Blogolj!

Karácsony Gergely, akit még a családja is szégyell

Lássuk be, Karácsony Gergely bizony megszégyenült nagypéntek este! Az ATV révén bárki láthatta, amikor szembesítették édesbátyja, Karácsony László nyilatkozatával, hogy ő szembe megy a gyökereivel. Szembe megy azzal a politikai értékrenddel, amelyet rajta kívül az egész családja képvisel. Karácsony László komoly ember, matematika-fizika szakos tanár. Tudja, mit beszél. Őszintén fáj neki, ha olyanokat mond a testvére, ha ő lenne a miniszterelnök, beletörölné a lábát az alaptörvénybe.

Karácsony Lászlónak el kellett mondania az igazságot testvéréről, Karácsony Gergelytől

KariGeri szemlátomást nehezen viselte a lelepleződést. Bár a családi konfliktust igyekezett kettejük politikai nézetkülönbségére redukálni, de ez nem sikerült. László vallomásából kiderült, hogy KariGeri az egész család értékrendjével áll szemben, nemcsak az övével. Testvére ezt mondta az Echo Tv-ben: „Gergely szembemegy a gyökereivel” (…) „Több Békemeneten is ott voltam, mert azt gondolta a család, és azt gondolom én is, hogy a hagyományos értékek menti kiállás, az a felfogás, amelyet az újonnan létrehozott alkotmány határoz meg, számunkra ezzel ez összeegyeztethető.”

KariGeri ezt persze szégyelli. Naná, hogy szégyelli, hiszen jól tudja, hogy amit csinál, az a családjával szemben tisztességtelen, az országgal szemben pedig egyenesen hazaárulás.

Szégyelli, hogy miközben ő egy ország vezetésére készül, aközben fehéren-feketén kiderül, hogy arra is alkalmatlan, hogy politikai becsípődéséről családon belül őszintén tudjon beszélni szeretteivel. Inkább szőnyeg alá söpri otthon a dolgot, azaz lesz@rja őket. Pontosabban nemcsak általában a magyarokra, hanem a családjára is tesz.

„Nagyon nehéz politikáról vagy értékekről beszélni vele. Lehet, hogy ez az én hibám, hogy ezt nem tudom, mint a bátyja, vele feldolgozni, megbeszélni. Ebben soha semmilyen befolyással nem bírtam rá és nem is erőltettem” – mondta László.

Karácsony Gergely megszégyenült nagypéntek estéjén

KariGeri szerint nem hír az, hogy valakinek a testvére másféleképpen gondolkodik.

Márpedig egy kormányfőjelölt esetében nagyon is az.

S ahelyett, hogy Karácsony Gergely ezzel őszintén szembe nézne, kibúvót keres, vádaskodik. „Kinek köszönhetjük azt, hogy ez az ország darabjaira van széttörve?” – vágja oda a kérdést. Majd a folytatást: „Csak a gyűlölet és a hazugság van az egyik oldalon.” Hogy melyiken, a választ kimondatlanul is tudjuk.

Majd jön a hazaáruló sunyi magyarázata, amellyel saját családja sem ért egyet: „A másik oldalon én személy szerint mindent megteszek, hogy olyan Magyarországról beszéljek, amiben hiszek és amiért politizálok.” Olyan Magyarországról, tehetjük hozzá, amiben csak az hisz, aki csak hatalomról és pénzről ábrándozik, függetlenül attól, ki által képviselt és milyen érdekek állnak a háttérben. Lehetnek ezek akár szemkilövetők, mint Gyurcsány vagy bevándorlásakarók, mint Soros, akik az ENSZ, az EU erejét is latba tudják vetni saját nyomorult és önző érdekeik megvalósítására.

Még olyan áron is, hogy eltiporják a Békemenet népét. Ha kell, KariGeri családját is, velük együtt.

