Mellár hazugságai és a csalás világbajnoksága

A kampány hajrájában Mellár Tamás végképp kezdi elveszteni a türelmét. Miután látja, hogy például az LMP baranyai konkurens-jelöltje, Keresztes László Lóránt nem fog visszalépni a javára, mert – mint mondja – akkor se nyerne Mellár a Fidesszel szemben, ezért pártja még a töredékszavazatoktól is elesne. Így beállt abba a sorba, amelynek tagjai megpróbálják bemagyarázni a nézőknek, hogyan lopott a kormánypárt többször is több ezer milliárd forintot.

Mellár Tamás, a félrevezetés professzora (Fotó: Hír Tv-videó, képkivágás)

Az egyik ilyen kacsaként megröptetett „fake news” Kósa Lajoshoz kötődik, a másik pedig egy amerikai fedett személyhez, akinek a közreműködésével irdatlan összeg csordogált ki a határainkon túlra, aztán most onnan igyekszik visszafele kéredzkedni Magyarországra. Egy hete erről szól a teljes ellenzéki média, ezt szajkózzák az ellenzéki pártok, amelyeknek egyetlen közös programpontja van, Orbán Viktor megbuktatása. Az ez esetben könnyen kialakulható anarchiáról, az ország kormányozhatatlanságáról, új választások kiírásáról már kevesebbet beszélnek persze. Ám Gyurcsány vezetésével nem tagadják, hogy bizony káosz is lehetne abból, ha a Fidesznek nem volna abszolút többsége április 8. után, s az ellenzéki pártok próbálnának meg kormányozni.

Mellár a reménytelennek látszó politikai helyzetét mentegetve, maradék tudományos hitelességét is latba vetette, hogy e káosz megteremtését a maga eszközeivel is elősegíthesse hétfő esti Hír TV-beli nyilatkozatával. Minden professzori komolyságát igyekezett előbányászni magából azért, hogy bizonyítani próbálja, az EU-s pénzek mintegy 20-30 százalékát bizony ellopták. Bizonyítékot persze ő sem tett le az asztalra. Ezzel érdekes módon még soha senki nem szolgált, helyette viszont komoly tudományos okoskodásba kezdett. Nagy volt a szája, mint a Bécsi-kapu.

Azt volt képes mondani, hogy a kormány azért költötte a pénzt stadionokra s más, olyan építőipari beruházásokra, amelyeknél nincsenek szabott árak, mert ezeknél – egyedi beruházások révén – könnyebben lehet csalni. Magasztalta az úszó világbajnokságot, megemlítette a majdnem megvalósult olimpia nagyszerűségét, a paksi beruházást. Aztán hozzátette: „De ha gépeket vennénk nyugatról, akkor nagyon hamar kilógna a lóláb, mert ott világosan lehetne látni, hogy külföldön ez ennyibe kerül, mi sem adhatjuk drágábban”.

Tehát szerinte nem azért rendeztünk úszó világbajnokságot, nem azért építettünk hozzá hétnyelven beszélő sportpalotát, hogy Magyarország nagyszerű sportsikert elérve öregbítse hírnevét a világban. Nem. Hanem azért, hogy csaljunk. Mellár szerint olimpiát is azért akartunk rendezni és a paksi erőművet is azért építjük meg, hogy ki ne derüljön a kormánytagok egyetlen és legfontosabb célja, a lopás. Mert ugye, ha gépeket, berendezéseket vettünk volna ebből a pénzből, az egyszerűség kedvéért Barbie-babákat, Matchbox-autókat, netán LEGO-várakat, az jobban tetszett volna neki, mert ezek árai ismertek, ezen nem tudott volna a kormány annyit lopni. A kérdés már csak az, hogy a Barbie-babákkal benépesített olimpiai „központ”, az úszópalota helyére pakolt Matchbox-autócskák milliárdjai vagy a Paks II. helyére épített óriási LEGO bázis megfelelő lett volna-e a nemzetgazdasági szempontból szükséges energetikai teljesítmények elérésére vagy a vágyott nemzetközi sportsikerek produkálására. Függetlenül attól, hogy egyáltalán kell-e nekünk az ezek  költségének megfelelő gép, berendezés, vagyis Barbie, Matchbox vagy éppen LEGO. Mintha a szekeret fognád a lovak elé!

Ugye nem, Kedves Tamás!

Mint ahogy arra az ostoba hablatyolásra sincs szükség, amit a bizonyítatlan, valószínűsíthetően soha meg nem történt sokmilliárdos „visszaélések” kapcsán Te szakértői magyarázatként belemondtál a nézők képébe.

„Véletlenül” éppen a kampányidőszak hajrájában.

Hát nem érzed, hogy éppen itt lóg ki a lóláb, de nagyon, Kedves Tamás?

Hidd el, az ilyen hülye dumájú szakemberekre nemcsak a nézők tesznek magasról, hanem a baranyai választók is, akiknek arcába minden alkalmat megragadva dugdosod a választási kudarc rémétől egyre inkább elfehéredő, mind verejtékesebb képedet.

De nem tart már sokáig. Április 8. mindjárt itt van. Te pedig – mint konzervatívnak sminkelt közgazdász – végre nyugodtan elmerülhetsz a szocik bukott „eminensei”, valódi szellemi társaid – Balázs Péter, Bárándy Péter, Göncz Kinga, Andor László és a többiek – fürdőmedencéjében. A hülyeségeiddel pedig a magyarokat békén hagyod.

Így jár jól mindenki, hidd el! De legfőképpen Magyarország.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50395/pics/lead_800x600.jpg
Balázs Péter, Bárándy Péter, Göncz Kinga, Andor Lá,Barbie, Matchbox, LEGO,Bécsi-kapu,fake news,HírTV,Mellár Tamás,Paks II
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-27 17:35:35
Ez a Mellár nagyjából annyira "konzervatív" ember, mint amennyire Marosán elvtárs volt annak idején.
Kommunista ez a javából, minden emberfia láthatja.
Azért ezek a nyomorultak néha-néha felhozhatnának konkrét, lezárt bírósági ügyeket, citálva mellé az ítéleteket a kormány "állítólagos" több száz milliárdos lopásai kapcsán.
Tekintve, hogy ilyet sem a kampányidőszakban, sem korábban soha nem idéztek (nem idéznek), ez is világosan mutatja, hogy az egész csupán kitaláció, rágalom a részükről.
Kapaszkodjanak meg elvtársak !!!
Ezzel csak saját magukat járatják le, >>> az eredmény pedig összességében nulla lesz.
Válaszolok
éva 2018-03-27 14:44:38
Mindenki magából indul ki! De, ezek A mocskok esetében még "SOKKAL TÖBBRŐL VAN SZÓ!" Úgy gondolják, hogy a lopás csak saját PRIVILÉGIUMUK! Emlékezzünk Gyu.F. 2014-es fenyegetéseire! " Minden napot megkeserítek, amit a Kormányban töltenek!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?