Semjén-vadászat – Az álhírgyárosok megint óriási bakot lőttek

Most Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesen a sor. Most az ország fővadászát, a Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) egyik vezetőjét kell – vadászszenvedélyét kihasználva – rugdosni teljesen alaptalanul azért, hogy álhírek gyártásával hozzá lehessen járulni a kormány gyalázásához, Orbán megbuktatásához.

A rossz példával pénteken a Magyar Nemzet járt elől, aztán jött az Index és a többi, hogy este az ATV Somos Andriskája zárja a hazudozók sorát.

Mert el lehetett volna készíteni a tudósítást egyből úgy, ahogy az Origo megtette. Bemutatva az alaphelyzetet, hogy Semjén Zsolt testvérbátyja, nagybátyja és unokatestvérei Svédországban élnek. Hozzájuk szokott kijárni a miniszterelnök-helyettes, s a svédek évente egyszer meghívják őt vadászni is. Főleg jávor- és rénszarvasokra, meg siketfajdokra, mert arrafelé abból van olyan sok, mint nálunk például vaddisznóból. A sarkkörnél pedig nincsenek utak, a terület mocsaras, ezért autóval nem lehet közlekedni, lóháton viszont annál inkább. A skandináv törvényi előírások szerint azonban húst nem lehet parlagon hagyni. A vadászat végén tehát a lelőtt állat húsát helikopterrel viszik a feldolgozóhelyre. Egy normális tudósításban ennyi a történet. Igaz, hogy ez így a kutyát sem érdekelné, ezért kellett feldíszíteni olyan valótlanságokkal, amelyekkel már lehet hergelni az olvasókat.

Ezért írja bele a Magyar Nemzet meg nem nevezett forrásra hivatkozva, hogy Semjén a gyaloglást nem viseli, ezért kell lóhátra ülnie. Hogy egy alakalommal 4-5 millió forintnak megfelelő koronáért kibéreltek egy negyven fős szállodát, hogy ne kelljen más vendégekkel, főleg magyarokkal találkozni. Meg azt is, hogy egyszer még helikoptert is béreltek, hogy azzal érjék utol a rénszarvast, amit Semjén elejtett s azzal vitték a feldolgozóhelyre a húst. Az ellenséges hangulatkeltés fokozása céljából leírva, hogy egy „kötélre fellógatva”. Hadd süljön ki a szeme a hamisan „urizálónak” feltüntetett Semjénnek, de leginkább a kormány menjen már a francba.

Igaz ugyan, hogy Semjén Zsolt rendszeresen felkeresi családját és rokonait Svédországban s ilyenkor – évente egyszer – meghívásra vadászni is szokott. Az ismeretlen hírforrás 4-5 milliós szállodameséjére, meg az úrhatnám helikopteres vadászásra szót sem érdemes vesztegetni.

A jeles magyar író, Czakó Gábor mondta, hogy „A féligazság nem az igazság fele, még csak nem is a hazugság fele, hanem olyasvalami, amiben az igazságból mákszemnyi sincsen – fenékig hazugság.”

Erről van szó! A Magyar Nemzet írása tehát valóban fenékig hazugság, hiszen az aljasul odabiggyesztett negatív körülmények színtiszta valótlanságok. Csak kampánybeli mocskolódásra jók, semmi másra.

Az ATV-t pedig azért kell a sorban feltétlenül megemlíteni, mert Simon András A nap hírében eleve úgy tálalta a témát, hogy „elfelejtette” a felvezetőjében elmondani: Semjénnek kint él a családja… Persze a műsor vendégei, az ultraliberális Szabadai Viktor, a Gyurcsány talpnyalójává előlépett Herényi Károly (hogy nem fordul ki a bele!) vagy Hercsel Adél, a HVG újságírója addig is, amíg ez a beismerés elő nem került, jót csámcsoghattak a hamisan föltálalt témán. Persze, azért tisztában voltak ők addig is ezzel, hiszen felkészülhetnek a műsorra, mivel nem az adásban hallják először a szóba kerülő témákat. Herényi azonnal vagyonelszámoltatás után kiáltott, Adélka pedig úgy járt, mint Móricka, neki erről is Tiborcz István jutott az eszébe.

