Blogolj!

Avaaaaaaztakurva...!! Avaaz-bombák a Messengeren

Újabb külföldi ármádia fordította Magyarország ellen ágyúcsöveit a Facebook Messenger hálózatán keresztül, hogy Soros érdekében igyekezzen befolyásolni a választások kimenetelét, írja a 888.

A Soros-birodalom újabb nemzetközi szervezete szállt be a magyar választási kampányba, célzott és válogatott üzenetekkel. Az Avaaz egy nemzetközi milliós online aktivistasereg. Szerepük volt a legutóbbi francia, német és olasz választási kampányban is.

A Facebook Messengerében az alábbi láncosbombáknak is beillő hirdetések tűntek fel a minap.

 

 

Az Avaaz Francia- és Olaszországban a bevándorlást ellenző jobboldali pártok ellenében kampányolt, mégpedig a bizonytalanok, vagy a távolmaradást fontolgatók körében. Nálunk sem tesz másként.

Ezzel bizonyítottá vált, hogy szinte korlátlan pénzügyi források mozgósításával egy újabb nemzetközi, a kampányköltéseiről nem beszámoltatható Soros-szervezet szállt be a magyar választási kampányba, természetesen Orbánnal szemben és a bevándorláspárti ellenzék mellett kampányolva.

Az Avaazt és a többi Soros-féle bandát egyféleképpen küldhetjük el a balfenékre. Túl azon, hogy a mobilunk vagy a számítógépünk előtt kiröhögjük nevetséges próbálkozásaikat, április 8-án mindannyian elmegyünk szavazni, s honvédelmi ikszeinket arra pártra és jelöltjére húzzuk be, amely a senki és semmi mással össze nem keverhető módon, egyedüliként akarja a jövőben is védelmezni Magyarországot és a magyarok érdekeit.

A többi csak pusztítani akar bennünket Soros dollármillióiból az Avaazzal egyetemben.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50656/pics/lead_800x600.jpg
Avaaz,Facebook,Messenger,Soros György
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-04-03 09:36:10
Remélem a szavazók többsége belátja, hogy nincs jobb megoldás, csak a Fidesz-KDNP pártszövetségre leadott szavazat. Politikai érettségünk még nincs a magaslaton, sok ember mondja, ő nem politizál. Pedig minden politika közvetve vagy közvetlenül. A békénk, a mindennapi kenyerünk ára, a hazánk jövője. Most kell a legnagyobb összefogás, amikor minden irányból fenyegetve vagyunk.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-02 19:18:04
Először is, ki a túró foglalkozik azzal, hogy az éppen "ügyeletes Soros-csicska" barom mit óbégat a választás előtt egy héttel ?!
Másodszor pedig csak azt tudom én is mondani, hogy menjen el minden jó érzésű, jobboldali, nemzetben gondolkodó ember április 08-án szavazni, mert akkor nem lehet semmi baj.
Harmadszor meg, a megnyert választás után a legrövidebb idő alatt fogadják el az Országgyűlésben a STOP-SOROS törvényt, utána meg takarítsa el a kormány az országból ezeket az ingyenélő futóbolondokat.
Le is út, fel is út.
Nagyságrenddel egyszerűbbé válik az egész ország élete, ha ezek - végre - határon kívülre kerülnek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?