Nagyon úgy néz ki, hogy ez a Tóta W, ez lop

Tóta W. Árpád a HVG.hu-n szombaton megjelent írást akár négy évvel ezelőtt is megszövegezhette volna. Jávor Benedek hivatásos feljelentő már a 2014-es választások előtt igyekezett borsot törni Orbán Viktor orra alá azzal, hogy a közvilágítás ügyben több városban ténykedő Elios Innovatív Zrt. feljelentette az ügyészségen és az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalánál (OLAF). A Nemzeti Nyomozó Iroda eljárást indított, majd bűncselekmény hiányában meg is szüntette azt. Ennek már akkor is csak azért volt pikantériája, mert a cég tulajdonosai között ott lehetett találni egy rövid ideig Orbán Viktor vejét, Tiborcz Istvánt. S akkor sem igazi csont volt a szájukban, csak gumi, amit ráadásul maguknak dobtak oda az ellenzék zöld emberei, s kizárólag Tiborcz miatt lehetett rajta csámcsogni. A lényeg persze akkor sem érdekelte őket. Nevezetesen az, hogy az OLAF-jelentés a 2009 és 2014 közötti időszakot vizsgálja, amikor a cég fő tulajdonosa a Közgép Zrt. volt, s nem Tiborcz István. Magyarán Tiborcz Istvánnak nem volt, nem lehetett ráhatása a vállalat ügyeire. Tiborcz 2009-ben Erdei Bálinttal 50-50 százalékos arányban alapított egy céget, amelyből később jött létre az Elios. Nyolc hónap elteltével Tiborcz István kiszállt a cégből. Így 2014 áprilisáig már nem ő, hanem a Közgép gyakorolta a többségi tulajdonosi jogokat.

Az OLAF – érdekes módon – akkor is a választási kampányra időzítette a vizsgálati eredményeinek megjelentetését, ahogy most. Akkor sem találtak bűncselekményt az ügyben, ahogy valószínűsíthetően most sem fognak. Már csak azért sem, mert bűncselekmény megtörténtét csak bíróság állapíthatja meg, attól pedig még nagyon messze van az ügy. Az ellenzék és sajtója ennek ellenére előszeretettel beszél bűncselekményről s még véletlenül sem a gyanújáról. Sőt!

Némelyek már bűnöst is hirdetnek benne, ahogy arcátlan módon ez a Tóta W teszi mindössze négy évet késett cikkében. Van pofája leírni ugyanis, hogy „Nagyon úgy néz ki, hogy ez a Tiborcz, ez lop.” Persze finomkodik, mert tudja, hogy teljesen alaptalan az állítása, ezért használja a véleménnyé nyilvánításhoz szükséges ’Nagyon úgy néz ki’ kitételt. Hogy aztán könyörtelenül belevágja az olvasó képébe, hogy ’ez a Tiborcz, ez lop’. Tudják, sugallja az olvasónak, az Orbán veje lopós. Majd, hogy aljassága égig érő ormairól is elűzze a felhőket felidézi, hogy annak idején, a lakodalmukban is elloptak két mobiltelefont. Tehát a miniszterelnök lányának a férje egy visszaeső tolvaj, érzékelteti Tóta W, hogy lehetőleg írása nyomán még az is megutálja Orbánt és még véletlenül se szavazzon rá áprilisban, aki eddig rokonszenvezett vele.

El kell szomorítsam mindazokat, akik a HVG.hu emberével hasonlóan gondolkoznak. Nem Tóta W. ugyanis az első, aki ezen az egy nyeszlett gebén lovagló ellenzékkel igyekszik átszakíttatni a választások célszalagját. Már jó egy hónappal ezelőtt ugyanis a magyar kormánnyal hagyományosan ellenséges viszonyt ápoló The Wall Street Journal, jobb dolga híján éppen ezt a magyarországi közvilágítás helyzetét taglaló írását tette olvasói asztalára, hadd jöjjön lázba tőle az amerikai nép.