A történet tálalása tehát úgy hányinger, ahogy van: a Magyar Nemzettől az ATV-ig. Az álhírgyártás, a félretájékoztatás, a rosszindulatú hazudozás mintapéldánya. (Orbán Viktor Gödöllőn röviddel ezelőtt nevezte a Magyar Nemzet édestestvérét, a Hír Tv-t "fake news" csatornának, ezért nem is hajlandó nyilatkozni neki.)

Remélem, április 8-án kiderül, hogy a magyarok nem hülyék. S az álhírgyárosok ezúttal is egy óriási bakot lőttek.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49698/pics/lead_800x600.jpg
ATV,család,Magyar Nemzet,Semjén Zsolt,SImon András,Svédország,vadászat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
nmedve válasza: Mizsei bejegyzésére 2018-03-13 07:23:10
Kiderült..aha, megírta a 444 vagy valamelyik hasonló média pöcegödör.
Válaszolok
Mizsei 2018-03-12 19:46:45
Namármost az is kiderült, hogy nem a rokonokhoz ment vadászni, és a számlát egy olyan vállalkozó fizette, aki sok milliónyi EUs pénzt kapott. Valamint a szelíd, házias rénszarvast nem egy nagy etwas kilőni. A lényeg a vér. Esetleg még a becsület. De ez kérdőjeles.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-12 16:55:45
Ezeknek a mocskos szájú kommunistáknak korábban is - meg most is - az úgynevezett suttogó propaganda volt a legnagyobb fegyverük. Sajnos, - be kell vallani - a nemzeti oldal a mai napig nem tanulta meg ennek a velejéig rohadt kommunista módszernek a megfelelő kezelését. Így tudnak - még félholtan is - a mai napig is ezzel operálni a liberálbolsevik senkiháziak.
Régóta mondogatom, - sajnos ezidáig teljesen feleslegesen - hogy már a kezdet kezdetén sokkal erélyesebben kellett volna fellépni ezek ellen a nyamvadt hazudozók ellen. Már az elején minden hazugsággyárost fel kellett volna jelenteni, milliós kártérítési pert a nyakukba akasztani. Mivel ez nem történt meg, a végletekig elszemtelenedtek ezek a senkiháziak. Rájöttek arra, hogy büntetlenül mocskolódhatnak. Semmi következménye nem volt, és ma sincs a szemétségeiknek.
Válaszolok
éva 2018-03-10 15:33:36
Nem először háborodom fel a gátlástalan hazudozásaikon! Az emberek valóban nem hülyék, de igen is lefizethetők! Régi vágású házmesterek, akik a Gulágra küldték az ártatlan embereket. Azok a vén csoszogó pufajkások, akik vagy részt vettek a gyilkosságokban, vagy kárörvendőn végig élvezték a történéseket. De, mindenképp most hálásak, hogy megúszták, talán jó nyugdíjban is részesülnek! Úgy gondolják, az erő a bal - vagyis a "Ő" - oldalukon van, kis szünettel ugyan, de visszatérően! Ők kitartanak, nincsenek kevesen! A roma kisebbség már lejárt szavatosságú, megbüdösödött tojásporral készült tésztáért is szavazott rájuk!!! Ez intő példa!!!
Nagyon mérges vagyok! Ostorom a Hír TV-ben szokott csapkodni. Hétfőn tervezem a beszólást; - történt ugyanis, hogy sok magánhirdetést kell mostanában nézni: - keresek valamit. A laptopom felső sávjában tárgyi /"közérdekű" - pl. LIBERÓ/ hirdetések helyett Gyufa(nagy SSZEL) ótvaros, hányingert keltő rovarszerű pofája vigyorog az emberre! Egy részt negyven évvel ezelőtti a fotó! Hazug, gerinctelen genny! Nem meri a jelen állapotát kitenni a kirakatba, mert már lerí róla, hogy szét itta a bőrét, azt a vastagot! Vörös, ráncos, karikás a szeme, vértolulásos! Egoista szar! Bepofátlankodott az otthonomba, ráerőlteti az undorító, hányingert keltő mocskos pofáját azáltal, hogy reklám helyett őt kell nézni! És hab a tortán, Majd Gy. megcsinálja! Igen! Jól megcsinálta, de abból nem kellene kérnie az embereknek!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?