Már a hírhedt gyűlöletkeltőnek sem kell az LMP??

Jobb későn, mint soha. Ron Werber LMP-nél történt felmondása zene a normális politikai küzdelemkedvelő magyar polgárok füleinek.

Ron Werber, a gyűlöletkeltő

Bár a hírt sajnos a Lehet Más a Politika eddig még hivatalosan nem erősítette meg, más portálok azonban már készpénzként kezelik az információt.

A név hallatán már akkor felfordult az ember gyomra, amikor kiderült, hogy a gyűlölet karmestere októberben a zöldpárthoz szerződik. Jól emlékszünk a 23 millió magyarral riogató kampányára 2002-ből, ami ordas hazugságával hathatósan hozzájárult az MSZP tizenhat évvel ezelőtti választási győzelméhez. De felidézhetjük a Gyurcsánnyal közös, a határon túli magyarok jogai ellen szóló aljas, ízléstelen produkcióját is a 2004. december 5-ikei népszavazás előttről, amikor 800 000 határon túli magyar áttelepülésének veszélyét emelte a közbeszédbe. Hazug módon szembeállítva ekkor is magyart a magyarral.

Ron Werber személye úgy él a honi közvéleményben, mint aki folyamatosan éket akar verni a magyarok közé.

Az LMP-hez való szerződtetése azért váltott általános megrökönyödést, mert a párt Schiffer András vezetése idején is képes volt tisztességes választási eredményt elérni anélkül, hogy megengedhetetlen eszközöket vett volna igénybe. Szél Bernadették ezen nyilvánvalóan változtatni akartak. Emlékezhetünk azokra a, főleg parlamenti destruktív eszközök alkalmazására, amelyek alapvetően házszabályellenesek voltak és komoly büntetést is maguk után vontak. Vagy Szél Bernadett és Hadházy Ákos társelnökök aljaskodására a legutóbbi nemzeti konzultációra beérkezett szavazólapjainak számbavételével kapcsolatban.

Ezzel együtt a mostani szakításnak kiváltó oka lehetett az is, hogy Werber nehezen szívlelte, hogy az ellenzék nem Orbán Viktor ellen lépett föl egységesen, inkább egymás átverésében jeleskedett. Ennek egy évvel ezelőtt hangot is adott.   

Azt gondolom, azért is kell örülni Ron Werber távozásának, mert a választási kampány csak most ér az utolsó, várhatóan legdurvább szakaszába. Egyáltalán nincs szükség arra, hogy ennek az amúgy is módfelett ellenséges hangulatát valaki, aki csak ideiglenesen él Magyarországon, kitanult eszközökkel tovább mérgezze.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos már azzal is kivívhatta a választók rosszallását, hogy nagyravágyásukban ránk szabadította a gyűlölet emberét. Magyarországnak ugyanis nélküle is akadnak külföldi és külföldről pénzelt rosszakarói bőségesen.

Jól megleszünk nélküle!

Menjen Isten hírével!

Csak meg ne gondolja magát!

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49631/pics/lead_800x600.jpg
felmondás,Hadházy Ákos,LMP,Ron Werber,Schiffer András,Szél Bernadett
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?