Magyarország – maradjon apáink, nagyszüleink, őseink földje!

Hódmezővásárhely egyfajta laboratóriumként, parlamenti előválasztásként működött. Megmutatta, hogy az április 8-ikai választáson arra kell számítani, hogy két jelölt áll majd egymással szemben: a bevándorlást ellenző Fidesz-KDNP-s és a bevándorláspárti ellenzéki jelölt, függetlenül attól, hogy az eredetileg MSZP-s, DK-s, LMP-s vagy éppen Jobbikos volt. Erről Orbán Viktor beszélt péntek reggel a Kossuthon a 180 perc című műsorban.

Fotó: MTI

Csütörtökön az Origo közölte, hogy két hete megszületett az a kvótapaktum, aminek mentén máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket. A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség. A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen migránspárti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével. Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra.

A kvótapaktum még olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon ekkor már csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét (ejrre a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget ad). A szigorúan megszabott feltételek szerint bármely pártból kizárólag olyan ellenzéki képviselő javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása, a migránspolitika támogatására. Az Origo kiemeli, része a tervnek továbbá, hogy a Soros által finanszírozott, illetve általa befolyásolt médiumok országos kampány keretében fogják terjeszteni az "egyedül esélyes jelöltek" listáját.

Brüsszelt sürgeti az idő, világpolitikai érdekek forognak kockán. Ha sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, az első félév végéig, június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat. Azért ennyire sürgős az ügy, mert a július 1-jén felálló osztrák elnökség belpolitikai okokból, a szabadságpárti koalíció miatt biztosan nem engedne migránsügyben, míg a kisebb lobbierővel bíró jelenlegi bolgár EU-elnökség az év első felében erre még lehetőséget kínál, hangsúlyozta az Origo.

Orbán Viktor tisztán és egyenesen fogalmazott. A haza sorsa a választópolgárok kezében van. Vagy ők, vagy mi! Shakespeare-rel szólva: „Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.”

Nem kétséges, hogy azért fontos nyernie a kormánykoalíciónak, mert csak akkor lehet megvédeni az eddig elért eredményeket és okkal lehet reménykedni abban, hogy sikeresen vívhatjuk meg a harcot Brüsszellel, az ENSZ-szel azért, hogy a későbbiekben is távol tartsuk a bevándorlókat Magyarországtól.

A választás tehát nem pártok küzdelméről szól, hanem arról, maradjon-e magyar Magyarország vagy adjuk át a helyet bevándorlópárti erőknek, akik szélsebesen kinyitják a kapukat, lebontják a kerítést s az első körben kilátásba helyezett tízezer migránst pillanatokon belül betelepítik hozzánk. A családegyesítés révén pedig a számuk egykettőre megtöbbszöröződik. Eltartásukról természetesen nekünk kell gondoskodni. Azt a pénzt, amit a jelenlegi kormány béremelésre, a családokra, az ország fejlesztésére, külföldön dolgozó honfitársaink hazahívására fordítana, azt az ellenzékből fölálló kabinet rájuk, a migránsokra, az ő ellátásukra költené. A hozzánk betelepített bevándorlók ugyanis – a készülő diktatórikus EU szabály értelmében – már nem mennek tovább Nyugatra, mert Ausztria és a többi szomszédunk is lezárja a határait. Tehát itt maradnak s követik őket újabb és újabb betelepítettek. Ne feledjük, a NATO felmérés szerint Afrikából és a Közel-Keletről 60 millió ember készül Európába. Azért ide, mert másutt nem fogadják be őket. Se Amerikában, se Ausztráliában, se a gazdag arab államokban, se Izraelben.

Nyugodtan kijelenthetjük, április 8-án valóban Magyarország  léte a tét.

A sikeres nemzeti konzultációk, a még sikeresebb népszavazás után, ahol 3,3 millió ember adott tömeges támogatást a kormány politikájának hiteles képviseletéhez, most maga a döntés van a kezünkben. Ez az egyes emberek, családok jövőjével, Magyarország sorsával egyenlő.

Tudnia kell minden magyarnak, hogy a szavazólapon megjelenő, várhatóan két név közül csak az egyik, a Fidesz-KDNP jelöltje jelenti Magyarország érdekeinek megvédését. A másik jelölt a paktum értelmében Brüsszelt támogatja, ahogyan Soros és Brüsszel segíti az erőszakos nemzetellenes kampányukat is. Ez a jelölt a bevándorlók országát képviseli, a Fidesz-KDNP a miénket. Apáink, nagyszüleink, őseink földjét. Amit kölcsön kaptunk tőlük. S nem azért, hogy a bevándorlóknak adjuk tovább, hanem azért, hogy a mi gyerekeink, unokáink boldoguljanak rajta. Nincs olyan igaz magyar ember, akinek ez nem fontos. Orbán aláhúzta: Brüsszel és Soros egyetlen esélye, ha sikerül áterőltetniük az uniós intézményeken a dublini szabályozást, ami elveszi a nemzetállamoktól a jogkört a bevándorlók vonatkozásában. Ha valaki meg tudja védeni ebben a helyzetben Magyarországot, az kizárólag Orbán Viktor. Ő akarja, tíz körömmel harcol értünk. A másik oldal nem akarja és meg sem próbálja. Ezért kellenek ők Brüsszelnek. Gyenge, befolyásolható, bábkormány. Aki melléjük áll, az nem a saját gyerekeire, unokái jövőjére gondol, hanem a saját zsebére és hatalmára. Amit – nem kétséges –, hogy Magyarország tönkretételére használna.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49343/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,kvótapaktum,Orbán Viktor,Shakespeare,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-03-02 19:31:53
Nem keseredhetünk el! Sajnos kb. egy- másfél millió ALJA-NÉPSÉG olyan Kormány ellenes, hogy az elképesztő! Nem lehet megmagyarázni nekik, hogy senki nem lopta el az Önkéntes NYP. - pénzét! A TRAFIK- mutyiról annyit tudok, hogy 600 fő ballibsi is nyitott üzletet, annak ellenére, hogy meg lett tiltva!!!!! SENKIT NEM ÉRDEKELNEK A LOGIKUS ÉRVELÉSEK! Az agyvérzés akkor kezd el kerülgetni, amikor "értelmes emberek" , primitívek is (sokan) hazugnak nevezik a Kormányt a migránsokkal kapcsolatban. Miszerint itt nem látni őket, vagy nem maradnak itt! ELKESERÍTŐ! Most látni igazán mennyi degenerált, öntelt, okoskodó, primitív ember van ebben az országban. Most beismerik a no go zónákat! Igen, már nem röhögnek! Ha engedik, be- beszólok az ellen-médiának, de figyelem őket, amíg bírom "CÉRNÁVAL" én akkor vigyorodtam el magam, amikor minden "adón" azon keseregtek, hogy miért szólalt meg a szaros-bácsi. Sokszor fanyalogtak, hogy jobb lett volna csöndben maradnia!!!! HAHAHA!!! Az volt hab a tortán, hogy a Bella Levente is feladta a gátlástalan hazudozást ez ügyben!!! /[kuncogás a részemről]/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?