Blogolj!

Jávor Benedek, a jellemtelen visszaeső szájtáti

Jávor Benedek néhány másodpercig csak tátogott, mint hal a parton, mert meglepetésében nem tudott szóhoz jutni az ATV péntek esti Egyenes beszédében.

Jávor Benedeknek elakadt a szava (Fotó: ATV-videó, képkivágás)

A kínos pillanatok azután következtek be, hogy Jávor Benedek, a Párbeszéd európai parlamenti képviselője szokásához híven hosszan szapulta a magyar kormányt. Sokadszorra felemlítve, hogy el kell venni tőle a pénzosztás lehetőségét. „Politikai bátorságra van szükség Európában, hogy legyenek képesek kimondani azt: nem finanszírozzuk tovább Mészáros Lőrincet és Garancsi Istvánt. Finanszírozzuk a magyar gazdaság felzárkóztatását, finanszírozzuk a magyar humántőkébe való befektetést, viszont egy fillért sem hajlandók a német, svéd, holland adófizetők összeadni, hogy Fidesz-közeli oligarchák gyarapodjanak, meg Orbán Viktor családja saját lábára álljon.”

Magyarország egyik legundorítóbb visszaeső uniós feljelentgetője tehát most sem hazudtolta meg magát.  

De akkor váratlanul megérkezett az a bizonyos kérdés.

– Egész pontosan és világosan látják már, hogy ők ezt finanszírozzák? – tette föl neki a műsorvezető.

Jávort – ezt a két lábon járó gonoszságot, akit jellemtelensége miatt már pannonhalmi diákoskodása idején is rendre elvertek társai – érthetetlen módon váratlanul érte a kérdés. Általában a hazudozók szoktak így járni. Másodpercekig tátogott, mint a hal, míg nagy nehezen kinyögte, hogy „egyre erősebb ez a meggyőződés”.

Magyarán: eszébe se jut az EU-nak ilyen szankciót bevezetni, csak Jávor Benedek és társai, például Molnár Csaba és Niedermüller Péter (DK) vagy Ujhelyi István (MSZP) hagymázas vágya mindez. Ők rágják Brüsszel fülét, hogy ez egy jó megoldás lehetne Orbán megregulázására.

De tudják, miért?

Mert ezt a módszert már tökélyre fejlesztették az OLAF-fal kapcsolatos ügyek terén. Úgy működik, hogy e díszes társaság közül valaki tesz egy feljelentést valamilyen ügyben – tömegével születtek ilyenek az elmúlt években hazánk ellen az ellenzéki magyar képviselőktől –, majd az EU odaadja a témát vizsgálatra egy három fős, szintén magyarokból álló „elfogulatlan” csapatnak, amely megfogalmazza a dehonesztáló megállapításokat Magyarországgal szemben. Akikkel érdekes módon Jávorék is kapcsolatban vannak. Ennek részleteiről éppen Lázár János beszélt egy év eleji Kormányinfón. Az elfogultság tehát erőteljesen gyanítható. Így működne a magyar gazdaság felzárkóztatására szolgáló alap kezelése is, ellenzéki távirányítással. Szép lenne, ugye?

Jávorék tehát nem kisebb dologban mesterkednek, mint abban, hogy kicsavarják a kormány kezéből az uniós pénzek elosztásának lehetőségét. Miközben olyat még nem látott a világ, hogy ne a választók bizalmából kormányzó kabinet ossza el az uniós forrásokat. Hiszen csak és kizárólag ennek a testületnek van elszámolási kötelezettsége az Országgyűlésen keresztül a választók felé.

Hiszen ki fog majd helytállni például minden idők legnagyobb hazai korrupciós botránya, a négyes metró beruházása során ellopott 166 milliárd forint ügyében? Ki találja meg a felelősségre vonhatók körét, ha nem a kormány? Ki fizeti vissza szükség esetén az Unió által megítélt büntetést? Ezt nem helyettesítheti semmiféle – Jávorék által távirányított – uniós testület, hiszen az újfent a nemzeti hatáskör csorbítása lenne.

Igazából az uniós korifeusok sem gondolhatnak erre a megoldásra komolyan, legfeljebb udvariasságból nem küldik el a javaslatukkal örökösen fülüket rágó Jávorékat melegebb éghajlatra.  

Ezért aztán tátog a párbeszédes képviselő, mint hal a parton, ha a konkrétumokra rákérdez valaki.

Reméljük, április 8. után még tátva is marad a szája.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50277/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-25 14:30:12
Hát persze, hogy a teli kassza megszerzése lenne a legfőbb cél ezeknek a kommunista ivadékoknak. Erre megy ki az egész választási hazudozási mániájuk is.
Én úgy gondolom, hogy aki a hazáját nap, mint nap elárulja, feljelenti, az egyszerűen hazaáruló.
Ezt a - hazáját minden heti piaci napon feljelentő, hazug jelentések készítésében világbajnok - méregkeverőt egy normálisan működő igazságszolgáltatással bíró országban már régen börtönbe zárták volna hazaárulásáért.
Reménykedjünk, hogy egyszer, csak megérjük még azt is !!!!
Válaszolok
éva 2018-03-24 20:39:23
HONNAN VAN BÁTORSÁGA? AZ AMERIKAI SZÉKHELYŰ HÁTTÉRHATALOM FELBUJTÁSA MENTÉN, ÉS PÉNZZEL VALÓ TÁMOGATÁSÁVAL! NEM CSAK HAZAÁRULÓ, DE MÉG KOLLABORÁNS IS!
Válaszolok
éva válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2018-03-24 12:09:34
Az Életrajzából is kiderül; - GYÁRILAG ILYEN! ÉS TEHET RÓLA, MERT ENNYI ÉVESEN AZ EMBERRE JELLEMZŐ A POZITÍV VÁLTOZÁS, HA VAN BENNE JAVULÁSI AKARAT! Az ilyeneket egy egészséges társadalom már rég kiokádott volna magából!
Válaszolok
éva 2018-03-24 12:05:11
A lopásokat illetően, magukból indulnak ki, ez EGYÉRTELMŰ! Már olyan nagyon viszket a zsebük, hogy elvtelenül, zavarosan hazudoznak össze-vissza! Csak a 2006 plusz négy éves botrány csilingel a fülükben, és zakatol az agyukban, hogy akár kettő millió forint kafetériát is zsebre lehet vágni! SZJA- t sem kell fizetni, ha hatalomra kerül"(ü)"nek. Most meg csordultig tele a kassza! Ezt mindenáron meg kell szerezniük! Emberek, magyarok nyitott szemmel, értelmező ésszel járjatok! {KÖZÖTTÜK}
Válaszolok
Suarez jr. 2018-03-24 11:59:15
Ez aminden idők legnagyobb szégyene, aljadéka, pofátlan patkánya Magyarországnak, úgy gondolom nem foja megúszni az asztalosok és ácsok munkájának eredményeit !!!És az is kérdésem, hogy honnan van ennek a tetű féregnek mindehhez bátorsága ??
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?