A kormányfőjelölt tisztában van vele, ha ő véletlenségből hatalomra kerül, akkor nincs visszaút. Akkor jönnek a migránsok. Erőszakolják asszonyainkat, lányainkat, ne adj Isten az ő két lánytestvérét is, szurkálják, leöldösik a férfiakat, elfoglalják az országot. Oda a mindennapi biztonságunk, fejlődésünk, oda a magyar jövőnk. Csak azért, hogy Gyuri bácsi tovább gazdagodhasson. Ehhez pedig afféle transzmissziós szíjként ajánlkozik KariGeri, aki még saját családjának sem meri bevallani, hogy neki mindenáron csak a hatalom és a pénz kell, függetlenül attól, hogy ki mindenkin kell hozzá átgázolni. Holott neki mindig a bármi áron való érvényesülés, hatalomra jutás volt a célja. Akár úgy is, hogy a hazaárulókkal szövetkezik hozzá. Okkal titkolódzik erről a család előtt az alávaló köpönyegforgató!   

Ezért volt ő már szadeszes, aztán LMP-s, hogy őket is elárulva később a Párbeszédben politizáljon, majd aztán a szocik miniszterelnök-jelöltje legyen. Akik természetesen a választáson a szemkilövető Gyurcsány szövetségesei.

KariGeri képéről talán ezért sült le a bőr oly látványosan az ATV adásában. Ott fehéren-feketén kiderült, milyen jellemtelen, sz@r alak, akinek ennek ellenére van képe kormányfőjelölti köntösben flangálni fel- s alá az országban.

Lám, azért a Mindenható ezúttal is a helyén volt. Az igazság most is legyőzte a hamisságot. Testvérbátyja ugyanis képtelen volt magában tartani a valóságot, pedig szereti a testvérét. A haza, a nemzet sorsa azonban mégis fontosabbnak bizonyult számára ennél.

Karácsony Lászlónak el kellett mondania a kamerák előtt, hogy öccse politikai kalandor, egy értékektől mentes szélhámos, aki mindig csak a saját pecsenyéjét süti, még ha a hazát kell hozzá apróra hasogatni tűzifa gyanánt a tűzhöz, akkor is.

Őszintén remélem, az MSZP-P szimpatizánsai elgondolkodnak azon, milyen embert – embert? – favorizálnak április 8-án.

De még nem késő változtatni. A szavazófülkében jobb követendő példa nem is lehet más számukra, mint Karácsony László és családja.

Ha valakik, hát ők csak tudják, miért nem voksolnak még véletlenül sem szánalmas, hamiskártyás vérükre.

5
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50584/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely,Karácsony László,köpönyegforgató,Megszégyenülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-04-01 15:56:01
Láttam a műsort. Testvéreknek nem kell mindig azonos véleményen lenniük. Hogy hozzánk közelebb áll Karácsony László véleménye, az az ő egyéniségéből ered. Hogy megnyilatkozott, az nagyon mérsékelt, emberi volt. Bár nem tudom mi volt a célja.
Válaszolok
Leviathan válasza: baviki69 bejegyzésére 2018-04-01 09:18:48
Persze aki Orbánt vádolja, annak eszébe sem jut, hogy anno a sorosgyurka volt aki mindenkit megtévesztett! Mi a kommunizmus karmaiból kimenekülve mindenkit jobbnak gondoltunk! Ma már tudjuk, hogy tévedtünk!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-31 23:35:04
A normális embereknek már akkor elegük lett ebből a köpönyegforgató, érték nélküli, hisztis Geriből, amikor legelőször a politikai porondra lépett.
Lassan nagyítóval nem lehet olyan pártot találni az országban, amelynek ő nem lett volna "odaadó" híve.
Válaszolok
Csaba 2018-03-31 20:41:37
Erkölcsi bizonyítvány nélkül senki ne legyen választható, de még választó sem.
Válaszolok
baviki69 2018-03-31 15:14:05
Eszembe jut: a fiatalkori Orbánt még ma is azzal vádolják, ma is a fejéhez verik, hogy köpönyegforgató, mert Soros-ösztöndíjon tanult x időt amerikában, most pedig ellene fordul... Igen, abban az időben szinte mindenki istenítette Soros Györgyöt, de ma már sokan tudják, ki is az a sorosgyurka valójában (nagyrészt a róla és vele készített videó alapján)! Ami meg ezt a gerőt illeti, lassan már a bolha tökén pattanásnak is beáll!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?