Raskó: „Katasztrófa, amit Gyurcsány csinál!”

Raskó György, a V18-ak mezőgazdasági szakértője tette közzé az alábbi írást Facebook oldalán. Minden szempontból tanulságos, érdemes csemegézni belőle.

„A V18-ak ma döntött. Nem vár tovább, nyilvánosságra hozza azon egyéni ellenzéki képviselő-jelöltek nevét, akik esélyesek a Fidesz jelöltjének megelőzésére. Egyelőre 20-25 névről van szó, de ez a szám a hó végéig legalább 50-re bővül. Nem várunk tovább a pártokra, mert ennyi szerencsétlen balfácánt a világ nem látott! Most éppen megint Gyurcsány akasztott ki hiperaktív szereplésével.

Kedves Ferenc, nem érted meg, hogy Te vagy személyedben az ellenzéki összefogás legnagyobb kerékkötője? Nem értem a DK politikusait sem. Ott van Varjú László, a szimpatikus, nyugodt erő. Miért nem ő tárgyal? Miért nem ő nyilatkozik? A DK programja az egyik legjobb (a Momentum programja után), nincs ezzel baj, de a párt elnöke katasztrófa, amit csinál. Neki csöndben kellene lenni, meg sem szólalni, mert úgy riasztja a jóérzésű jobboldaliakat az átszavazástól, mint ahogy a tömjénfüst az ördögöt a cselekvéstől.

Ma – látom – megjelentek a DK nagyplakátjai Gyurcsány Ferenccel és egy igen ellenszenves szöveggel, aminek az a lényege, hogy határon túli magyarok húzzatok el a francba. Ezzel kit akar megnyerni? Mert a saját szűk 5-6%-os közönségén kívül senkit sem fog.

Szerintem helyes, hogy Szél Bernadett tárgyal Vonáékkal. Igenis szükség van a Jobbik szavazataira, szavazóira is a győzelemhez. Mert a baloldal a választók maximum 30%-át tudja csak maga mellé kötni. Ezt is úgy, hogy nagyvárosokban akár 40%-ot is, de a falvakban még 10%-ot sem.

Járom a falvakat. A Fidesz plakátjain kívül csak Jobbikos plakátok vannak. És mind ép, azaz nem tépik le, nem úgy, mint pl. Budapesten. Szoci, DK és sajnos LMP plakát sem látható a falvakban. Ott a Fidesz egyetlen komoly ellenfele a Jobbik, akár tetszik, akár nem.

Karácsony Gergely ébresztő! Most Te vagy a baloldal miniszterelnök-jelöltje, vagy kvázi Gyurcsány? Ne légy már ilyen kisfiús mimóza lélek! Mert már megint Gyurcsány viszi a show-t, s ha ez így marad, felejtsétek el a kormányváltást!”

Az külön jó, hogy Varjú László – Raskó szerint – a szimpatikus, nyugodt erő. Szegény Antall József, nyugodjon békében, hova tette a szemét, amikor Raskót bizalmába fogadta és agrártanácsadóként foglalkoztatta? Mindegy is, árulókra nem szabad sok szót vesztegetni.

Inkább lássuk, kik szerintük az esélyes jelöltek az ellenzékiek közül.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50111/pics/lead_800x600.jpg
esélyesnek látszó ellenzéki jelöltek listája,Gyurcsány Ferenc,katasztrófa,Raskó György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-23 00:29:29
A mai napig nem értem, hogy ezt a hazaáruló Raskót hogyan foglalkoztattathatta Antall József miniszterelnök úr. Szakértő ?! Ugyan, kérem.
Csak rá kell nézni ennek a sumáknak a fényképére, az mindent elmond erről a senkiházi pénzhajhászról.
Válaszolok
Ernest 2018-03-21 06:32:13
Varju szimpatikus? Kinek? Az egész dk, egy majomürülék hegy! Ellenszenves, buta, visszataszító fizimiskájú, és beteges gondolkodású emberszabásúak tömkelege!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?