Egekbe csapó csepeli indulatok – Bangóné és a boksz

Hatalmas bokszkesztyűben ábrázolja egy plakát Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP-Párbeszéd csepeli-soroksári jelöltjét a főváros 17. választókerületében. Logók nincsenek ugyan rajta, de mivel Bangóné alakja lényegesen nagyobb a felületen, mint legfőbb ellenfeléé, a szintén bokszkesztyűben ábrázolt Németh Szilárdé, joggal gondolhatunk arra, hogy szocialista politikai erők állnak a plakátkészítők mögött. Egyúttal a hirdetmény arra is utal, hogy Szabó Szabolcs, a körzet jelenlegi országgyűlési képviselője, aki mellett támogatóként már Bajnai Gordon is felsorakozott, nem kap megmérettetési lehetőséget az MSZP-től, noha nagyon szeretne.   

A Csepel.info ismeretei szerint szombaton Bangóné Karácsony Gergellyel és Kunhalmi Ágnessel fog a csepeli piacon kampányolni, amire az Együtt rászervez. Hírek szerint Szabó Szabolcs hívei arra készülnek, hogy “meggyőzik” a szocialistákat, hogy mondjanak le a csepeli-soroksári indulásról. Reméljük, a virtuális adok-kapok nem fajul valódi ökölharccá. A szombati piaci nagybevásárlásból persze ettől függetlenül lehet ingyencirkusz.

A szimpatizánsok mindenesetre már a közösségi portálon hangolnak a hétvégi találkozóra. „Ez csak egy Fidesz seggnyaló nem egyéb! Mehetsz te is a lecsóba te undormány!!” – írja Bangóné Facebook oldalán az egyik hozzászóló. A fideszbérencezés itt és máshol is többször előkerül. Például egy ismert Együtt-aktivista feleség részéről egy szintén MSZP-s oldalon: “Rezsiszilárd kilóra megvette és most az ő szekerét tolja a csepeli mszpvel együtt.”

Érdekesség, hogy a vitában DK-s hozzászólók is vannak. Természetesen az MSZP ellenében foglalnak állást, hiszen az Együtt jó eséllyel ki fog esni, már nem ellenfél: “Mocskos trollok vagytok mind, akik itt “hajrá Ildikóznak”! A máséval könnyű csalánt verni. Azért bűnhödjön Csepel, mert Szabolcs nem akar szegfűt tűzni a gomblyukba?” – fogalmazott egyik aktivistájuk Bangóné oldalán, letrollozva azokat, akik Bangónét biztatták.

Hogy ennek a virtuális hajtépésnek mi lesz a vége, nem tudni. Mindenesetre könnyű lett volna elkerülni ezt az alpári sárdobálást, ha Szabó Szabolcs vállalja az MSZP színeiben való megmérettetést. Ha a liberális Fodor Gábor vagy Bősz Anett számára ez megfelelő megoldás, akkor pont Szabó Szabolcsnak miért nem az. Hogy ő különb-e minden csepeli demokratikus ellenzékinél, vagy csak annak érzi magát, azt idő fogja eldönteni.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/48508/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,Csepel,Németh Szilárd,ökölharc?,Szabó Szabolcs
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-02-16 14:36:57
Az "értelmiség" lealacsonyodása, sem tények, sem érvek, se vita, csak mocskolódás:ki tudja a másikat minél jobban besározni. Hová tart az ellenzéki politika?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-02-15 11:51:08
Jelentkezzen aki, teljes bizonyossággal meg tudja mondani, hogy a liberálbolsevikoknál most éppen, ki kivel van. Aki megfejti, az Nobel-díj várományossá fog előlépni.
Egyébként meg addig jó nekünk, még ez a sok komcsi ivadék egymást üti.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?