Kiröhögték Németh Sándort saját tévéjében

Sikamlós pályára lépett Fiala János, az ATV Civil a pályán című műsor vezetője szombaton este az adás utolsó másodperceiben. Arra vállalkozott, hogy nevetségessé teszi Németh Sándort, a Hit Gyülekezet vezetőjét, az ATV tulajdonosát és fiát, dr. Németh S. Szilárdot, a csatorna általános vezérigazgatóját azzal, hogy feltehetőleg ők is elmennek majd szavazni, de valószínűsíthetően nem arra, akire az adás vendégei, hanem Orbán Viktorra. Erre abból következtethetett a néző, hogy az adás utolsó momentumaként Fiala körbekérdezte a résztvevőket: Rangos Katalint, Szakonyi Pétert, Sváby Andrást és Horváth Zoltánt.

Németh Sándor, akit méltatlanul kiröhögtek saját munkatársai

Már a kérdés sem volt igazán elegáns, hiszen a teljes adás – ahogy az eddigiek is – kivétel nélkül arról szólt, hogy cikizték Orbánt. Most éppen azért, mert be merészelt menni egy óvodába, hogy találkozzon a gyerekekkel, és közös fotón örökítsék meg együttlétüket, vagy éppen elutálták az ismét szókimondó, kormánypártiságát hangsúlyozottan vállaló Bayer Zsoltot. Hogy aztán földicsérjék Gyurcsányt és középpontba állítsák az ellenzéket úgy, hogy minél több néző számára legyen szimpatikus és szavazzon rájuk. Nézetegységükkel arra is buzdítva őket, hogy minél többen menjenek el szavazni, mert úgy leváltható Orbán. Ezzel persze nincs semmi baj, hiszen az egész csatorna erről szól műsorkezdéstől a napi zárásáig.

Amikor ugyanis Fiala végigkérdezte a résztvevőket, akkor mindegyik úgy válaszolt, hogy igen, elmegy szavazni. – Rangos? – Igen; – Sváby? – Elmegyek, persze; – Szakonyi? – Natürlich; – Zoli? – Nem kérdés. Emellett – kimondatlanul ugyan, de testbeszéddel jelezték –, hogy az ellenzékhez húzzák az ikszet. A személyenkénti rákérdezésben, az operatőr felemlítésében nyilván a hetven százalékos részvételre való mozgósítás volt a cél. Menjen mindenki, aki él és mozog, gyerünk, gyerünk!

Németh Sándor és fia említésében pedig volt valami pikáns, nem véletlenül hangzott el utána jól hallhatóan egy női nevetés, függetlenül attól, hogy ő maga fejtette ki, hogy az Orbánt tisztelő és követő Hit Gyülekezet és a radikálisan baloldali ATV nem mosható össze. Nem véletlenül maradt az ő neve az utolsó másodpercekre, mert így nem kellett kifejteni vele kapcsolatban azt, ami köztudomású.  

A Pesti Srácoknak például Németh Sándor nemrég azt mondta: „A Jobbik és a baloldal degenerált hibrid násza olyan lenne, mint amilyet Dániel könyvében is olvashatunk a szörny-birodalom jellemzőjeként: keveredik, de nem egyesül.” A választásokról pedig ugyanott így fogalmazott: „A soron következő választásra nézve pedig majd megfogalmazzuk azokat a szempontokat, amelyekkel segíteni akarunk a hívőknek a helyes döntésben, hogy messzemenőkig vegyék figyelembe, melyik politikai programok segítik a kereszténység fennmaradását, megújulását; mit mondanak a nemzeti önrendelkezésről, a házasságról, a muszlim migrációról és a betelepítésről, a drogliberalizációról, az EU jövőjéről. Napjainkban ezek a témák foglalkoztatják a Hit Gyülekezete tagjait. Kötelességünknek tartjuk, hogy ezekben irányt mutassunk.”

Múlt vasárnapi prédikációjában pedig Németh Sándor még konkrétabb volt. Kifejtette, „a korrupciót meg lehet változtatni”, viszont vannak olyan dolgok, amiket nem. Ilyen „a melegházasság vagy a menekültek befogadása, amit Brüsszel ránk akar erőltetni. Ezt Magyarország nem tudná visszacsinálni, vegetálásra lenne ítélve.” Németh Sándor hozzátette, „az ország vezetésére csak Orbán Viktor alkalmas.”

Gyanítható, hogy a műsorban sunyin ezért nem részletezték, hogy Németh Sándor elmegy-e szavazni április 8-án vagy sem, mert akkor elkerülhetetlenül beszélni kellett volna Orbánt támogató felfogásáról, háttérben a több tízezres Hit Gyülekezettel.

Tiszteletre méltó, hogy a Hit Gyülekezete, mint tulajdonos lehetővé teszi a sajátjától éltérő politikai nézetek népszerűsítését az ATV-n. Részeként a magyar sajtó sokszínűségének a virágzó sajtószabadságban.

Ezen azonban úrhölgyek és úri emberek nem gúnyolódnak, még ha csak néhány másodperc erejéig is, akkor sem. Még kevésbé röhögnek rajta hangosan.

4
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50308/pics/lead_800x600.jpg
ATV,Fiala János,Hit Gyülekezet,Kiröhögték,Németh Sándor,Rangos Katalin, Szakonyi Péter, Sváby András és Ho,szörny-birodalom
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-26 19:59:50
Ez a Fiala ugyanolyan senkiházi sz@rjankó, mint a többi liberálbolsevik. Neki, - meg a beszélgetőtársainak is annyi köze van az objektivitáshoz, mint Kun Bélának a nemzeti gondolkodáshoz.
Egyébiránt:
Mi köze is van Fiala (hazugsággyáros) Jánosnak ahhoz, hogy ki hogyan szavaz ?!
Válaszolok
éva 2018-03-25 17:12:19
Sajnos, nem csak az elviselésről van itt szó! Szerintem, már olyan sok pénz ígérete lehet a háttérben, amit jó érzésű ember nem tud elképzelni! Az, teljességgel lehetetlen, hogy olyan buták legyenek az újságírók, médiumok (ballib.), hogy III. 25-én a Hír TV-ben még mindég arról akarnak meggyőzni ezreket, hogy kitaláció, és kampányfogás a migrációs veszély!
Válaszolok
Lászlóné 2018-03-25 16:06:33
Fiala és társai javíthatatlan liberálisok, akiktől olyan távol áll a kereszténység, mint ide a Hold. Fialáék jobban elviselnék az iszlamistákat is, mint a keresztény, nemzeti érzelmű magyarokat. Pedig tudják, hogy az iszlamisták ugyanúgy gyűlölik őket, mint a keresztényeket. Ezek képesek lennének a vesztükbe rohanni, csak az érdekli őket, hogy kormányváltás legyen, bármi legyen is az ára.
Válaszolok
Katalin 2018-03-25 12:27:33
Fiala annyira szeret az objektív újságíró szerepében tetszelegni, de mindig kibújik a szög a zsákból. Önimádó sunnyogó.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?