Vajon kinek állhatott érdekében azt a látszatot kelteni, hogy az Elios ügy a legnagyobb szenzáció a tengerentúlról kezdve az OLAF-nak szállást adó Európai Unión át egészen Magyarországig? Ki az, aki rendszeresen hazánk ellen mozgatja a liberális globalisták érdekében tevékenykedő nemzetállamok ellenségeit? Kinek az érdekét szolgálja Magyarországgal szemben az ENSZ? Miért fenyeget bennünket látszólag teljesen indokolatlanul a belga miniszterelnök? Miért helyez bennünket többszörösen is nyomás alá az Európai Bizottság? S mindannyian – érdekes módon – kvótaügyben?

Csak nem azért, amiért Tóta W is ilyen gusztustalan gyanúsítgatásokkal mérgezi a környezetet, hogy Orbán Viktort el lehessen mozdítani a helyéről, hogy végre megnyíljanak a kapuk Soros György akaratának megfelelően a bevándorlók előtt?

Nagy lehet a baj az ellenzék soraiban, ha érvényes és vonzó mondanivaló híján egy ilyen lejáratott, már 2014-ben is megbukott közvilágítási ügy rókájáról akarnak még egy nyomorúságos bőrt lehúzni. Ha egy korábban már csúfos véget ért ügybe akarnak az OLAF-on keresztül olyan új elemeket lehelni, amelyek kommunikációs szinten legalább a választásokig kitartanak, hogy lehessen valami negatívumot mantrázni a miniszterelnök köréről.

Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy borítékoljuk előre az eredményt. Ez nem fog sikerülni. Orbánt a magyarok többsége előtt nem lehet lejáratni. Nem azért, mert vakok, hanem ellenkezőleg: nagyon is éleslátók.

Pontosan tudják, hogy akik a helyére igyekeznek, egyáltalán nem valók a kormányrúdhoz. Nyolc év arra is kevés volt nekik, hogy egységes ellenzékké szerveződjenek. Olyan hiteles nemzeti baloldali politikát is kialakíthattak volna, amiben megbízhatnak a magyarok. Ha Soros György ilyen szánalmas Tóta W-k segédletével nem állna mögöttük, nem tartanának még ott sem, ahol most.

Az Elios-ügy már négy éve elvásott, mint a vöröscsillag.

„Nagyon úgy néz ki, hogy ez a Tóta W, ez lop”. Aljas írásával lopja az időnket, rabolja az energiánkat, a türelmünket.

Pedig tudhatná, felmelegítve pedig csak a töltöttkáposzta jó.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/48388/pics/lead_800x600.jpg
Elios,HVG,Orbán Viktor,Tiborcz István,Tóta W Árpád
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2018-02-12 08:37:29
A Tota W.Arpad altal megjelent iras a HVG-ben,kiderult,hogy egy aljas ragalmazohadjarat resze Dr.Orban Viktor miniszterelnok ellen.Bebizonyosodott ,hogy a veje Tiborcnak semmi koze ahoz amivel megragalmaztak.A ballibmedia koziroi szegyelhetik magukat,hogymindegyre lebuknak.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-12 00:06:32
Első nekifutásra csak annyit : Amennyiben minden rendben van , mert rendben kell lenni akkor ilyen mocsok, aljas, szutykos patkányt / ha többen vannak mindegyiket../ mint a Tóta W.- ki kell belezni !! Követeljük a rendet Magyarorzágon !!!
Válaszolok
Ottó 2018-02-11 23:25:14
Végtelen az aljasság amit el kell viselni,- egy este húsz "szakértőt" is megszólaltatnak, talán nem is baj , mert egyre jobban látszik a szánalmas erőlködés... Kínjukban majd összecsinálják magukat, hogy nagyobbat tudjanak a lufin fújni, mint az előttük szóló... "a kutya ugat, a karaván halad " !
Gyurcsánynak meg szóljon valaki, hogy ne "a p r ó - ban" gondolkodjon, ÁVH-val ne akarjon ijesztgetni, mert visszanyal a fagyi,- egyébként a Jóisten már most bemutatja rajta a totális elmebaj tüneteit !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?