Semjén-vadászat 2. – A sánta kutya egérutat nyert

Az álhírgyárosok megint óriási bakot lőttek, jelezte szombati cikkünk címe Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes svédországi vadászataival kapcsolatban. Azóta az ellenzéki média folyamatosan azon lovagol a témát. Szajkózza, hogy ki fizette Semjén skandináv vadászatait és ez az úr mennyi uniós pénzt, állami megrendelést vágott zsebre az Orbán-kormány idején. Már szombaton jeleztük, hogy a Magyar Nemzet alapcikkét meg lehetett volna írni fölösleges hazudozások nélkül is, igaz, akkor senkit nem érdekelt volna, mert nem lett volna benni semmi botrányszag.

Az Mno.hu hétfőn újabb lovat adott az ellenzéki médiumok és politikusok alá, mondván Farkas József neve felmerült Semjén Zsolt svédországi vadászatával kapcsolatban, akinek „érdekeltségei rengeteg állami megbízáshoz jutottak, különösen 2010 után”.

A valóság azonban köszönő viszonyban sincs az állítással. A cikkben említett hotelre vonatkozó „Szálloda létrehozása Noszvajon meglevő épület funkcióváltásával, a Szaktudás Kiadó Ház Zrt. által” című pályázatot ugyanis még a Bajnai-kormány alatt, 2009. november 20-án adták be. A pályázat értékelésének időpontja 2010. március 18., azaz még a 2010-es választások előtt. Mindezen dokumentumok a Széchenyi2020.hu-n megtekinthetők.

Ugyanakkor a Szaktudás Zrt. „Szálloda bővítése és új szolgáltatások kialakítása Noszvajon, az Oxigén Hotel**** &Zen Spában” néven, az ÉMOP 2.2.1-12 felhívású pályázatán, 2012-ben, azaz már a Fidesz kormányzása idején indult. És – láss csodát – nem nyert! Az ellenzéki média hamis állításaival szemben tehát az igazság az, hogy a Bajnai-kormány ítélte támogatásra érdemesnek a zrt. szállodai beruházását, a Fidesz-kormány a későbbi bővítést pedig nem.

A hazug ember és a sánta kutya történetében tehát ismét a sánta kutya nyert egérutat.  

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49816/pics/lead_800x600.jpg
Bajnai támogatta,Bakot lőtt,sánta kutya,Semjén Zsolt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-14 19:22:21
Én azt nem értem, hogy a nagy többség miért lepődik meg azon, hogy a kommunista újságírók - önként, nemcsak parancsra - úgy hazudnak, mint a vízfolyás. Akkor sem mondanak igazat, ha kérdeznek. Száz év óta ezt csinálták, ezt csinálják ma is, és ezt fogják csinálni holnap is, az idők végezetéig.
A jelenlegi kormányt viszont egyben feltétlenül hibásnak tartom:
Az első perctől kezdve perelni kellett volna ezeket a Gyurcsány(i) tanítványokat, és olyan milliós nagyságú kártérítéseket kellett volna a nyakukba akasztani, hogy arról kolduljanak.
Ezt elmulasztották, ezért most már a végtelenségig elszemtelenedett ez csorda !!!!
Válaszolok
éva 2018-03-13 20:14:46
Ma dél-körül véletlen belehallgattam a Hír Tv , újságírók beszélgetésébe. Azért figyeltem rájuk, mert tegnap olvastam a Bádogon a sztorit. Mindhárman bőszen bólogattak, hogy családnál, és nem saját pénzen, no' meg barát állta a cechet, DE! - AZ ORBÁN KORMÁNY MEGHÁLÁLTA A BARÁTNAK A NAGYVONALÚ GESZTUST! Feltétlenül kellene a népet értesíteni az igazságról!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?