Vágó Gábor böszmesége a bocsánatkéréssel

Vágó Gáborról, az LMP kecskeméti képviselőjelöltjéről jutott eszembe Márai Sándor idevágó gondolata. Az Emberiség elment a Holdra, felhasította az atomot, évtizedekkel meghosszabbította az emberi életet, szimfóniákat, remekművű könyveket írt, képeket és szobrokat alkotott és közben olyan dedóba illő hülye gyerek maradt, mint volt öt- vagy tízmillió év előtt.

Vágó Gábor ezúttal szépen megborotválkozva, kiöltözve (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

Vágó persze nem ment el a Holdra, nem hasított atomot, az emberek életét inkább megrövidíti, mint hosszabbítja, így aztán még annál is inkább dedóba illő hülye gyerek maradt, mint ősei voltak millió évekkel ezelőtt.

Mindez a vasárnapi Gyurcsány lerészegezéséhez kapcsolódó történet után jutott eszembe, amiről tegnap írtunk. Hétfőn este ugyanis az ATV-ben Vágó bocsánatot kért Fletótól. Nem azért azonban, mert belátta, hogy Gyurcsány nem is volt részeg, s így méltatlan dolog volt őt ittassággal megrágalmazni. Nem. Bocsánatkérése során ugyanis megerősítette, hogy Gyurcsány tényleg részeg volt. Azért kért bocsánatot, mert a „nagyon okos” Vágó szerint ez az egyetlen módja annak, hogy bizalmi szint alakuljon ki köztük.

Ilyenkor szoktunk ugye élő klasszikusunkhoz, Besenyő Pista bácsihoz fordulni…

Leírom szó szerint a tévés párbeszéd vonatkozó részletét. Csak azért, hogy tovább tudjuk ízlelgetni Vágó – képviselőjelölt!!!, Jézus! – szórakoztatóan orbitális baromságát.

„Rónai Egon: Bocsánatot kér azért, hogy azt állította, hogy ittas volt?

Vágó Gábor: Nem azt állítottam, hogy ittas volt, hanem azt mondtam, hogy mind a szó szoros, mind az átvitt értelmében…

RE: …Részeg volt…

VG: …Igen.

RE: Bocsánatot kér azért, mert azt mondta Gyurcsány Ferencre, hogy részeg volt?

VG: Igen, de nem ez a fontos. (…) Azért kell bocsánatot kérnem, mert úgy érzem, ez az egyetlen módja annak, hogy együtt tudjunk működni és a bizalmi szint kialakuljon.”  

Normális?

Ezek szerint Vágó úgy gondolja, hogy amennyiben valakivel bizalmi viszonyt akar kialakítani, akkor ehhez nem a tárgyalóasztalnál kell lépéseket tennie, hanem kifelé menet a lépcsőházban. Ott a szent cél érdekében előbb egy jó nagyot belerúgok az emberembe, aztán még egyszer belerúgok úgy, hogy utána – a jó viszony érdekében – bocsánatot kérjek tőle.

Mert persze Vágó meaculpázhatott volna úgy is, hogy Gyurcsány valóban részeg volt vasárnap, amit én bunkó módon kifecsegtem, leszóltam a pogácsáját, miközben éppen barátkozni akartam vele. Csakhogy ehhez karakter, gerinc, tisztesség is kell, ami Vágónál alapból hiánycikk.

Egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.

A szemkilövető azért, mert kétszer is részegnek mondott állapotban fogadja a vendégeit, ahova Vágó ápolatlanul, gusztustalan borostákkal megérkezik – nem úgy, ahogy az ATV-be, lásd felvételünk –, majd sértő megjegyzések kíséretében távozik. A tévébe nyilván azért öltözött ki, mert jobb színben igyekszik feltüntetni magát, mint amilyen sötét alak valójában.

Ez az eredménye annak, ha sötét alakok találkoznak azért, hogy megszerezzék a hatalmat. (Gyuri bácsinak).Ahogy ők mondják, hogy jót tegyenek Magyarországnak.

Még szerencse, hogy ezek az alakok naponta, újra meg újra megmutatják visszataszító képüket.

Dedóba illő sötét, hülye gyerekek, akiket normális ember még véletlenül sem választ a szavazásnál. Ugye, Besenyő Pista bácsi?   

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50109/pics/lead_800x600.jpg
ATV Egyenes Beszéd,bocsánatkérés,böszmeség,DK,Gyurcsány Ferenc,LMP,Vágó Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
éva 2018-03-20 21:44:40
No nem kell elbizakodnunk magunkat! Nagy az Isten állatkertje! A pénztárosnők mindenkit megkérdeznek, "kire szavazunk?" Sok a gyűlölködő ember. Sajnos! Legutóbb az egyik idős hölgy magából kikelve; -" Az illetőre és kormányára soha, mert 2000-ben miatta nem tudtam elmenni nyugdíjba." Nem ritka, hogy mantrázzák az ATV, Hír TV hazugságait. Hogy milyen veszély fenyegeti a hazánkat NEM FOGJÁK FEL! Csak a bosszú a lényeg, a hatalom, a vokssal most a kezükben van!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-20 17:15:59
Ezt a Márai Sándor idézetet még soha nem hallottam, de nagyon-nagyon jó.
És az sem elhanyagolható, hogy tökéletesen ráillik erre a nyámnyila alakra, és rajta keresztül az LMP-re, valamint az összes ellenzéki bohóc-pártocskákra.
Kormányváltás ?!
Na, ne röhögtess Hermina !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?