Szabó Tímea aljassága és elgurult vizesvödre

Irigylésre méltó Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnökének, parlamenti képviselőnek, a budapesti 10. választókerület legesélyesebb ellenzéki képviselőjelöltjének kikiáltott tűéles logikája. Egy nappal az erőt sugárzó Békemenet után, amelyen annyian tartották fontosnak részt venni, mint az eddigi hat korábbi meneten még soha, amelyen két kilométer hosszú embertömeg akarta kinyilvánítani eltökéltségét Orbán Viktor nemzetvédő, bevándorlásellenes politikája mellett.

Szabó Tímea, a

Ezek után Szabó Tímea azt volt szíves az ATV Start+ nézőinek tudomására hozni ma reggel, hogy „Magyarországot Orbán Viktortól kell megmenteni.” Értik? Akkor mondja ezt a nagyon okos Szabó Tímea, amikor a Soros-féle nemzetközi erők az EU-tól az ENSZ-ig és a hazai talpnyalóikban testet öltő ellenzéki pártokig arra agitálnak, hogy tegyük kiszolgáltatottá Magyarországot, engedjük át a bevándorlóknak hazánkat, hogy azután néhány évtized alatt teljesen maguk alá seperjék a magyarságot, amitől – mellesleg – egyetlen ember képes megvédeni minket: Orbán Viktor.

Merthogy Szabó és díszes társasága – az MSZP-P-től a DK-án és az LMP-n át a sunnyogó Jobbikig – nyilvánvalóan a globalisták pártján állnak, akik nyugodt lelkiismerettel szolgáltatnák ki Magyarországot a más földrészről érkező idegeneknek, akik – mint Orbán Viktor ünnepi beszédében kiemelte – nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat, akik le akarják cserélni a miénket a sajátjukkal.

Normális? – kérdezné Besenyő Pista bácsi.

Tudják, hogy Szabó szerint a haza megvédése helyett mit kéne csinálni? „Az egészségügyben, az oktatásban, a bérekben” van szükség intézkedésre. Jól olvasták, Hannibal ante portas, mi pedig védekezés helyett a körmünket reszelgetjük? Milyen ember az olyan, aki ha ég a ház, akkor nem a vizesvödör után kap azonnal, hanem a körömreszelőt kezdi el keresni a fürdőszobában? Normális?

Majd, hogy ennek az idióta feladatválasztásnak még egy kis antiszemitizmussal is igyekezzen nagyobb súlyt adni, volt pofája azt mondani, miszerint „Tényleg a legrosszabb harmincas évek emlékeit hozza elő az a típusú, komplett népcsoportok elleni uszítás, amit Orbán Viktor művel.” Mit is mondott ezzel kapcsolatban a miniszterelnök tegnap a Kossuth téren? “Mi a keresztény kultúrából nőttünk ki, különbséget teszünk az ember és a tettei között. Sohasem gyűlöltünk és nem is fogunk gyűlölni senkit, továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében”.

Az az igazság, hogy Besenyő Pista bácsinak csak részben van igaza. Ha ugyanis Szabó Tímea értelmi képességeit kétségbe vonjuk, elborult elméjét hangsúlyozzuk, azzal egyben fel is mentjük őt az aljasság, az előre megfontolt szándékú rosszakarat vádja alól. Mert ő és bűntársai az amerikai milliárdos nemzetközi hálózata akaratának végrehajtásával igenis merényletet akarnak a választáson elkövetni a magyarsággal szemben. Aki – esetleg hazugságaikkal megtévesztve – rájuk szavaz, annak tisztában kell lenni azzal, hogy a merénylőkre szavaz. Magyarország ellenségei számára ad bizalmat.

De hogy mennyire nem véletlen Szabó Tímea aljas viselkedése, egyáltalán az, hogy ebben a bevándorlópárti ellenzéki vircsaftban vezető politikus lehet, arra álljon itt néhány adat az előéletéből.

