Gyurcsányék mocska bújik elő Márki-Zay köpönyege mögül is

Ha végiglapozza az ember a Húsvétra megjelent hetilapokat, könnyen megállapíthatja, hogy a legkarakteresebben a Magyar Narancs és a Heti Válasz kampányol már címlapján is az ellenzék mellett.

Márki-Zay Botkával a kiszolgáltatottságunkra lengeti  a reformra szoruló sunyin erőszakos unió szimbólumát

A Magyar Narancs teljes első oldalát lefedő Vona-portré mellett a Heti Válasz címlapján Karácsony, Vona és Szél Bernike ábrázata szennyezi a környezetet. Az ember még most sem akarja igazán elhinni, hogy a nemzeti oldal egykori büszke lapjának szíve csücskében most az a világ virágzik, amelyet a terrorista Celebit csókolgató Vona Gábor néppártosodási becsípődése révén megcélzott. S akivel korábbi súlyosan rasszista megnyilvánulásai ellenére a hatalom és a pénz megszerzése érdekében mindent elnéző baloldal szövetkezni képes. És közösen mérgezik az embereket hülye, hazug, félrevezető dumájukkal. Ez a nemzetüknek kifejezetten rosszat akarók internacionalista gyülekezete, amely saját erejéből soha nem lenne képes hatalomra jutni Magyarországon. Mindig kell neki valamiféle külső segéderő a szovjet szuronyoktól kezdve Brüsszel erőszakos aknamunkájáig, amely igyekszik őket a hatalomba visszasegíteni, a magyarok akarata ellenére, a magyarok rovására.

E gazemberek népszerűsítését támogatja a kampány véghajrájában is a Heti Válasz, amely favoritjainak a címlapon való mutogatása mellett belül öles interjút közöl Márky-Zaj Péterrel, Hódmezővásárhely frissen megválasztott polgármesterével.

Miért?

Más válasz erre nem nagyon lehet, mint az, hogy erősítse az országunkat elfoglalni akaró bevándorlók belpolitikai pozícióit, hogy a kékvörös gyökérzetű internacionalisták számára további rokonszenvet igyekezzen gerjeszteni a bizonytalan választókban. Kihasználva Márki-Zay „genderizmusát”, politikai többneműségét, aki szívesen mutatja magát exfideszesnek, alapvetően jobboldali beállítottságú keresztény embernek, miközben olyan vörös a lelke, mint a dehumanizált görögdinnyének vagy a nem is olyan rég volt MSZMP Politikai Bizottságának ’56 idején, Apró Antaltól Kádár Jánoson át Münnich Ferencig. Ugye, az Apró-Gyurcsány-Dobrev Klára szálról nem kell külön beszélni, hiába igyekszik eléggé el nem ítélhető módon az egykori First Ladyről emberi képet pingálni Rónai Egon hosszasan az ATV-ben.

S miközben Márki-Zaynak módjában van a Heti Válaszban hosszan fejtegetni saját – talán sosem volt – jobboldaliságát, aközben sorakoznak a vele kapcsolatos balos hírek. Kezdetnek, erős felütésként, hogy első látogatása a szocialista szegedi polgármesterhez, Botkához vezetett, ahol EU-s zászlót kapott ajándékba. Azt a jelképet, amelynek képviselői internacionalista bevándorlóországot akarnak megteremteni Magyarországon. Vagy itt van a legutóbbi borzalom, hogy Márki-Zay a hírek szerint Horn Gyula egykori kabinetfőnökét tervezi beültetni a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal kabinetirodájának vezetésére.

Mit gondolnak, miért nem jutott eszébe Márki-Zay-jal foglalkozni a Deutsch Tamással az első oldalán megjelenő Demokratának vagy a jobbikos belháborúról címlapozó Figyelőnek?

Mert ezek a lapok valóban abban az egyetlen választható értékben hisznek s azért dolgoznak, hogy április 8. után hazánk megmaradjon magyar Magyarországnak. A miénknek. A magyarok érdekeit oltalmazó, semmi mással nem helyettesíthető fellegvárnak, mert a hazának most mindennél nagyobb szüksége van az emberek támogatására.

Hogy megmaradhasson nekünk örökre ilyennek, amilyennek őseinktől megörököltük. S hogy úgy szolgálhasson bennünket, ahogy ezt ezer éven át megszoktuk. 

Aki a köpönyegforgató Márki-Zayt népszerűsíti, az Karácsonyt, Vonát, Gyurcsányt akarja a nyakunkra ültetni.

Ezzel nagyon tisztában kell lenni, s aki nem tudja, annak el kell magyarázni, mielőtt jövő vasárnap szavazni megyünk.  

https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50544/pics/lead_800x600.jpg
Botka,Demokrata,Figyelő,Gyurcsány Ferenc,Heti Válasz,Hódmezővásárhely,Magyar Narancs,Márki-Zay Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?