Csak a pszichológus segíthet Demeter Mártán

Demeter Mártának, a szocialistából LMP politikussá lett fiatal hölgynek egyik fontos feladata, hogy feltűnő ápoltságával, vonzó megjelenésével, negédes mosolyával is minél több emberben ébresszen rokonszenvet saját személye és a zöldpárt iránt.

Demeter Márta sárga irigységtől pokolian ellenséges pillantása

Szerdán az ATV A nap híre című műsorában azonban ez nagyon nem sikerült neki. Amint meghallotta ugyanis, hogy a kormány akceptálta az Idősügyi Tanács javaslatát és immár harmadszor nyújt 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak, a családok pedig – a közelmúlt fagyos időjárására tekintettel – 12 ezer forint értékű fűtésjóváírásban részesülnek, azonnal elkomorult s a következő pillanatban minden báj pánikszerűen távozott az arcáról.

Mint felvételünk mutatja, arcvonásai nem tudták eltitkolni szívből jövő dühét, a sárga irigységtől pokolian ellenséges pillantását azért, mert nem ők, mármint az LMP, hanem a kormány segít a nyugdíjasoknak Húsvétra, a magyar embereknek télvégi problémáik megoldásában. Van ilyen. Az egyik tényleg jót akar, cselekszik, a másik meg csak hablatyol unásig.

Demeter dühödt ábrázatát szemlélve az embernek könnyen Dr. Bubó kedves dalbetétje juthat eszébe. „Köhög a harcsa, / reumás a mókus, / nem segíthet rajta, / csak a pszichológus!”

A beutalót már lehet is írni a politikusasszonynak.

Bár kezelés nélkül is kiderült egy újabb előnyös tulajdonsága: úgy is képes örömet okozni, ha látják rajta, hogy a gutaütés kerülgeti.

Köszönjük, Demeter Márta!

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49602/pics/lead_800x600.jpg
Demeter Márta,düh,irigység,pszichológus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-03-08 19:22:29
Bármit tesz a kormány, az ellenzék annak ellenkezőjét hírdeti, ok nélkül kifogásolja. Sokan azt mondják, hogy ez a feladatuk. Más a véleményem. Az ellenzéknek is feladata támogatni az ország fejlődésének érdekében tett minden jó intézkedést, hiszen ez lenne az egyik fontos feladatuk, azért ülnek az országgyűlésben. Különben nincs rájuk szükség, feleslegesek. Létezik építő kritika is, ilyet nem hallottam az elmúlt nyolc év alatt. Mint az óvodások, csak, nem, azértsem, úgysem, beee...
Válaszolok
éva 2018-03-08 12:20:18
Olyan dühödten, olyan vehemenciával támadják a Kormányt, hogy a velük egy követ fújó nép már beleveszett a hazugságuk ragacsos, sűrű láp-tengerébe. Nem tudok átkiabálni, a fülükig elhatolni. Vidéken az a megrögzött nézet kezd terjedni, hogy hazugság ez a sok migránsosdi, mert csak a hatalmukat akarják konzerválni tovább.
Sőt, ha most nyernek, akkor soha nem lehet őket leváltani. És különben is, Baracskán több ezer migráns lett befogadva. Mondják ezt Zalában, Somogyban, Tolna megyében!
Azt, hogy egy másik aspektusból látnák, történetesen, hogy ha naponta nem 10-15 ember lenne elbírálva, hanem tízezrével özönlenének, akkor mennyi lenne nem csak Baracskán! Ezt nem hajlandók felfogni! Azt, hogy többnyire keresztény menekültek, arról hallani sem akarnak! " Isten NE ÁLD MEG," HANEM VILÁGOSÍTSD FEL A MAGYART !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?