2001-ben három hónapig Pakisztánban dolgozott az International Rescue Committee nevű civil szervezetnél, ahol többek között az afgán menekültek kérdéseivel foglalkozott. Az amerikai bombázások befejeztével Afganisztánba költözött és Kabulban egy ideig a Harvard megbízásából az ENSZ afganisztáni missziójával dolgozott együtt. Néhány hónappal később csatlakozott a CARE International szervezetéhez, ahol egy országos emberi jogi felmérést vezetett. (Sajnos) 2003 őszén visszaköltözött Magyarországra, majd 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot. Folytassam?

Nyilvánvaló, hogy Szabó Tímea szíve sosem dobogott Magyarországért. Ő még arra is képes volt, hogy a köztársasági elnök választásának ünnepi pillanataiban egy Áder János fényképét viselő marionettfigurával bábozzon a parlamenti ülésterem ülésére felállva. Amikor a bábú bábozik! Kész röhej, nem?

Molnár Gyula MSZP-elnök csütörtökön „bunkómenetnek” minősítette a Békemenetet, egyetlen szavával vérig sértve félmillió embert. Miközben a vele szövetséges Párbeszédnek olyan társelnöke van, mint ez az aljas, nemzetét megvető és eláruló „bábművész”. Ha valakire ténylegesen ráillik Molnár bunkózása, akkor az nem más, mint Szabó Tímea.

Hiszen hasonló a hasonlónak örül.

3
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/49954/pics/lead_800x600.jpg
antiszemitizmus,ATV,Besenyő Pista bácsi,bunkómenet,normális?,Szabó Tímea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Anyád 2018-03-22 10:40:41
Na mivan kretének? Beleszagoltatok Orbán szaros seggébe, és már mindentudónak hiszitek magatokat? Szánalmas gagyi idióták vagytok! Egy buta szervilis fasz banda, aki csak a fidesz faszvégét szopogatjátok! Undorítóak vagytok! Mennyi pénzér adnátok el anyátokat hazaáruló fideszeskádéenpés szutykok? Gondolom 1 Bözsi utalvány is elég!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-17 15:57:44
Mindjárt szögezzük le, hogy sem ezt az elmeháborodott némbert, sem a színtelen, szagtalan, jelenleg éppen az MSZ(M)P elnökeként handabandázó Molnár-legényt nem az eszéért szeretjük igazán.
Többször céloztam már ezen az oldalon (meg máshol is) arra, hogy az "illetékes elvtársaknak" ideje volna fellapozni a BTK. azon passzusait, melyek a hazaárulás fogalmával bíbelődnek. Talán alkalmazni is kéne alkalomadtán az ott leírtakat.
Mint leendő alanyokat lásd még:
Újhülye, Jávor Benedek, Niedermüller Péter, Szanyi kapitány, meg a többi idétlent, akik minden heti piaci napon gyalázzák és feljelentgetik a saját hazájukat Brüsszelben, meg bárhol, ami éppen eszükbe jut !!!!
Válaszolok
éva 2018-03-16 17:45:10
Először! = Ne tiltsatok le, mert nem szép dolog korlátozni a szólásszabadságomban!!!
Most, hogy kik vagytok, és mennyiért, kinek a gyönyörűségére törölgettek, - erre nem térek ki! A véleményem el fogom mondani, ha nem itt pár ezer embernek, majd interaktívan több milliónak!!!!!!!!
Szomorú, hogy "minden időben" akad ebben az országban hazug, pénzéhes kollaboráns! Vannak akik sok milliárdot kapnak életük során, amit eszükben sincs ún.=leadózni! Például; ügyvédek, orvosok nagy többsége! Azokkal kellene foglalkozni, és nem hozzászólásokat törölgetni!!!! És, ha már ők nem adóznak nektek is jogotok van a tisztességes polgárokat megkárosítani az adózatlan nyugatról "csepegtetett kollabi- zsebpénzekkel amit nyugodt szívvel megzabáltok! Holott az K Ö Z P É N Z !
Szabó Tímea nem bolond, hanem bűnöző, hazug, és potenciális gyilkos!
(Ez esetben lefényképeztem a véleményem)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?