Blogolj!

Kórusban hazudik a kerítésről az ellenzék

Könnyen lehet, hogy Csepelen Bangóné Borbély Ildikó lesz az az egyetlen baloldali jelölt, aki Németh Szilárddal fog versenyezni a mandátumért. Valószínűsíthető, hogy Bangóné is aláírta már azt a Soros-paktumot, amely alapján kialakulhat ez a duális verseny a választókerületekben. Méghozzá annak tudatában, hogy amennyiben nyernek a ballibek, akkor a parlament minden támogatást megad Brüsszelnek a felülről nyitott, azaz tetszés szerinti mennyiségű bevándorlót befogadó kvótarendszer magyarországi meghonosítására.

Karácsony Gergely is tagja a kórusnak (Fotó: HVG)

Arra, hogy hazánk bevándorlóországgá váljon s a magyarok rovására eltartsa az első lépésben tízezer, aztán ennek a családegyesítéssel a sokszorosára növekvő migránstömegeket. Bangóné nem véletlenül adta a minap azt a gusztustalan választ, hogy majd április 8. után árulja el, mi a véleménye a kvótáról. Aki titkolózik, éppen a szavazás előtt nem vall színt ebben az alapvető kérdésben, az nyilvánvalóan rosszat akar a magyaroknak. Olyat, amit ők biztosan nem szeretnének, ezért kell titkolni.  

Németh Szilárd nem bujkál a válasz elől. Róla mindenki tudja, hogy soha nem volt s nem lesz bevándorlópárti.

Ugyanígy sumákol, csak más szavakkal Gyurcsány Ferenc is. Ő „politikai öngyilkosságnak” nevezte, ha valaki most kerítésbontásról beszél, és – mint mondta – ő nem akar öngyilkos lenni. Nem azt mondja tehát, hogy nem akarja lebontani a kerítést, hanem szemforgató módon kitér az igazság megvallása elől.

Karácsony Gergely kormányfőjelölt, a régi SZDSZ elsőszámú képviselője a szocik táborában pedig úgy „utasította el” a kvótát, hogy közben közös európai megoldást szorgalmazott. Magyarán jó okkal hazudott, amikor az elutasításról beszélt, mert közös európai megoldás napjainkban ugyanis csak a szabad bevándorlás támogatása lehet.

A Soros-paktum tehát működik. Már minden érintett tudja, aláírásával megerősítette, hogy neki milyen szerepe van abban, hogy egy jelölt induljon a baloldalon a fideszes ellen. A paktum működésére nagyobb bizonyíték nem is kell annál, minthogy az ellenzéki tévékben sorra megnyilvánuló vezető ellenzéki politikusok még véletlenül sem hozzák szóba létét, a műsorvezetők pedig – micsoda véletlen – szintén nem kérdeznek rá erre. De nincs ez másként az internetes és nyomtatott felületeken sem. Szemrebbenés nélkül elhallgatják. Úgy tesznek, mintha el lehetne hallgatni ezt az intézményes hazaárulást, azt a módszert, amely kigúnyolja a demokráciát, amely során egy nyíltan meg nem mutatkozó külföldi erő irányítja a politikai pártokat.

Nem véletlenül mondta Orbán Viktor, hogy csak egy lehetősége van a magyaroknak. Ha hibázunk, Magyarország minden eddigi vívmányát elveszti, hiszen a hatalomra kerülő ellenzék rövid úton katasztrófába taszítja az országot. Az ellenzéktől nem várható más, minthogy a legfontosabb kérdésben (is) kórusban hazudozik egészen április nyolcadikáig, ahogy tette ezt  – hogy csak az utóbbi napokat említsem –  Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Bangóné Borbély Ildikó.

Félrevezeti, becsapja a választókat. Váltig tagadja majd, hogy rosszat akar a magyaroknak, pedig nagyon azt akar.

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49397/pics/lead_800x600.jpg
Bangóné Borbély Ildikó,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,Kórusban hazudik,Németh Szilárd,Soros-paktum
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?