Márky-Zay bíróság elé kell álljon!

Példátlan aljasságot követett el Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. „Az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba” – merészelte kijelenteni Kiss Attila jobbikos országgyűlési képviselőjelölt fórumán, számolt be róla a Délmagyar.hu.

A betegeket sértegette Márki-Zay polgármester

Az Index szerint a kórház főigazgatója, Kallai Árpád mintegy ötven munkatársa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Márki-Zay Péter az elmúlt napokban rendezett lakossági fórumokon „rágalom- és gyűlöletkampányt” folytatott a kórház ellen. Az intézmény és az ott folyó ellátást minősítő állításaival megsértette a kórház 570 dolgozójának becsületét. Kallai Árpád szerint az intézmény valamennyi munkatársa azért dolgozik, hogy a Hódmezővásárhelyen és a térségben élők biztonságban legyenek. Hozzátette, az orvos-beteg és ápoló-beteg kapcsolat bizalmi viszony, és amennyiben ez sérül, a gyógyító munka kerül veszélybe.

Ez pontosan így van. Képzeljük el annak a betegnek a lelki állapotát, aki gyógyulni vágyva kereste föl a kórházat, amikor hallja Márki-Zay ocsmány kampányszövegét, amivel a honi egészségügyet akarja gyalázni. Ha az éppen beérkező beteg meghallja, hogy „Az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba”, akkor inkább visszafordul, mert talán még az élettől is elmegy a kedve.

Márki-Zaynak nem számít semmi, csak a hatalom és pénz, mint például a Jobbiknak, akinek a választási fórumán a polgármester kampányolt. Ellenkező esetben mit keres egy amúgy magát függetlennek mondó polgármester egy politikai párt nagygyűlésen. Nyilván azért ment oda, mert az embereknek csak hazudta a függetlenségét, ahogy eddig számtalanszor kiderült, valójában az ellenzéki pártok teljes mellszélességgel ott állnak mögötte és a polgármester is mögöttük.

Kallai Árpád főigazgató elmondta továbbá, hogy 2007-ben, amikor a kormány el akarta lehetetleníteni a hódmezővásárhelyi kórházat, példátlan összefogás alakult ki, tízezrek álltak ki az intézmény mellett. Bízik abban – fűzte hozzá –, hogy a kórház dolgozóinak fellépésével sikerül megvédeni az intézményt, és elérni, „soha többet ne érhesse a 2007-eshez hasonló támadás”.

2007-ben azok kormányoztak, akiket Márki-Zay függetlenként teljes mellszélességgel támogat. Gyurcsányék, a szocik.

A hódmezővásárhelyiek bíznak a kórházban, bíznak abban, hogy az összefogásuk megvédi őket még a legelvetemültebb polgármesteri atrocitásokkal szemben is.

2
https://leander.blogstar.hu/./pages/leander/contents/blog/50690/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Kallai Árpád,Kórház,Márki-Zay Péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-03 14:44:17
Már korábban is írtam, miszerint szégyen-gyalázat, hogy ezt a sz@rházit még senki nem jelentette fel a bíróságon. Ragyogó alkalom lett volna az engedély nélkül készített hangfelvételek ügye is, és most itt az újabb szemétsége ennek a görénynek.
Ez a kijelentése - hogy mást ne is említsek - hitelrontás a javából.
Meddig tűrik még ennek az elszabadult hajóágyúnak a baromságait Vásárhelyen ?!
Ezen rövid idő alatt - normáliséknál - már a gatyát is le kellett volna perelni erről a nyomorultról.
ÉBRESZTŐ HÓDMEZŐVÁSÁRHELYIEK !!!
Válaszolok
Balhási 2018-04-03 13:48:15
Ezek szerint a kórház dolgozói gyilkosok ?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?