Büdös nagy pofon Fodor Gábornak!

A vak is látja, hogy a legalább egy kicsit a magyarok érdekeit is képviselni akaró szocialisták elnöksége heveny gyomorgörcsök közepette méregette a tartósan legfeljebb egy százaléknyi választói támogatottsággal bíró Magyar Liberális Párt elnökét, Fodor Gábort az MSZP-Párbeszéd közös választási listáján. Ezért volt az a brutális 12-0-ás szavazási eredmény Fodor ellen, aminek ismeretében a magára valamit adó ember előveszi a kamrából az ’Ásd el magad felszerelést’ s többé többet a politika közelébe sem megy.

Igazából mindenki tudja, hogy már az az egy befutó hely is alapvetően túlzás volt a levitézlett SZDSZ nagyon is emlékezetes figurájának, hiszen nyilvánvaló, hogy Fodor, illetve a liberálisok semmit nem hoznak a közös siker érdekében, viszont annál többet visznek. A magyarok nem véletlenül szavazták ki az SZDSZ-t 2010-ben a parlamentből, hiszen amit csak el lehetett követni ország- és lélekrombolás terén, azt akkor is megtették Magyar Bálint és társai, Fodorral Gáborral egyetemben.

Tudják a szoci korifeusok is jól, hogy a magyarok nem felejtenek. Tisztában vannak vele, hogy a Magyar Liberális Párt valójában igazi csapás az MSZP választási eredményességére. Fodor Gábor arca nyilván még a múltat, a szabad madarasokról őrzött utálatos képet testesíti meg a szemükben. Nem véletlenül, hiszen ők voltak a legnagyobb szószólói a melegházasságok engedélyezésének, a lágydrogok legalizálásának s élen jártak az abortusz széleskörű realizálásában is. Félreértés ne essék, ezeket az „értékeket” most is hozzák a puttonyukban, miközben tudják, hogy ezeket a társadalom döntő többsége kapásból elutasítja. Lehet, hogy aki mellettük szavaz, az benne van abban az egy százaléknyi hozományban, amire a liberálisok olyan büszkék, s amelyet a kutatók maximum egy mandátumnyira becsülnek. De lehet az is, hogy ez az egy százalék elvisz további négyet-ötöt, mert még a normális szocik sem kérnek ezekből a józan észtől, a magyar hagyományoktól és erkölcsiségtől fényévnyire lévő liberális „értékekből”. Bármennyire is népszerűek ezek a – legalábbis kormányszinteken még favorizált – liberális Európa vezető politikusainál tény, hogy a lakosság akaratával szembe mennek. Természetesen a migránsok betelepítésével egyetemben. A szocik szempontjából ez sem jó ajánlólevél a választásokra. Hiába mondja azt Hiller István, hogy „nem szereti, hogy az ország határánál kerítés van, de mondjon valaki ennél jobbat”. Kerítéspártiságát még tisztán az MSZP-nek se hiszi el senki, nemhogy az ab ovo kerítésellenes liberálisokkal szövetségben indulva.

Hiszen az egész „demokratikus” ellenzék Soros tenyeréből eszik, miképp lenne akkor elképzelhető, hogy az esetleges hatalomra jutásuk esetén ne bontanák le azonnal a kerítést? Nyilván sehogy.

Valószínűsíthető, hogy az MSZP-sek többsége eleve már szövetséget sem kötött volna a liberálisokkal, ahogy Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségéből sem kérnének egy picit sem. Ám miután Karácsony is és az MSZP-vezetése is Soros zsebéből kandikál kifelé nyilvánvaló, hogy a szoci talpasok torkán is erőnek erejével kellett lenyomni ezt a békát. Ez persze nehezen sikerült. Nem véletlenül pityergett jelképesen a kongresszusi küldöttek nemmel szavazó negyede, miközben a többiek – Karácsonnyal, Molnár Gyulával, Kunhalmival és Hillerrel az élen – örömünnepet ültek a szavazás után.

Bősz Anett elhelyezése az MSZP-Párbeszéd országos listájának 15. helyén még mindig vállalhatóbb kompromisszum volt a szocik számára, mint Fodor Gábor. Fodor veleszületett gátlástalanságát gyöngyösi viselkedése is pregnánsan példázza, ahol ő hozta rá a szívbajt az MSZP-s képviselőjelöltre, az ellene született háttéralkulról mit sem sejtő Hiesz Györgyre, akitől kedvesen megkérdezte, mit szólna hozzá, ha ő indulna helyette a választáson. Amitől Hiesz természetesen és joggal lehidalt. Jellemző Molnár Gyuláékra, hogy arra nem voltak képesek, hogy előzetesen tájékoztassák erről a lehetőségről a Gyöngyösön régóta jól szereplő, az emberek által kedvelt polgármestert – már amennyire egy szocit kedvelni lehet –, hagyták a piszkos munkát a vastag arcbőrű Fodor Gáborra, aki pedig ’one zsenír’ kapott a fogára való feladaton. Saját maga szerint ugyanis nyilván ő az a kiválasztott, akinek mindent lehet, még ezt is. Hiszen a Liberális Párt azért létezik, hogy neki az idők végezetéig helyet biztosítson az Országgyűlésben. Hogy végre vastagbőrű képe kapott egy büdös nagy politikai pofont, annak csak örülni lehet, fehéredik általa a közélet. Még akkor is, ha nem elég gyors ütemben, hiszen Bősz Anett még ott van, s lehet, hogy egyéniben is elindul a fővárosi egyes számú választókerületben a belvárosban.

