsági tagságával „visszaélve” próbált bizalmas információkat kikérni a Soros-tervről és a Soros-hálózatról az Alkotmányvédelmi Hivataltól. Mindezt Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke közölte csütörtökön a sajtóval.

Mint az MTI beszámolt róla, Németh Szilárd szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Szél Bernadett „Soros zsebében van”. A fideszes politikus szerint ráadásul nemcsak Szél Bernadett, hanem egész pártja.

A politikus bemutatta Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökének, Molnár Zsoltnak írt levelét. Ebben a levélben az LMP-s politikus leírta: kezdeményezte a titkosszolgálatoknál, hogy adják ki azokat a dokumentumokat, amelyeket a testület zárt ülésén mutattak be a szolgálatok.

Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem.

Németh Szilárd felháborítónak nevezte, hogy Soros György „migránssimogató” civil szervezeteihez kötődő Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság tagja lehet. A kormánypárti politikus leszögezte: amíg Szél Bernadett a Soros-tervről titkosszolgálati információkat akar kiszivárogtatni, addig nem járulnak hozzá ahhoz, hogy részt vegyen az ülésen. Mint mondta, bár már meghívták, Soros György még nincs ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, „de az emberei már bent ülnek”.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke kiemelte: Magyarország nyomás alatt van. Példaként említette az ENSZ-dokumentumban megfogalmazottakat, továbbá hogy legutóbb a migráció kapcsán a belga miniszterelnök Magyarország és a V4-es országokkal szembeni fenyegetését. Ez is azt jelzi, hogy van Soros-terv, amelyet nemcsak Brüsszelből, hanem Magyarországon is végre akarnak hajtani – vélekedett a kormánypárti politikus.

Szerinte: a hazai ellenzék, köztük Szél Bernadették, ha hatalomra kerülnének, lebontanák a kerítést, migránsok millióit engednék be Afrikából és Ázsiából. Ahhoz pedig, hogy ezeket az embereket eltartsák az emberek nyugdíjának elvételével és adóemelésekkel helyeznének át pénzeket – mondta a Németh Szilárd.

A fideszes politikus leszögezte: a magyar emberek ezt nem akarják. A magyar emberek a népszavazáson és a nemzeti konzultáción is nyilvánvalóvá tették, hogy ne a migránsokkal, hanem a magyar emberek jövőjével foglalkozzon a kormány – emelte ki Németh Szilárd.

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?