Blogolj!

Karácsony, a fiktív horrorkoalíció főkolomposa

Káosz, utcai tüntetések, teljes zűrzavar jellemezné a honi közállapotokat abban az esetben, ha az ellenzék valami isteni csoda folytán megnyerné a választásokat. Méghozzá többszörösen is.

Karácsony, a káoszboy (Fotó: ATV, videókivágás)

Karácsony Gergely ugyanis már most határozottan kijelentette, hogy az ő szavazatával Vona nem lesz miniszterelnök, ahogy fordítva is elképzelhetetlennek tartja ugyanezt. A jelenlegi sunyi ellenzéki kötélhúzás tehát a közvélemény számára csak addig jelent összefogást, ameddig el nem döntik a választók, hogy kinek szavaznak bizalmat. Orbán Viktornak-e vagy a demokratikus ellenzék négyesfogatának-e Karácsonytól Gyurcsányon és Szélen át Vonáig. Ez a horrorkoalíció azonban valószínűleg és remélhetőleg soha nem fog felállni. Ezekre az arcokra egyébként is az a jellemző, hogy sosem lehet tudni, mikor hazudnak és mikor mondanak igazat. Most például egyszerre mondanak ezt is, azt is. Mert ugye miközben például Szél Bernadett leszögezi, hogy nincs együttműködés se a Jobbikkal, se a többiekkel, aközben az LMP simán visszalép az MSZP-s Kunhalmi Ágnes érdekében a XVIII. kerületben, illetve a jobbikos Kepli Lajos javára Veszprém 2. számú választókerületében. S miközben behazudják, hogy nincs együttműködés, aközben Karácsony bejelenti, hogy a vidéki választókerületek legtöbbjében már a helyiek meg is állapodtak a legesélyesebb ellenzéki jelölt kiválasztásában.

Szóval legjobb, ha egyfajta színházi előadásként nézzük esténként az ellenzéki tévékben szereplő pártkorifeusok muppet show-ját, mert bármit mondanak, úgy sem igaz egy szó sem az egészből. Amúgy is csak a Soros-verdikt érvényesülhet, tehát egy fideszes állhat szemben egy Gyuri bácsi embereként bekötött ellenzéki hazaárulóval.

Ám minden rosszban van valami jó. Itt például az, hogy legalább mindenki előtt letisztázódhatnak az erővonalak. A fideszeseké, akik Magyarország érdekeit akarják továbbra is védelmezni, meg az ellenzékieké, akiknek ez eszükbe sem jut. Hiszen ők – mint tudjuk – idegen zsoldban állnak. Számukra az Európai Unió által megcélzott Eurábia, illetve az ENSZ által igenelt kevert nemzetiségű országok létrehozatala a vágyott világok legjobbika. (Abban biztos lenne a ballibek örök hatalma, amitől az Isten óvjon meg bennünket!) Minden más lényegtelen, illetve hazugság. Tudják, miről lehet felismerni, hogy az ellenzék hazudik? Arról, hogy mozog a szája!

Van azonban a káoszhoz vezető útnak egy minősített esete is, ami kifejezetten Karácsony liberális gőgjéből fakad. Ő ugyanis elképzelt fővezéri hadonászása közben éppen az Alaptörvényt akarja kidobni a kukába. Nem kispályás, ugye? Azt az Alaptörvényt, ami nélkül semmi nem működhet törvényesen az országban. Képes olyat mondani a kamerába, hogy őt egyáltalán nem zavarja, ha törvényesség nélkül működik az ország. Szerinte a miniszterelnöki felhatalmazás feljogosítja a kormányfőt, hogy az Alaptörvényt ne tartsa be. Ezt vallja ez a tökfilkó a saját programjának. Népszavazással akarja kikényszeríteni az új alkotmány elfogadását, nyilván a mocskos sztalinit tervezi bevezettetni ismét, addig pedig – mint mondja – a jelenlegi „lebeg a vizek felett”.