Fodor Gábornak a szocialisták részéről történt nem kívánatos személlyé nyilvánítása azonban túlmutat a pártelnök körüli elutasító helyzeten. Ő is beletartozik abba a körbe ugyanis, ahol Konrád György, Heller Ágnes, Lányi András, Kis János leledzik, akiknek 2010 előtt minden megengedett volt Magyarországon. Ők voltak a külföldi globális SZDSZ magyarországi helytartói. Ám az izraeli miniszterelnök tavaly júliusi magyarországi látogatása óta – amikor üdvözölte Orbán Viktor politikáját, amely fellép az újfajta antiszemitizmus, a modern zsidó állam ’delegitimációja ellen’ – mintha megváltozott volna valami. Lehet, hogy már nem a régiek élvezik a külföldi főnökeik bizalmát, hanem mások? Karácsony? Netán éppen Bősz Anett? Mert ők még nem járatódtak úgy le – egyelőre –, mint Fodorék? Mert az ő fizimiskájukat jobban elfogadják a magyarok, mint Konrádét, Hellerét vagy a Kis Jánossal már a Bibó-kollégiumban cimboráló Fodorét? S netán ezért olyan engedékenyek az MSZP főnökei, hogy a szövetségeseik között tartsák a liberálisokat, Karácsonnyal az élen? Még azt is megkockáztatva, hogy esetleg kiesnek a parlamentből, mert nem ugorják meg a Párbeszéddel közös indulással 10 százalékosra emelkedett parlamentbe jutási küszöböt?

A válaszokat most még legfeljebb sejteni lehet. Azt tudni viszont, hogy Fodor Gábor továbbra is elnöke marad a Magyar Liberális Pártnak, így a képviselőségtől függetlenül várhatóan továbbra is a politikából, vagyis a magyarok pénzén fog élni. Ha tetszik, élősködni.

Szomorúbb, hogy nemcsak róla van szó. Hiszen Karácsony Gergely tanácsadó testülete szinte kivétel nélkül volt SZDSZ-esekből, sorosistákból áll. S bár a köpönyegforgató nagymester és meggyőződéses sorosista, tehát a nemzetellenes Karácsonnyal szemben a szocik döntő többségének is óriási fenntartásaik vannak, ahogy a magyarok többségének is, azért fontos nagyon a választás után, hogy se neki, se tanácsadóinak, se Bősz Anettnek még véletlenül se legyen nagyobb befolyása a jelenleginél a magyar közéletre. Sőt!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/48476/pics/lead_800x600.jpg
Bősz Anett,Büdös nagy pofon,Fodor Gábor,heveny gyomorgörcsök közepette méregette,Magyar Liberális Párt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2018-03-07 08:38:04
Azt mondod : ....a szocialistáknak nem sajátjuk .......Én meg azt mondom, hogy ami van rossz a Földön , elítélendő és visszautasítandó..az mind jellemző a kommunistákra, a bolsevikokra, a szocialistákra !!! Bizonyíthatóan , emlékezhetően mindez történik 100 éve !! Ezeknek a megszüntetésre, kigyomlálásra valóknak a mindenkori tulajdonságuk : hazugság., lopás., sikkasztás, csalás, rablás és......gyilkosság !!! No ezért kell ezt a kasztot a szemétdombra söpörni, dózerolni !!!!
Válaszolok
András 2018-02-13 19:48:45
Jó a cikk, bár olyat feltételez a szocialistákról, ami nem a sajátjuk. Fodort utálják, mert már 2014-ben is csak Gyurcsány hátán jutott be a Parlamentbe, most viszont ez a támogatása megszűnt. Sőt, saját fülemmel hallottam a Civil-rádióban Gyurcsány szövegét, miszerint "árulókkal nem szövetkezünk". És miért lett áruló Fodor? Mert a kvóta-népszavazás előtt a "demokratikus ellenzék" a bojkottálásban egyezett meg, Fodor viszont - jó liberális szokás szerint - kihátrált és az igen szavazatokért kampányolt. Ezzel elásta magát Gyurcsánynál, ebből is látszik, hogy Fletónak még mekkora szava van.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?