Vona, az iszlám trójai falova és a trágyája

Az Origo mai írása alapján különösen indokolttá vált, hogy hétfőn a régi jobbikosok tehéntrágyával fogadták Vona Gábort a csepeli választási gyűlésen.

Vona és néhány szürke farkas, az ismert  kézjellel

A tehéntrágya Vona néppártosító, a Jobbik igazi, radikális hátországát jelentő támogatóinak megtagadása miatt dukált, a török szélsőséges iszlámmal ápolt baráti viszonya miatt pedig kétszeresen járt neki.

Képünk jól példázza azt a meghitt kapcsolatot, amely Vonát és Musa Serdar Çelebit, a Nyugaton tevékenykedő, hírhedt török nacionalistát ábrázolja.

Ez a csókos ember szoros kapcsolatban állt Mehmet Ali Agcával, a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet terroristájával, II. János Pál pápa 1981-es merénylet elkövetőjével olyannyira, hogy ő maga is a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottja volt.

Musa Serdar Çelebi 1981-ig állt az ADÜTDF élén. Az Almanya Demokratik Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu egy Frankfurtban bejegyzett egyesület (ADÜTDF). Az egyesület mögötti anyaszervezet a törökországi nacionalista párt, az Milliyetçi Hareket Partisi, rövidítve MHP. Musa Serdar Çelebi 1981-ig állt az ADÜTDF élén. Az MHP militáns, katonai szervezete pedig a Szürke Farkasok, melynek kézjelét Vona és párttársai is rendszeresen mutogatták törökországi látogatásaik során. A terrorszervezet számlájára 694 gyilkosságot írnak nyugati szervek.

Çelebi jelenleg az isztambuli székhelyű UKID (Nemzetközi Fejlesztési és Együttműködési Szövetség) vezetője és a kultúrdiplomácia területén dolgozik. Fáradhatatlan szervezője a Vona által is többször, több alkalommal méltatott turáni ideológiának, azaz a türk eredetű népek összefogásának. Vona Gábor négy évvel ezelőtti török turnéját egyenesen az UKID és annak vezetője, Çelebi szervezte le. Erről a látogatásról láttak napvilágot az utóbbi időben az iszlámot, ezen belül Allahu Akbart éltető, józan ember számára rémísztő videófelvételek. Ugyan Vona Gábor több alkalommal tagadta, hogy rendszeres vendég volt a törököknél, az Origo korabeli török, Magyarországon nem ismert híradásokból mégis arra a következtetésre jutott, hogy török iszlamista, nacionalista szereplők és a Jobbik között 2009-től kezdődően szoros kapcsolat áll fenn, rendszeres, évenként 2-3 alkalommal megejtett törökországi látogatásokkal. Az is bizonyíték az elmélyült kapcsolatra, hogy Budapesten Vonáék is vendégül látták a Çelebi vezette török delegációkat például Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás társaságában is.

Çelebi az iszlámról úgy beszél, hogy az az erő szent forrása, amely az emberiség számára a helyes utat mutatja. Ezt vallja a Nagy Egység Párt is, amelynek Çelebi korábban elnökhelyettese is volt, amelyben az antiszemita vonal is erős, ezért szakértők a német náci párthoz (NPD) hasonlítják. A pártideológia magjában a török-iszlám szinergia áll, illetve a szélsőjobbra tolt konzervatív felfogás, amely a török nacionalizmust és az iszlamizmust szervesen összeköti. Eszerint kizárólag a szunnita iszlám számít szövetségesnek, az alavita és a keresztény törököknek pedig diszkrimináció jár.

Nem részletezzük tovább az Origo tényfeltáró írását. Mennél tovább olvassa az ember, annál inkább a hideg futkos a hátán. Hiszen Magyarország jelenlegi legfőbb célja, hogy megvédje magát a migránsoktól, azoktól a bevándorlóktól, akik kevert népességűvé akarják tenni hazánkat. Olyan nemzetközi szervezetek segítségével, mint az ENSZ, vagy az Európai Unió, amelyek mögött pedig George Soros áll.

Még belegondolni is rossz, hogy az ellenzéki trónkövetelők között a Jobbik ezen szervezetek egyik trójai falova. Akik talán csak arra várnak, hogy végre hatalmon/kapukon belülre kerüljenek és kinyílhasson a faló ajtaja.

Mert akkor jaj, lesz nekünk, magyaroknak!

Április 8-án azonban megvédhetjük magunkat.

1
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50402/pics/lead_800x600.jpg
Ali Agca,Musa Serdar Çelebi,pápa elleni merénylet egyik vádlottja volt,Szent II. János Pál,Szürke Farkasok,Vona Gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-03-29 12:49:10
Nagyon rászálltak a Jobbikra, a kevesebb több lenne. Nem a Jobbik a legnagyobb veszély, hanem Gyurcsány.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?