Hihetetlen irritáló az a liberális felsőbbrendűség, amivel Karácsony – negyven év pártállami szuronyos diktatúra után – merészel beszélni a jogállamról, a többség akaratáról, a demokráciáról. Kezét-lábát töri, hogy mindenféle konspirációval tévessze meg az embereket, hogy valahogy kijöjjön az ellenzék számára a többség, a demokratikus jogfolytonosság alapja, amit azonban abban a pillanatban semmibe venne és liberálfasiszta alapon kisebbségből akarna diktálni.

Milyen érdekes, hogy ebben a helyzetben a legbőszebb jogvédő szervezetek – TASZ, Helsinki Bizottság – még véletlenül se kiabál a jogállamiság tervezett sárba tiprása miatt.

Majtényi kifigurázza Karácsony ostobaságát  (Fotó: HírTv, videókivágás)

Rossz hírem van Karácsony Gergelynek. Hiába cikkeznek arról már uniós sorosista okostojások – véletlenül éppen mostanság –, hogyan lehet egy alkotmányos dokumentumot, mint az Alaptörvény kijátszani és nem alkotmányosnak tekinteni. Ettől még az Alaptörvény él, Magyarország jogállam, s a jog kikényszeríti Karácsonytól a jogszabályok szigorú betartását. Hiába nem akar például esküt tenni az Alaptörvényre, saját liberális elvtársa, Majtényi László volt kénytelen kiábrándítani szürreális látomásából. Nemhogy egyszer, hanem egyesen kétszer kell esküt tennie, ha közjogi hatalmat akar gyakorolni. Először országgyűlési képviselőként, hiszen valószínűleg az lesz belőle, majd megválasztott miniszterelnökként. (Reméljük azért, hogy az nem lesz belőle soha, így nem kell az esküvel bíbelődnie!) Annyi engedményt adott neki Majtényi, hogy eskütétel közben keresztbe fűzheti a középső és a mutató ujjait, mint amikor a gyerekek azt jelzik, hogy nem ér a nevük. Ez azonban az eskü jogi érvényességére természetesen semmiféle hatással nem lesz.

Óvakodjunk tehát a Karácsony-féle szellemi törpétől, még ha szépszál termettel ajándékozta is meg a mindenható. Hiába mosolyog, hiába csöpög a nyál a szájából, hogy rokonszenvet váltson ki bennünk, szavazókban. Karácsony is külföldi zsoldban állva, idegen érdekeket akar a nyakunkra hozni, a kerítés lebontásával egyszer s mindenkorra száműzve az országból a nemzet szuverenitását, a magyarok biztonságérzetét. Nem cowboyok ezek az ellenzéki sumák szörnyetegek, hanem káoszboyok, akik eddig még soha nem mondtak igazat a magyaroknak, soha nem szolgálták az érdekeiket.

S ezután sem fogják, erre mérget vehetünk.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50232/pics/lead_800x600.jpg
Alaptörvény,Káosz, utcai tüntetések, teljes zűrzavar,Karácsony Gergely,Majtényi László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-24 16:20:43
Én csak annyit tudok hozzáfűzni ennek a teljesen hiteltelen, szélhámos, minden heti piaci napon pártját változtató senkiházi paprikajancsi szavaihoz:
Aki hazája Alkotmányát megtagadja, az egyszerűen hazaáruló.
Pláne úgy, hogy korábban, mint polgármester (mester????) pont arra esküdött fel, és esküje értelmében, annak szellemében kell(ene) végeznie a munkáját.
Hogy is van ez akkor ?!
Válaszolok
éva 2018-03-23 20:45:11
FELHÁBORÍTÓ, HOGY BEKAPCSOLOM A GÉPEM, ÉS EGYES OLDALAIMON KA.GE. VIGYOROG RÁM, MINT A VADALMA, AMIKOR MOTOSZKÁL BENNE A KUKAC!
POFÁTLANSÁGUK HATÁRTALAN, ÉS MÉG CSAK EL SEM TUDOM KÜLDENI A BÜDÖS FEKÁBA! REMÉLEM TOVÁBBÍTJÁK NEKI A NEM TETSZÉSEM! UNDORÍTÓ! A NYÚL SOHA NEM FOG KARÁCSONYFÁT HOZNI! ÉS DECEMBERBEN SEM LESZ HÚSVÉT SOHA!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?